СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 879
  • 919
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе, май женският е по-страшен. Но мъжкият е по-късен и кара до критическата. Joy

# 421
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Моят пубертет също беше ужасяващ, не знам как са оцелели нашите, но от 4 деца, само аз бях извън всякакви граници, с другите не е имало чак такива ексцесии.  Mr. Green Ще видим моите какво ще ми докарат, ама се надявам и аз да оцелея, а и децата да са се метнали на някой друг!  Joy

# 422
  • sofia
Много искам да има бутон със смеещо се човече, а не полезно мнение!
Да знаете, че като ви харесвам се смея - Санака, за горното ти мнение Simple Smile😂
След час ще ви кажа наздраве....днес времето на морето беше за черпене

# 423
Да, и на мен ми се иска да има такъв бутон. Без друго хората често ползват полезно, за да покажат, че нещо просто им харесва или им е забавно. А сега няма как да  усетиш разликата.

# 424
  • sofia
Да, и на мен ми се иска да има такъв бутон. Без друго хората често ползват полезно, за да покажат, че нещо просто им харесва или им е забавно. А сега няма как да  усетиш разликата.
Хаха твоето вече си е полезно 😃🔝

# 425
  • тук-там
И аз се смея много! Чудесно чувство за хумор от всички майки! Железни сте!

Моята душичка още не я е сгазил съвсем пубертета. Кротува за сега. И цикъл няма още. Вероятно хормоните все още не бушуват бясно. Но какво ли ме чака Wear Bikini

# 426
 Щерката беше хормонална бомба,сменяше цветовете на косата си всеки понеделник,ревеше за най-малкото нещо,карахме се яко,беше вечно на бунт срещу мен,срещу баща си,срещу учителите.Божее,чудя се как оцелях?!То затова второто ми е като бонус.
    Ама се научих да не спя и да нося на алкохол с каката.
Това е много точно описание на положението вкъщи, като изключим, че не реве.. или поне не пред мен, да не си развали имиджа Simple Smile И аз си го обяснявам с неспособността да се справи с хормоналния дисбаланс, емоциите, напрежението, но си е и до характер. Крясъци, караници и агресия понякога предизвикват съвсем безобидни неща, а като и мине ми пристига с невинен поглед все едно нищо не е станало. Цяло чудо е, че на фона на цялата тая лудница успя да се подготви сравнително добре, да се съсредоточи на матурите, че и с малко зор да нареди няколко желания.

# 427
  • София
Ние оня ден се скарахме жестоко за зарядните! Аз с ПМС, тя - пубертет! Трагедия! 😁
Няма цикъл, обаче има пъпки. Купи си 3 маски и не може да реши коя да си сложи!🤯🤡😱

# 428
Моя ляга и става на компа,та засега си изкарва пуберските нерви върху него...Joy

# 429
Двете моите мадами, в момента такова клюкарене и коментари му удрят, кикотене, щипане и възклицаване...Две са, а вдигат врява като за двайсет. Заплашвам ги, че ще ги продам на циганския пазар за булки и аз да се видя с пари.

# 430
Засега умерен пубертет, има и бързи сръдни, тон, насълзени очи, ако нещо й се рекне право в очите. Иска да ми отвръща и най-вече да отмества темата, да отрича и да не признава вина, манипулации, настъпване по мазолите...., ама.... на стар краставичар краставици да продава - не! Не се давам лесно, спорим, надцакваме се с реплики и дуплики... Като на парламентарен контрол сме понякога Head Band

# 431
  • На черешата
Моето кара ужасен пубертет. Кака и беше от тръшкащите се, ревящите и бунтарите. Мислех си, че това е страшно и ужасно. Но не би, мечтая си за ракъв пубертет, малкото ме побърква. Толкова е незаинтересовано и инертно, че ще докара човек до инфаркт. Дори и учителите и се оплакваха, че и се карат, а нейна милост просто обръщал гръб и излизала от стаята. И удома е така, мога да се карам  да заплашван, да наказвам..., реакция нулева. Казва "хубаво" и толкова. Може с дни да лежи в леглото, когато си е удома, да гледа в тавана и да не прави нищо, ама нищо. Способна е да изкара извън нерви и най-уравновесени човек. Наказвам я без джобни, без телефон, без телевизия, да не излиза, все тая. С дни мълчи, не протестира за наказанието, но пак си прави нещата както иска.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 22:18 от Торнадо

# 432
Злоупотреба е начинът, по който се прави това "освобождаване" - с фалшива медицинска бележка в 99% от случаите, което си е документна измама. А децата се учат на следното - "щом сега мама/тати го прави, за да ми осигури кефа, някой ден, като почна работа, ако много ме мързи и преценя, че от мен няма нужда точно в този ден, ще си пусна един болничен"...

Според мен е злоупотреба да насаждаш в мозъка на детето, че трябва непременно да работи във фирма, за някого, вместо за себе си. Моят го мързи да спортува, но открихме сезона на морето и иска да работи барман. Да си бърка коктейли, алхимика. С много мента, бащичко.

За в бъдеще иска стоматологична клиника, а той лицево-челюстен хирург  #Crazy Щял да си наеме две-три млади докторки и сестрички, да поддържат нивото и микроклимата.

Лятото щял да си бърка коктейли на мацките в свое заведение и да се грижи за анатомията им. Химия и биология, какво да правиш.  hahaha

# 433
  • София
Ама това мисли на детето ли са или твои  Joy Щото моят от мадамска анатомия и алкохолни коктейли хал хабер си няма още, ама може и да е къснозрейка, знам ли Satisfied Всъщност, излъгах! Още преди години на Дюни веднъж се появи край басейна с подозрително зелено мляко в чаша. Бил е на около 5 годинки. С кой акъл барман му е направил мента с мляко - и до днес недоумявам!

# 434
  • Варна
Абе хубаво нищим злоупотреба ли е или не, но някак си между другото, МОН вече анонсира, че при 130 отсъствия ( без значение дали са извинени или не) ще изпраща данните на детето към социалните служби, които ще го третират като дете в риск. Тъй, че внимателно с отсъствията Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт