СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 846
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте на всички тръпнещи мами, и аз имам седмокласничка, която кандидатства за осми във Велико Търново. Миналата седмица, влизах в профила на дъщеря ми и имаше секция" Класиране", която като натисна излизаше: Некласиран кандидат. Но официално не съм чула да са обявили резултати, възможно ли е да е минало при нас първото класиране?  Сега бутон " Класиране" не виждам и направо съм в ужас! Всеки миг ще ревна!

Joy Още преди две седмици мина при вас класирането. Joy Няма такава забавна тема, честно!
Споко, секцията изчезна при всички. Чакаме да се появи.

# 466
  • Пловдив
Здравейте на всички тръпнещи мами, и аз имам седмокласничка, която кандидатства за осми във Велико Търново. Миналата седмица, влизах в профила на дъщеря ми и имаше секция" Класиране", която като натисна излизаше: Некласиран кандидат. Но официално не съм чула да са обявили резултати, възможно ли е да е минало при нас първото класиране?  Сега бутон " Класиране" не виждам и направо съм в ужас! Всеки миг ще ревна!

Ревни си спокойно, ще изпуснеш парата. Класиране още няма. Излиза едновременно за цялата страна.

# 467
  • София, "Младост 3"
Няма как да стане онлайн, защото или се записвате на първо класиране като си оставяте дипломата ( това е гаранция, че детето е записано и приключва кампанията), или подавате за второ.

Не говорим за записване.
Ясно е  записването!
Ма защо аджеба да се бутам с всички дет ще са записват, а да не цъкна едно копче "айде искам още да съм в класацията"?
Никой алгоритъм не изисква такива напъни! Целта е да има паника и да се тича по София...това е, друго не мога да видя...

# 468
Къде ще се излъчва пресконференцията на МОНчовците?

# 469
Здравейте и от нас, нетърпеливи вече в очакване на изтормозеното класиране.
Цяла нощ сънувам как отварям сайта на МОН и виждам "класиран по 1во желание" Joy
Наистина е доста натоварващо това чакане, нямат милост.
За медицинския картон, предполагам се изисква здравната профилактична карта, която се издава всяка година. Самият картон не би трябвало да се държи в училището, все пак в него се вписват ваксинации, прегледи и т.н и би трябвало да си бъде у Вас или в ЛЛ. Аз проверих в гимназиите, за които се гласи младежът, никъде не е споменато нищо за медицински/профилактичен картон.
Хайде, пенливото вино се охлажда от вчера, нека всички имаме повод да се почерпим за успеха на децата!

# 470
  • Стара Загора
Има логика във Второ класиране да не може да се участва онлайн.
Ако на първо някой е пуснал онлайн заявления в няколко области, то детето му може да е класирано във всяка една от тях и по този начин се изкривяват резултатите изкуствено. При подаване за второ онлайн това може да се случи отново и би ощетило деца, които реално ще учат в съответната област.
Това би могло да се избегне, ако въведат в системата възможност за избор на второ класиране в само една област, но очевидно не е предвидено да се случва така.

# 471
  • София
В следващата емисия новини, предполагам, надали ще я излъчат цялата пряко, МОНю не е Доналд Тръмп все пак Joy

# 472
  • София
Русалка посрещна детето,
сега си разбърква тестето.
Дори да е мъничко старо
тестето й с картите Таро
ще може да навярно да каже,
час точен дори да предскаже
кога тез другари от МОН
майки  от  този балкон,
които от раничко бдят,
с класиране веч ще снабдят.
Изтегля Русалката карта
както изисква стандарта
дълго над нея си  бае
на път е тя веч да узнае
дали нам познатото Ванче
ще пусне заветното кранче
след свойта екранна изява,
да може нарочно да всява
още тревога и нерва,
на макс да изчерпи резерва
на чакащи татковци, мами-
айде дано се засрами...
Картата Таро май сочи,
че заек от храст ще изскочи
преди да настъпи обяд.
Ще чака тоз мамин отряд
заветната първа класация,
дано се яви компенсация
за това подлудяващо чакане
и честото мамино щракане..

# 473
В колко е великата пресконференция

# 474
# 475
  • Пловдив
catnadeen, каква паника? То ако имаше такова нещо, допреди две години в този период на годината щеше да виждаш изпаднали в несвяст майки на седмокласници.
Да, може и да е възможно да се направи такова нещо, но явно имат нещо предвид, щом не са го направили.

# 476
  • София
На мен тази пресконференция ми е като градска легенда. Само в агенция Фокус има нещо си... Пълно информационно затъмнение. Ама така е, критика, предварителни статистики, на ни сега - отмъщението на бледоликите/рошавите.

# 477
Спокойно! Изчезна, защото няма класиране. Днес ще излезе Simple Smile Успех!

# 478
На мен тази пресконференция ми е като градска легенда. Само в агенция Фокус има нещо си... Пълно информационно затъмнение. Ама така е, критика, предварителни статистики, на ни сега - отмъщението на бледоликите/рошавите.
Права си

# 479
  • София
Русалка перфектна, както винаги Hug

Бебето обмисля да съди МОН за вреди. Днес май ще пропусне сутрешната разходка и е възмутен!

Общи условия

Активация на акаунт