Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 323
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Зависи какви са ти фокусите и основите в живота. ...
точно.

обаче децата не бих казала че пречат на нещо.
и по света  могат да обикалят, и да се преживява, че и да се учи.
моя мъж след раждането на детето записа докторантура например.
аз почнах да уча магистратура, ама се наложи да я прекъсна, и не заради детето, ами заради работата.

# 511
  • тук-там
Така е, Бамба, аз за това опитвам! Опитах се да кажа, че имаме и други основи в живота си Simple Smile

# 512
Зависи какви са ти фокусите и основите в живота. Аз ценя много партньорството и споделянето. За мен децата не са смисъл на живота, а една от многото реализации на жената. Обикаля ми се света, преживява ми се, учи ми се ...

Много съм съгласна!

# 513
Лично аз-ако настоящият ми мъж имаше свое дете, парите, които сме дали досега по клиники, бих предпочела да се дадат за много по-приятни и полезни неща.

# 514
Момичета, като Ви чета набирам кураж за следващия си опит за първо дете с мои Я на 42. Ще пробвам поне още веднъж, за да станат три пъти за щастие Simple Smile и,ако е рекъл Господ ще се случи.

# 515
Стана ми интересно и след като Две в едно пита, да питам и аз - а вие на мое място какво бихте направили? Simple Smile

# 516
Зависи какви са ти фокусите и основите в живота. ...
точно.

обаче децата не бих казала че пречат на нещо.
и по света  могат да обикалят, и да се преживява, че и да се учи.
моя мъж след раждането на детето записа докторантура например.
аз почнах да уча магистратура, ама се наложи да я прекъсна, и не заради детето, ами заради работата.

Те това е при нас проблемът, магистратури, докторантури и накрая ин-витро. Минахме през всички тези неща, които и след раждането на детето можеха да се направят,но....минало вече. Сега ще си гледаме дипломите по стените и така....

# 517
bubalini, никакво отчайвайне, моля! И нашата приказка ще е с добър край, и всички ще си заживеем щастливо с бебчета!
Стеле, според мен и финансите са фактор. Ако е последната крупна сума, която мога да заделя за доктори  в близките години- предпочитам да я заложа на по-сигурния вариант.

# 518
  • На остров
Много ви благодаря !
На мен също учене пътуване не ми пречат децата. Да не кажа че май последните 10 г все нещо уча и сега пак съм пред дилема дали да запиша 3 то образование Simple Smile .
Иначе материални придобивки не ме грабват в сравнение с децата.
Понякога не мога да се позная, аз която след 1 то се затичах никога повече сега да искам 3 то.

# 519
Puh4e05, дай Боже! На вълни съм, ту ме обзема песимизъм, , ту оптимизъм Simple Smile.

# 520
Моята плаваща граница беше четири до пет опита, но истинската граница беше, че нямаше да се съглася на опит с ДЯ и ДС. Едно от двете да, изобщо не ми беше проблем мисълта, че ще имам дете с помощта на друга жена. Ако се налагаше ДС, мъжа ми също би го приел, но комбинация от двете, не бих позволила! С удоволствие бих осиновила дете, пред това, само за да съм бременна и да го родя аз. Никога не съм се чувствала ощетена или увредена, заради това, че нямам дете, живота ни беше хубав и пълноценен и когато бяхме само двама, разбира се сега щастието е наистина пълно! Трябва да го направите, така както го усещате от вътре да сте уверени и в мир с избора си!

# 521
  • На остров
Стеле аз на твое място бих опитала директно с ДЯ или ДЕ. Според мен  е по лесно с ДЯили ДЕ когато става въпрос за първи дечица.
Пухче в какво би вложила парите като нещо по полезно ?

# 522
А мъжете ви на какво мнение са?

# 523
Ами аз по принцип не съм материалист- никога не са ме блазнили скъпи дрехи, бижута, коли и др.подобни-искам само неща, които наистина са ми необходими, а те не са много. И сина си уча на същото. Например не разбирам как може за една абитуриентска вечер да се дават хиляди левове, вместо един випуск да спаси едно болно дете с тези пари. Най-добре се чувствам,  когато правя нещо хубаво за любимите ми хора.  Така че, бих вложила тези пари в нещо полезно за сина ми-например в образованието му, или в жилище или пътуване-пак за него. За себе си не мисля, такава ми е природата.

# 524
  • София
Етооо ме, имаме сак с ембрион. Ии отлепване, боднаха ми е хориомон, другата седмица още един. Повечко лежане и на 02.08 - на преглед. Благодаря Ви 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт