WIZZ AIR - 31

• 67 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София (Възраждане)
Не може да няма във фри шопа на Т1, не е малък, поне един вид ще има.

# 136
Може ли да помоля някой, който ще пътува в близките дни от София да каже дали продават българска ракия след секюритито? Никога не съм ходила на Т1 и нямам идея дали има магазини и дали ракия се продава.
Продават разбира се. Друг въпрос е цената. Simple Smile
Аз съм купувала многократно от магазина за алкохол срещу Фри шопа.
Има достатъчно голям избор на ракии и вина.

# 137
  • София
Аз ще пътувам Варна -София и на другия ден София-Рим, за една ракия да плащам 2 пъти за багаж, по-евтино ще ми излезе, ако продават да купя от там. Ако няма- здраве да е.
Ako се възползваш от предложението им да предадеш ръчния си багаж на гишето за чекиране, ще можеш безплатно да пренесеш по-голямо количество течност. Но не се знае дали шишето ще стигне здраво при подхвърлянето на багажа.  Simple Smile

# 138
  • Вестерос
Благодаря ти, Мими. Ясно ми е за цената. По тяхна поръчка си е.

Таня и това обмисляхме, но не ни се рискува, колкото и да е добре опаковано.

# 139
Когато детето е на навършени 14г. към датата на пътуването, като възрастен ли да се маркира?Тъй като има 2-14г. и 14+.Но ако е в сектора 2-14, няма възможност да се избере дата на раждане преди август/когато е и пътуването/.Притеснявам се да не сгреша нещо,защото после дали ще мога да коригирам.

# 140
Когато детето е на навършени 14г. към датата на пътуването, като възрастен ли да се маркира?Тъй като има 2-14г. и 14+.Но ако е в сектора 2-14, няма възможност да се избере дата на раждане преди август/когато е и пътуването/.Притеснявам се да не сгреша нещо,защото после дали ще мога да коригирам.
Щом не ти позволява да отбележиш датата в 2-14, то детето е в по-горната категория.  Laughing

# 141
Аз също не мога да вкарам датата на раждане на двете ми внучки!? И двете са под 14 години: 2006 и 2008 година. Каква ли може да е причината?

# 142
Аз също не мога да вкарам датата на раждане на двете ми внучки!? И двете са под 14 години: 2006 и 2008 година. Каква ли може да е причината?

трябва да избереш дете 2-14 години

# 143

трябва да избереш дете 2-14 години
Да , точно тази категория съм избрала!?

# 144
Ми не знам, какви възможности ти дава?

# 145
Аз не мисля, че когато детето е на 14г. трябва да го пиша в графа 14+. И поради тази причина се въздържам да довърша резервацията. С тази трудна комуникация с уиз, направо не ми се рискува.
Не знам при другите как е, но при мен са активни датите след август 2004(т.е. все едно все още не са навършени) Може би е трябвало да пишат 2-13г., а не 2-14.

# 146
  • София-Младост
Току що пробвах, няма проблем с датата за дете, пишеш името, отбелязваш пол и избираш дата от календара.

# 147
  • София-Младост
Аз не мисля, че когато детето е на 14г. трябва да го пиша в графа 14+. И поради тази причина се въздържам да довърша резервацията. С тази трудна комуникация с уиз, направо не ми се рискува.
Не знам при другите как е, но при мен са активни датите след август 2004(т.е. все едно все още не са навършени) Може би е трябвало да пишат 2-13г., а не 2-14.
Или не са активни преди тази дата? Защото детето ще е вече 14+ и трябва да се отбележи като втори възрастен.

# 148
Ала Бала, точно така, преди тази дата. Ще го слагам при възрастните. Това вероятно дава възможност за въвеждане и на ЛК освен на паспорт.Притесни ме поста на monesia, че и тя не може да отбележи дати.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 08:25 от m@ria

# 149
Ала Бала, точно така, преди тази дата. Ще го слагам при възрастните. Това вероятно дава възможност за въвеждане и на ЛК освен на паспорт.Притесни ме поста на monesia, че и тя не може да отбележи дати.
  Да- все още имам проблем. Излиза само 2008 година август месец.

Общи условия

Активация на акаунт