Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поръчам артикули на обща стойност до 100 долара и може ли да изпратя друга поръчка веднага след първата?
Какво е Local Post Plus и какви са отзивите за него?
Как мога да намаля цената на доставката за тежък продукт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поръчам артикули на обща стойност до 100 долара и може ли да изпратя друга поръчка веднага след първата?
-
Какво е Local Post Plus и какви са отзивите за него?
-
Как мога да намаля цената на доставката за тежък продукт?
-
Използвали ли сте вече новата услуга за доставка -Local Post Plus?
-
Как да приемате правилно омега-3, когато приемате други добавки?
заслужаваш много повече!
Аз така навремето спрях да пазарувам от Боди шоп, след като Лореал ги купиха и почнаха да променят формулите на продуктите. В коментарите под самите продукти на сайта им пък изобилстваха упреци, че неща, които хората ползват от години, вече не са същите и са с влошено качество. И резултатът не закъсня, наскоро разбрах, че са ги продали отново на друга компания, специализирана на пазара на натурална козметика. Нещо такова е възможно да се случи и с Гардън оф Лайф. Виждам, че доста хора са смутени от това, че Нестле са ги придобили. Освен ако Нестле не положат усилия да се препозиционират и да убедят потребителите, че няма да променят нищо в съдържанието и политиката на марката. Един вид, ние започнахме да поумняваме и да се преориентираме към здравословното хранене. И за да не съм съвсем извън темата ще отбележа, че лично аз засега продължавам да си купувам витамините на Гардън оф Лайф, защото поне на етикета съдържанието си е същото. Но всеки път преди поръчка щателно проверявам.