СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 937
  • 919
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Какво има да джуркат цяла седмица, чеСно?! Не съм IT, ама с вече готов алгоритъм тая работа би трябвало да става щрак-щрак! Наистина не разбирам защо е това влачене на цялата работа месец и половина-два...

# 301
  • На черешата
За да ни държат в кондиция. Иначе ще се отпуснете.

# 302
  • София
Подозирам заговор с производителите/дистрибуторите на бело и други видове огнена вода. А сега както съвпадна и със световното...Не смогват, не смогват!

# 303
  • 1st floor
Трябваше овреме да се присъединя към пиещите вместо да залитна по яденето.  Mr. Green Вече от мислене и напрежение съм качила един кг, защото ме избива на сладко. Да се свършва по-бързо. Недоумявам какво толкова ще правят от днес до трети... Confused После пък ще чакаме и второ класиране...Абе, направо да се записвам някъде на дебелариум... Mr. Green

# 304
Проблемът е, че трябва да въведат заявленията, които са подадени в гнездата.
Пък те едва ли си дават много зор Mr. Green

# 305
  • 1st floor
Те едва ли са подени всичките вчера...

# 306
  • На черешата
Аз пък отслабвам, когато ми е нервно. Но дзвер явно на мен се е метнал, караме го лежерно. Ще намери своето място, сигурна съм.

# 307
 Според мен всичко вече е подадено в системата.Нали като подаваш в гнездо,ако не веднага ,на следващия ден се отразяват желания,оценки,свидетелства.Това не значи ли ,че си качен в системата.Аз подавах и за Плевен,он лайн,по един и същ начин ми изглеждат заявленията в системета на прием.мон-едното в гнездо,другото онлайн.
     Ако съм си в нас сега,ще си взема една книжка,едно меко одеалце и ще се пренеса някъде .....И така добре ще дремна.

# 308
  • София
Аз снощи, поради тежкото ми състояние и липсата на бело, изядох всичкия шоколад вкъщи, вкл. тайни запаси от Коледа.😁
Тази сутрин се събудих с гузното чувство, че съм изпуснала родителската на малкия покрай тревогите за голямата.

# 309
  • София
Подозирам заговор с производителите/дистрибуторите на бело и други видове огнена вода. А сега както съвпадна и със световното...Не смогват, не смогват!
Така де няма само бира да се пие. Joy

# 310
марулета, завид-завид Coffee Blue Book  оооУпс, това били мечти - хайде по-навреме днес да ги осъществиш!

belinda, казваш РоШавите са на световно, какво джуркане ни гони нас Wink))

И аз до 3-ти джуркам, та съм солидарна Simple Smile

Варна! Изпревари София в класирането!
Всички форумски деца влизат в МГ и 1 ЕГ! Kiss

# 311
  • Варна
И аз подадох от работа, без присъствието на младежа, но по негова подредба желанията
Варна - ЕГ/НЕ; ЕГ/АЕ; МГ/НЕпрограмиране; МГ/АЕ програмиране; V/НЕ и последно шесто желание-старото училище VII/АЕ програмиране. Бал 463,75 за МГ и 438,5 за останалите

Дано всеки влезе, където му е късмета

# 312
  • София
Трябваше овреме да се присъединя към пиещите вместо да залитна по яденето.  Mr. Green Вече от мислене и напрежение съм качила един кг, защото ме избива на сладко.

Нямаше да са по-малко с пиенето. Grinning Бутилка бЕло се равнявала на 5 донъти. Flushed

# 313
  • София
lorenca,
рошавите (или нерошави) не гледат футбол - лични впечатления.

# 314
   Тогава нямат извинение да се помотват чааак до 3ти.
   Излезе им име на айти-та-рошави.Имаме близки приятели,чийто син е ай ти,и ходи почти бръснат.Чак ми изглжеда вече плешив,с тези рошави от форума.

Общи условия

Активация на акаунт