Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 586
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Стара Загора
Здравейте. Ходих вчера до Метро и купих Милка за 6лв., от техните скреч карти нищо не спечелих - "ОПИТАЙ ПАК".
Да попитам тези , които са спечелили стол или палатка от milka.bg - Някой забелязал ли е да има схема в системата им за час или време ,в което да регистрирам бележката ? Smile

# 1 606
Игра на кафе Кимбо със скреч карти:
http://sofstok.com/novini/promotziya-sas-skrech-karti

# 1 607
Преди няколко дни някой беше пуснал линк към игра на Whiskas с покупка, но не го откривам. Ако някой се сеща, би ли го споделил отново, моля!

# 1 608
  • София
Преди няколко дни някой беше пуснал линк към игра на Whiskas с покупка, но не го откривам. Ако някой се сеща, би ли го споделил отново, моля!

https://promomars.bg/Whiskas_bila_2018/ou.php#wrapper
Заповядай Simple Smile

# 1 609

den _si , много благодаря!

# 1 610
  • София
В играта на Капи к.б. участват само за съответната седмица, нали? Поне това разбрах от правилата.

# 1 611
  • sofia
В играта на Капи к.б. участват само за съответната седмица, нали? Поне това разбрах от правилата.

За дедмичните награди участват само за съответния период, за уредите 2 бележки си играят до края на играта.
И си искат касови бележки 😊

# 1 612
Цитат на: Подскок-скок За дедмичните награди участват само за съответния период, за уредите 2 бележки си играят до края на играта.
И си искат касови бележки 😊
[/quote
Определени номера бележки ли искат или може по избор от регистрираните до момента?

# 1 613
Искат ли при получаване на наградата капи касовата бележка

# 1 614
  • София
Искат ли при получаване на наградата капи касовата бележка
Точно през пост от твоя, преди 15мин пуснат, има отговор на въпроса ти.

Аз нямам късмет в Милка, само там играя. Столчето ми е нужно, а цвета ми е любим, така че сигурно ще опитам още веднъж, макар да не ми е до техните продукти лятото.
Благодаря за линка за играта ба Кимбо, това кафе пием и ще се пробвам, само да намеря участващи обекти...

# 1 615
Здравейте,
Да се включа и аз - 2:0 за Милка. Няма да опитвам повече, много исках палатката, ама явно нямам никакъв късмет Simple Smile В събота ходихме до Метро, пробвах се за чашите на Малка, ама и там "дърво", но пък на касата ми дадоха да се взема други скреч карти за игра на Харли Девидсън... Само дето моторът е само един и сигурно ще отиде при Димитрови Simple Smile
https://promo.metro.bg/
Предполагам, че напливът ще е голям, защото раздават картите неконтролирано - на който колкото си поиска.

В Лекси на Пещерско за Пловдив:
- Все още е активна промоцията на Стела Артоа - само карти с кодове са останали;
- Има промоция на бира Старопрамен - при покупка на две бири се тегли скреч карта и може да се спечели престилка, дъска за рязане или подправки. Пробвах се, но "греда"...
- Още е в сила промоцията за бисквити Роден Край с кутия, касова бележка и покупка на 2,00 лв
- Валидна е промоцията на бръсначки Суордс
- Има и промоция на Джак Даниълс (мисля, че това беше ускито, не видях информация вътре, но охраната ме светна, защото знаят че се интересувам. Показаха ми и наградите - плажни чанти, слънчеви очила и чаши май) - купуваш бутилка и теглиш карта. Наградите бяха цял кашон.

Иначе в събота имаше промоутърки:
- В Лекси на продукти "Нашенско" - даваха да пробваш, а ако направиш покупка на стойност мин 10 лева след касова зона се тегли скреч карта и можеш да спечелиш - бъркалка дървена, дъска, лъжица, вилица или нож. Попитах дали ако спечеля прибори ми дават само 1 или цял комплект. Момичето каза само 1, за това се отказах.
- В Кауфланд имаше промоция на самобръсначки Винъс на Жилет. При покупка на 6,00 лв теглиш скреч карта и може да спечелиш плажна чанта, ненесрче (доста миниатюрно). И там се отказах.

# 1 616
И аз съм 2:0 за Milka и добре, че свършва играта Purple Heart Grin

# 1 617
  • София
- В Кауфланд имаше промоция на самобръсначки Винъс на Жилет. При покупка на 6,00 лв теглиш скреч карта и може да спечелиш плажна чанта, ненесрче (доста миниатюрно). И там се отказах.

Aз спечелих плажна чанта, но се чудя за какво ми е.  Laughing  Интересно, че когато четох условията на играта, пишеше и за някакви ваучери по 200 лв. Момичетата не ги споменаха, а и много бързха и не ми беше удобно да ги разпитвам.

И аз имах 2 бележки на Милка. Е, пуснах ги с телефоните на цялата рода до 9-то коляно, но не стана нищо. Всъщност нито стол, нито палатка ми трябват, но нямаше как да подмина наличните бележки.  Laughing

# 1 618
Не помня дали някой е споменавал - на сладоледите Дени в кутия има залепени магнити (от по-простия тип, но са симпатични). Три вида са.

# 1 619
  • Across the Multiverse
За играта на Кимбо : някой вижда ли списък с обектите, които участват ?

Общи условия

Активация на акаунт