WIZZ AIR - 31

• 67 987
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, имам следния въпрос. За вътрешни полети искат ли документ за самоличност за дете на 7г.Ще пътува с баба си.

# 211
За успокоение на притащите за "декларацията за съгласие за пътуване на деца" мога да споделя, че при многократните ми пътувания, декларацията се представя само пред българските митнически служители, а в Англия понякога, не винаги, питат децата каква се явявам аз (придружаващата ги). Това е когато децата говорят английски и са на възраст да провеждат разговор, разбира се.

# 212
е това с багажа се дъвче на всяка страница поне по два пъти
има си правила, написани са на първа страница и на сайта на компанията

Да,де!Ама,баш това не е било обсъждано/я,виж по-хубаво какъв е казуса тука Simple Smile/
И за тези велики декларации. Хора,случвало ми се е ,виждала съм как се случва и на други. Не е като да не пътуваме насам-натам честичко. Работата е веднъж да ви се случи. То,ако и аз бях в неведение за това и аз щях да настоявам как никог ан еможе да стане. Освен това,когато си на границата да закъснееш,имаш изнервени пасажери зад теб и не много отпочинали служители ,ще  еинтересно да развяваш правата си като гражданин на световно известна страна. Всеки си решава кои са му важните неща,де Simple Smile

# 213
  • Германия
За всеки случай може да се свали, попълни и подпише едно 6-езично съгласие за пътуване от немското ADAC https://www.adac.de/der-adac/rechtsberatung/reiserecht/reisevollmacht-kinder/
Първият файл е за дете пътуващо самостоятелно; вторият е за дете пътуващо само с 1 родител.

# 214
Здравейте Simple Smile Извинявам се ако въпросът ми се повтаря, а и най-вероятно това е обсъждано вече тук, но наистина нямам време да прочета всичко, ще се радвам да ми обърнете внимание.. та до дни ще пътувам до Германия само с ръчен багаж, може ли да си нося преса за коса и сешоар ? За всичко друго какво мога и не мога разбрах, но за тези двете неща всеки ми казва различно.. И да не стане така да си ги взема и тук от Варна да ме пуснат без проблем, а от Германия като си тръгвам да ми направят проблем за тези двете неща Thinking
Благодаря Simple Smile

# 215
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Имам резервация за полет на 12.07. Платен е още през април.
Влизам си в профила във wizz и ми дава, че нямам предстоящ полет?!

ШОК и ужасТ...  Shocked

Същото се случва и с резервацията на моя мъж. Изтръпнахме...
Той си влезе в мобилното приложение и там си има предстоящ полет. И сега се чеква от там.

Аз нямам такова приложение и не мога да видя дали имам предстоящ полет. Както и да е...
На някого да му се е случвало това "чудо"?!

Мерси предварително!

# 216
  • София
Привет!

Имам резервация за полет на 12.07. Платен е още през април.
Влизам си в профила във wizz и ми дава, че нямам предстоящ полет?!

ШОК и ужасТ...  Shocked

Същото се случва и с резервацията на моя мъж. Изтръпнахме...
Той си влезе в мобилното приложение и там си има предстоящ полет. И сега се чеква от там.

Аз нямам такова приложение и не мога да видя дали имам предстоящ полет. Както и да е...
На някого да му се е случвало това "чудо"?!

Мерси предварително!

Предполагам, че е билет за връщане след дълъг престой. И на мен ми се случи съвсем наскоро (писала съм на 4-та страница Simple Smile ). Погледни в история на миналите полети. Там ще видиш вече използвания билет за отиване и до него възможност за чекиране за връщането.

# 217
  • с/у ОколоМръсТното
Танче... Ми няма и в история на полетите.
Нямам и в пощата писмо с "Вашия пътен план...".

Е, такова чудо не ми се беше случвало.  ooooh!

Мъжът ми се чекира през гсм-а. И влизайки си отново в профила през компютъра няма предстоящ полет.

# 218
Вчера и днес ми скъсаха нервите, плащам с дебитна карта която съм ползвала десетки пъти и ми изписва, че банката отхвърля плащането. Звъня в банката при тях няма проблем, сменям 3 карти същото, сменям браузър, устройства не и не. Звънях на wizz и при тях нямало проблем, накрая след не знам лой опит днес ми прие кредитна карта. Такова чудо не ми се беше случвало.

# 219
  • София
Танче... Ми няма и в история на полетите.
Нямам и в пощата писмо с "Вашия пътен план...".

Е, такова чудо не ми се беше случвало.  ooooh!

А използваният билет за отиване има ли го? До него има "виж подробности". Моят полет го намерих там.

И при мен след чекирането продължаваше да излиза, че нямам предстоящи полети. Laughing

# 220
  • с/у ОколоМръсТното
Танче, имаш черпня Simple SmileHeart Eyes
Тук или в Де!  bouquet

# 221
  • София
Танче, имаш черпня Simple SmileHeart Eyes
Тук или в Де!  bouquet

Радвам се, че го откри!  Hug

# 222
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, страхотна си, както винаги.  Heart Eyes bouquet

Винаги ли такса промяна на полет е 40Е?

# 223
Здравейте!
Имам закупени билети Варна-Милано (еднопосочни, понеже имаше изгодна цена преди няколко дни).
Вчера резервирах билети и за обратния полет, с опция плащане по банков път, но все още нямам имейл с инструкции за плащането.
Сумата знам каква е. Сметката, по която да се преведат парите също я виждам в профила си. Необходимо ли е да чакам мейл за потвърждение или мога директно да отида в банката и да си платя. Досега мейлите съм ги получавала веднага след като съм резервирала билетите. Също така в приложението пише, че срокът за плащане е 24 часа след резервация, а аз помня, че в имейлите до момента, които съм получавала, плащането е необходимо да се извърши до 48 часа след направена резервация.
С кой срок да се съобразя?
Също така сумата, която дължа е в €, предполагам точно толкова трябва и да внеса по сметката на WIZZ.
Имате ли представа каква е таксата за превод по еврова сметка?

# 224
Имам 2билета София-Милано-София 15-17ти. Ако някой има интерес моля да ми пише, ако поне едното име съвпада ще е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт