С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 000
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Когато му кажа да направи нещо или го помоля - винаги отговора е "ей сега, след малко" и никога не е "добре, ето сега"..

# 76
Уважаеми дами, с риск да си навлека яростта на цялото кралско войнство и да ме застигне гневът Ахилов, ще се осмеля да попитам - толкова ли са ви черни мъжете, не само вашите, а генерално, че така и не срещнах една позитивно настроена към мъжкия пол тема...
Пределно наясно съм, че обикновено някаква житейска драма мотивира създаването на тема, осъзнавам и факта, че обсъждането тук, вероятно, има силен терапевтичен ефект за много от регистрираните, но пък продължавам оптимистично да считам, че има много сред вас, които има какво позитивно да споделят - било за съпруг, приятел, бивш или настоящ, или просто някой оставил впечатление у вас!
А може и просто да греша, и наистина да нямам място в този така дамски форум.

# 77
Уважаеми дами, с риск да си навлека яростта на цялото кралско войнство и да ме застигне гневът Ахилов, ще се осмеля да попитам - толкова ли са ви черни мъжете, не само вашите, а генерално, че така и не срещнах една позитивно настроена към мъжкия пол тема...
Пределно наясно съм, че обикновено някаква житейска драма мотивира създаването на тема, осъзнавам и факта, че обсъждането тук, вероятно, има силен терапевтичен ефект за много от регистрираните, но пък продължавам оптимистично да считам, че има много сред вас, които има какво позитивно да споделят - било за съпруг, приятел, бивш или настоящ, или просто някой оставил впечатление у вас!
А може и просто да греша, и наистина да нямам място в този така дамски форум.
Усещаш се, че темата е по-скоро шеговита, нали?

# 78
Мдам, вероятно е шеговита и какво!? Не виждам това да спира някоя от коментиращите дами, съвсем искрено и от все сърце да нареди подобаващо половинката си! Слава богу, че половинките си нямат и идея за шегите на техен гръб и най-вече успокоителния факт, че всичко е анонимно.
Желая да бъда изтълкуван правилно, не си и помислям да укорявам, че ги нареждате и вероятно с основание, просто ми се искаше да срещна и нещо позитивно звучащо, ей така, за разнообразие...

# 79
  • София
Elrond, е по-голям позитивизъм от това, че ги обичаме и сме им отдадени докрай, дали има?  newsm78 bouquet Joy

# 80
Докато дамите в тази тема мрънкат и се оплакват, всичко е наред...
Виж, млъкне ли някоя, работата не отива на добре.
Или ще грабне тигана, или ще си хване любовник, или пък тихичко ще си стегне багажа.
Така че, Елронд, радвай се на мрънкащите дами Grinning

# 81
  • София
Щом не го зарязах миналата Коледа, пак добре.
А аз мрънкам когато той започне да мрънка. Аз никога не атакувам първа. Ей го, сега пак да го хванали дяволите да се заяжда с мен - нямало пари, да съм почнела работа. А децата какво да ги правя, август месец е?

# 82
Или ще грабне тигана, или ще си хване любовник, или пък тихичко ще си стегне багажа.
Аргументът ти е железен и да - вярвам, че терапията тук е спасила много двойки, но идеята ми бе, че вероятно сред всички отрицателни герои съществуват и достойни мъже, убеден съм, че и сред вашите собствени, които заслужават, дори и на шега - да бъдат тема на разговор, обсъждаща качествата им, а не недостатъците.

# 83
  • София
Ето - много е добър и работлив. Каза, че е много зает лятото и така си беше. Заради това, аз и майка ми заведохме децата на почивка. И сега, всеки ден мърмори, как аз не съм работела, пък съм почивала, а пък той, работния, горкия... Всеки ден от седмици насам!
Не че аз съм си починала много с двете деца!
Супер много ме дразни!

# 84
Ама как аз започнах с доброто- не е мързелив, помага ми- чисти, мие чинии, прибира масата. Работи много, ходи на фитнес, поддържа се и е най- красивия, мил, умен и добър мъж на света, който аз не просто обичам, а обожавам!

# 85
Аргументът ти е железен и да - вярвам, че терапията тук е спасила много двойки, но идеята ми бе, че вероятно сред всички отрицателни герои съществуват и достойни мъже, убеден съм, че и сред вашите собствени, които заслужават, дори и на шега - да бъдат тема на разговор, обсъждаща качествата им, а не недостатъците.

Пусни такава тема, ще се включа с удоволствие.

# 86
Че то имаше такава тема, аз съм писала в нея, но не помня как се казваше.
Казали са, че "щастието обича тишината". Затова, когато всичко ни е по "мед и масло", си мълчим, да не развалим магията. Joy През останалото време пишем тук. А и темата е: "с какво ви дразнят...". То децата понякога ме дразнят, та на баща им ще простя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Ъхъ, пОхвали го, че и другите да му хвърлят оЧо и да се пробват да го отмъкнат.

# 88
  • София
е , няма жена да не мрънка
поне аз не познавам такава
женската Горила,  като е влюбена,  пощи мъжкия
ние, жените, така сме устроени, да пощим/критикуваме мъжете, ако ни е еня.... ако пък не ни пука за мъжа, вече става безинтересен, следваща фаза - зарязан ....Thinking

# 89
Доводите ви имат резон, така че за благото на семейното щастие - мрънкайте на воля, дами и пазете магията. Така или иначе съм приятно изненадан, че не бях свален в полет и подобаващо нареден за това, че съм си позволил да си отворя устата в защита на собствения си пол. Казвам го съвсем искрено, знаейки, че ако това се случваше в типично мъжки форум, досега N на брой потребители да са ме изравнили със земята, заради крещящата ми позиция, която не отговаря на общите настроения и простата констатация, че очевидно мястото ми не е в подобен форум.

Общи условия

Активация на акаунт