Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 593
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, мами и бъдещи такива..да попитам вие имате ли диск от  биохимиячния скрининг ?

# 571
Лимонче, на мен Сигридов ми препоръча Гинофит.

Здравейте, мами и бъдещи такива..да попитам вие имате ли диск от  биохимиячния скрининг ?
Аз нямаам, но не съм и искала.

# 572
Диск не ,записаха ми на флашка ,но то нищо не се разбира кой знае какво.Моя е от 12 седмица

# 573
Ясно, за защото съвсем изклюих да питам на прегледа

# 574
Лимонче, на мен Сигридов ми препоръча Гинофит.
За какъв период от време го ползва? Аз забравих да го попитам, като видя бебка и всичко ми излиза от главата. Преди да забременея през няколко месеца си слагах по една опаковка гинофилус или лактажин. Години наред не съм имала проблеми с микробиологията .

# 575
  • София
Биохимичният скрининг е кръвно изследване, няма диск. Вероятно говорите за първата фетална морфология...

# 576
Доста дълго време го ползвах, но колко вече не помня.

# 577
  • Димитровград
Аз ги пия...честно казано ще ги сменям защото имат много малко вещества в тях. Смятам да ги заменя с Елевит:)
а да ти се е случвало бебето да рита повече от тях?
Не не съм усещала да има разлика, но като цяло не ми харесват тези витамини.

# 578
Аз съм много доволна от Елевит.Никога не съм имала суха кожа ,а като забременях лицето ми стана ужас.Започна да се лющи ,косата ми започна да пада повече . Нямах сили да стана от леглото.Почнах да ги пия и всичко си дойде на мястото.Имам толкова енергия.Не знам дали всичко дължа на тях ,но всичко се оправи след като започнах приема им .

# 579
Доста дълго време го ползвах, но колко вече не помня.
Значи една опаковка профилактично няма да ми навреди. Нямам оплаквания , просто мисълта за гъбички ме ужасява.

# 580
Никога съм нямала такова чудо и ми е интересно какви симптоми има и ако нямам сега никакви полови контакти и не ходя на плаж и басейн мога ли да хвана такова нещо ???

# 581
Здравейте момичета Simple Smile
Бременна съм в осма седмица след 3 години чакане 😍😍😍. Та исках да ви попитам, някоя от вас има и болки в под мишницата. Моята е подута и ме боли. Ходих на двама хирурга и двамата казаха да не й обръщам внимание и че нищо ми няма. Но си е доста непроятно, нестига, че гърдите са ми станали двойни и ме болят ужасно, ми сега и това.
Като изключим това, за сега не ми се гади и се чуствам добре Simple Smile))
Пожелавам на всички ни леко бременеене и накрая по-едно ( или повече :д ) здраво човече ❤

# 582
Млечните жлези болят до под мишницата, лимфните възли също. Едното е нормално, другото - не. Лекар, който ти е казал - нищо ти няма, но не е посочил от какво е дискомфорта, втори път при него не ходи.

# 583
Лимфните възли се подуват от някаква причина ,често възпалителна .Подути ли са или имаш само болка???

# 584
И двата хирурга казаха, че нямам лимфен възел който да е възпален. Не ми казаха от какво е, вторият каза, че е от бременноста да не го мисля и да си бременея спокойно Simple Smile... но иначе ми е подуто и ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт