СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 953
  • 919
  •   1
Отговори
# 210
  • София
То едно дърво е отишло само за ваш'то заявление...Аз изхабих само малко батерия на лаптопа и на тел-а за една снимка на заветния входящ номер.

# 211
Ааа, без руски рулетки, моля, още не сме минали на водка със сельодка Simple Smile
Стройна система чакаме  Peace

# 212
  Ехаааа,чак разпечатвали заявления!При нас ,понеже не си бях снимала медицинското,ми взеха 20 ст да го снимат.И нямаше печат за мен и тях.
    Аз минах на мохито от вчера,че имам мента в двора и само я кастря,викам дай да я ползваме за нещо.

# 213
  • София
В София е полярен студ, не става за мохито. Чай с ром или най-добре свинска супа с ракия Joy

# 214
  • София
Много яко! Laughing По седмокласното кандидатстване бяха задавани многократни въпроси по всички теми - резултати, заявления, класирания, медицински... А по темата за Испанската всички са наясно с всички подробности - наложено вето и срок на действие, кой може и кой не може да я споменава, всички вариации на псевдонима... Joy
Като порасна ще стана диктатор! JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:18 от sanaka

# 215
  • София
Е, как не?! Ти си толкова страшна, брр Scream

# 216
  • София
Много яко! Laughing По седмокласното кандидатстване бяха задавани многократни въпроси по всички теми - резултати, заявления, класирания, медицински... А по темата за Испанската всички са наясно с всички подробности - наложено вето и срок на действие, кой може и кой не може да я споменава, всички вариации на псевдонима... Joy
Като порастна ще стана дикратор! JoyJoyJoy

Само правописа му куца на диктатора  Joy Joy Joy

# 217
Бобът казва 29.06. Разумът - 2.07. Smirk
Доверявам се на разума. BlushНякой трябва да наклика подаденото на хартия
Ама то е накликано в системата. Нали подадох на хартия- / от страх и за всеки случай/- жениците ми го накликаха в системата, разпечатах ми го, дадоха ми го пак за подпис. После прибраха моето заявление и разпечатаното от системата. Разпечатаха и едно копие за мен и всичко приключи. Ако имах принтер вкъщи може би щях да съм по смяла. Та според мен днес всичко приключва с кликането  и утре могат да пускат руската рулетка Sweat Smile

Точно по същия начин процедираха и при нас. Само с разликата, че от първия път мултифункционалното им устройство не искаше да сканира и да разпечатва, но след малко умуване дали да го рестартират или не и то тръгна...

# 218
Освен че Испанската вече е с ново име,дикТатор се пише дикРатор,тъй рече Санака.
    Аз само не разбрах,на Санака детето ли кандидатства на онова място,че така ревностно го пазим?

# 219
  • София
Не какви да е айтита, моля ви се, а рошави айтита - има значение!
По повод рошавите айтита - онзи ден съвсем сериозно и компетентно ме осведомиха за тарифата им - 3500 и "балът" ти става достатъчен и за .. БУЗАМА, за Волдемор, за ПЖИ или където ти душа иска Joy
Ииии, нека слуховете да започнат..СЕГААА

# 220
  • София
Като порастна ще стана дикратор! JoyJoyJoy

Само правописа му куца на диктатора  Joy Joy Joy

Ох, беее Joy Пет пъти го четох, докато открия къде ми куца правописът. Joy

# 221
  • София
http://m.24chasa.bg/novini/article/6930436
Ето това е първоизточника на инфото в Телеграф.
Тази статия завършва объркващо. Не е спазено времето при преразказа 😁. Накрая се разбира все едно за тази кампания иде реч, пък то за миналата година става дума.

# 222
Четирицифрените се спрягат още от излизането на резултатите.

А страшният дикратор ще го синхорнизираме и готово Simple Smile

# 223
Бобът казва 29.06. Разумът - 2.07. Smirk
Доверявам се на разума. BlushНякой трябва да наклика подаденото на хартия
Ама то е накликано в системата. Нали подадох на хартия- / от страх и за всеки случай/- жениците ми го накликаха в системата, разпечатах ми го, дадоха ми го пак за подпис. После прибраха моето заявление и разпечатаното от системата. Разпечатаха и едно копие за мен и всичко приключи. Ако имах принтер вкъщи може би щях да съм по смяла. Та според мен днес всичко приключва с кликането  и утре могат да пускат руската рулетка Sweat Smile

Точно по същия начин процедираха и при нас. Само с разликата, че от първия път мултифункционалното им устройство не искаше да сканира и да разпечатва, но след малко умуване дали да го рестартират или не и то тръгна...
Това не го коментирам. Отивам и не могат да влязат в системата. Два три пъти грешка. Викам леле трябва да се прибирам и от вкъщи да подавам. Пък после объркаха един код /добре че беше към 20-тото/ желание. Ама подадох успешно. И следващия път след 7 години живот и здрав от вкъщи Simple Smile

# 224
  • София
Ох, беее Joy Пет пъти го четох, докато открия къде ми куца правописът. Joy
Много ме е страх, ама в името на справедливостта, ще си кажа, че порасна се пише без "т" Nerd

Общи условия

Активация на акаунт