Звездни компромати - част 368

• 78 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Мен пък ме кефи Яна. Гледам всичко с нея и се поздравяваме пред фитнеса.

# 556
И ти ли ходиш във фитнеса на мъжът ѝ.
Аз все по-рядко вече.

# 557
И ти ли ходиш във фитнеса на мъжът ѝ.
Аз все по-рядко вече.
Не, в Славия ходи жената. Не знам кой е на мъжа и.

# 558
Мъжът ѝ държи Славия Спортес фитнеса.
Сестрата на собственика на фитнеса работи на рецепцията.

# 559
  • София
Яна Маринова ми е много нечистоплътна. И като човек дори. Жива, здрава, права майка да си метне единственото дете на бившия мъж, не е за хвалба.

# 560
И на мен ми е странно, ама явно жената е преценила, че мъжът й ще го гледа по-добре. Което си е за похвала, явно си знае възможностите.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 19:56 от Анонимен

# 561
Преди време ми беше безразлична Яна. Да, има поддържано тяло, но не блести със супер актьорски умения и красота. Не ми беше много симпатична, нито неприятна.
Но след като четох преди време как си е оставила детето, ми стана доста негативна особа. Въпреки това съм гледала и пак гледала продукции с нейно участие. 

# 562
  • ГО
Харесва ми Яна, ама беше една пренавита, като напушена, нахилена, щастлива, играела баскетбол в някакво училище - голям кеф, някакви такива дребни неща - голям кеф.
В никакъв случай не казвам, че трябва да е нещастна и да реве, просто ми се стори Прекалено щастлива, като защитна реакция, да не покаже колко всъщност ѝ липсва нещо.

# 563
А тя защо си е оставила детето?

# 564
И дъщерята на Ваня Щерева е живяла 5-6 години при баща си, не помня точно колко каза в едно интервю. Сякаш напоследък често се прави това.

# 565
  • Sofia
А тя защо си е оставила детето?
Синът и учи в чужбина

# 566
Развела се е с бащата, когато детето е било на 7-8 години е решила то да остане да живее с баща си. На 14г заминава да учи в чужбина по идея на бащата. Това прочетох по статиите.

# 567
Яна Маринова ми е някаква измислена актриса. Постоянно я побутват в разни постановки за да се разсъблече, по филми и сериали без особени актьорски дадености, може би заради външен вид. Но трябва да ѝ се признае упоритостта.

Не бих упрекнала никоя жена, че е оставила детето при баща му.
Нима не познавате такива индивиди, които просто не могат да са родители?
В такава ситуация е по добре за детето да е при по- добрия родител.

# 568
Защо ги гледаш щом не те кефят?!

Псува й се на жената!

На Яна Маринова като й чуя гласа и ми се обръщат вътрешностите. Не бих гледала нищо с нейно участие - сериал, филм, постановка. Актриса, ама друг път.....Слаба, слаба, слаба и не говоря за външен вид!

Този коментар на Доли само аз ли не го виждам?

# 569
  • Sofia
Спомням си я като малка/10-12год/,живееше в съседен блок,рядко съм я виждала да играе с хлапетата,имаше някаква драма в семейството и,тя се грижеше за майка алкохоличка,жената не беше видимо добре,все пияна и напушена изглеждаше...била учителка по бел,почина преди 3-4год

Общи условия

Активация на акаунт