СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 62 009
  • 919
  •   1
Отговори
# 150
Значи, Белинда, направо ме разби  Smiley Табелата "казва всичко", но е само една табела. Като я прочета очаквам нещо по-добро, по-иновативно за децата, а даже това да е самото администриране. "Ах, дали е така, кой ще ми каже..." /цитат Smile, тази драма помните ли я?/

# 151
Почна се. Наредба 10 е в сила вече почти две години, но училищните чиновници на доста места все още не са разбрали, че при участие в държавния прием удостоверение за преместване не е необходимо.
Скрит текст:
В момента тече кампания за записване на петокласници в МГ и ПМГ. Гледам, че на места и там продължават да изискват прословутото удостоверение.

# 152
  • София
Записвам се да ви следя, до 3ти не остана Simple Smile

1во желание - Испанската(Ан,Ит)
2ро - 1ва Английска(Не,Исп, Рус)
3то  - НЕГ(това е само за да ми угоди Simple Smile)

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 12:38 от nad_tab

# 153
  • В светлината на слънцето
Аз нашите желания няма смисъл да пиша, понеже ще се надяваме на нещо по-добро в последвалите класирания. Но пък ще ви стискам палци от сърце на всички с високи балове на влезете на първо класиране по първо желание.Flowers Four Leaf Clover
За Лайстунг паралелките на НЕГ - да ви успокоя. Който не бъде приет в хора, може да ходатайствам да стане ученик на мъжа ми, за студент не се наемам. Той има доста деца от лайстунг паралелките, даже и студенти има, пак от същите паралелки. Тъй че се смятайте за уредени, нищо че не е хор. Laughing
Голямо браво и от мен на всички деца, положили и по-различни изпити от НВО! Flowers Hibiscus
Айде, и аз да ви поздравя с една рисунка на детето, правена между два пробни. Не е ходила никога на школа. Самоуко си е, горкото.

# 154
  • Варна
Браво на Теди! Дано използва таланта си и успех в класирането!

# 155
  • В светлината на слънцето
Благодаря. Тя отказа категорично да се пробва в Художествената гимназия (единствено за нея имаше някакво бегло колебание). Прецени, че не е подготвена и няма смисъл. А и на този етап иска да научи добре един от двата езика - френски или немски, което би й помогнало за по-нататъшните й цели, които вече са свързани и с рисуване (те може и да се променят до 12 клас де).

# 156
  Що само вечер се вихрите?И откъде сили вземате?Аз в 21.00 съм пребита вече/не буквално/.
    Класирането тук , предполагам ще е само за софийските училища.

# 157
  • София
Успокойте се с този лайстунг Simple Smile, децата и от него  си пеят в хора, стига да са музикални и да искат...Просто един татко в темата  за училището все си търси причина да се притеснява. Санака, виж как защитавам косвено избора на деца  за училището Х.. Че ако взема да кажа, че може някои да останат лишени от възможността да пеят в хора на НЕГ, току виж тръгнали към гимназията  Х (особено ако има хор или вокална група в нея)... Има, проверих.
Лулумба, не разбирам от рисуване, но това не ми пречи да кажа, че мноого ми хареса творбата на самоуката ти девойка.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 13:00 от пенсионирана русалка

# 158
  • София
  Що само вечер се вихрите?
Аз лично, щото цял ден вардя бебето да не се пречука и вечер, като заспи, разцъквам. Пия едно бело и ми идва музата за хахо-хихи.

Русалке, късно е. Ние вече се отказахме от НЕГ заради хора. Безобразие е това, недопустимо! Бузема рулз Hands Metal

След картинката на Лулумба вече ми е неудобно да пиша за моя Joy Ни рисува, ни в хор пее - ни-що, зеро! Добър геймър бил, по негови думи, дайте и това да го броим за талант, че се депресирАх!

# 159
  • sofia
На моя колежка детето от геймърски турнири изкарва много добри пари. Играе в отбор с дръпнати , после май се премести с шведи, та виж....не се знае от къде ще изскочи зайчето

# 160
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ох, взех да се успокявам, че и моето за нещо го бива! По математика е много зле, но ето - рисува прилично (е, не толкова добре като на  lulumba - браво на детето, иаз не разбирам, ама ми харесва) и бил добър в игрите (според него, аз и там не разбирам).
Може и да се класира за БУЗЕМА, въпреки бала!  Mr. Green Аз цяла година за там го гался!

# 161
sanaka, 2405 деца са посочили ИЕ/АЕ.

Ама нещо къде + 700 заявления в Сф спрямо статистиката.
1/3 подали онлайн - бива.

# 162
  • Резерват "Северозапад"
700+ Crazy....много бре!!!
Дали са от други градове, само да се пробват или набора е по-голям Thinking. Това, може би , предполага значителен спад между първо и второ класиране, след като част не се запишат....

# 163
Ама нещо къде + 700 заявления в Сф спрямо статистиката.
За да участваш в класирането, не е необходимо да си положил НВО.
От друга страна, 9358 ученици са завършили основно образование в София-град за 2018 до момента. Разликата със статистиката явно идва от спортните училища и от децата, които не са успели да завършат ( оставени са на изпит примерно). Допускам, че освен реалния  интерес към софийските училища е имало проби от други населени места, които ще се изчистят за второто класиране, както стана миналата година.

# 164
Така е, за НВО. Ама все пак. В журнал-статията говорят за 300+.
Уф, хич не искам чакане на второ.

Общи условия

Активация на акаунт