СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 342
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
За притеснение си е, да ви кажа, защото ТУЕС излиза от 28-мо на 4-то място, след СМГ, 91 НЕГ и 73 СУ. Това според мен означава, че няма как да няма промени за децата, класирани в граничните позиции на всички училища след 4-тото място, а това са на правктика всички езикови, без двете немски, плюс още маса училища. Недоумявам как могат да твърдят, че грешката щяла да се отрази само на децата, класирани в ТУЕС.

Тази година всеки трети седмокласник иска да става програмист. Единствените у- ща в Сф са ТУЕС и Дж. Атанасов, не броим частните. Наплива е голям, а бала се изчислява различно от ЕГ, и еднакво за двете. Не мисля, че само за ТУЕС е грешката. Моя синковец не се напъна много в "прословутото" 125- то и бала му е доста по- нисък. ТУЕС си остава химера за него. Но за успокоение на всички ще ви кажа, че толкова се ядоса на цялата система и ми заяви, че ще хакне всичките им сайтове. Щял да им доказва, че всичките им там НВО-та и БЕЛ може да ходят на майната си и как без тях може да си изключително добър на компа.

# 1 096
  • София
Ба, те МОН-овци нова Висша Математика ще измислят, нова Теория на вероятностите, само и само да не признаят вината си!
Тъпоумници са това!

# 1 097
  • София
Валенцето, къде си бе, човек? Чудя се да честитя ли прием в 22-ро на първо Първо класиране или да чакам до второто. Joy

# 1 098
Подавате в Свиленград заявление за второ класиране. Ако го приемат в Правец, губи мястото в Свиленград.

В Свиленград, в училището в което е приет първо желание, там подаваме за Правец , така ли ?
 Благодаря  Simple Smile

# 1 099
  • София

въпроса е могат ли за толкова кратко да превъртят цялото класиране за София.
И от тук другия въпор - ако могат - що чакаме по 7 дни????

Могат да го превъртят за минута, като преди това проверят формулата за бал на всяко училище и евентуално нанесат корекции (час за грамотен и запознат със софтуера специалист, даже ще има време да тества)...
Чака се седем дни, за да бъдат въведени всички резултати в системата и да се провери за грешки от въвеждане. След това всичко опира до сортировка на файла - ако зададеш правилния алгоритъм, ще се получи точен резултат.

# 1 100
  • Пловдив
Подавате в Свиленград заявление за второ класиране. Ако го приемат в Правец, губи мястото в Свиленград.

Това не е вярно.
Записвате в Свиленград, понеже е на първо желание.
Правец е София - област. Ако там не е класиран никъде /ако сте писали само Правец/ изчаквате второ класиране, без да правите нищо.
Ако на второ класиране го приемат в Правец, си теглите документите от Свиленград и записвате детето в Правец.

# 1 101
Тия хора там, дето работят и носят "отговорност" за действията си, не са ли чували за проверка? Една информация,  ако трябва 3 пъти ще се провери, за да е наистина вярна и тогава ще се пусне в пространството... Да си назначат проверяващи на айтитата да вървят след тях и да няма такива филми... Ако не участвах в този сериал "Синьо лято след Седми клас - мираж или купон на плажа", нямаше да повярвам, че има толкова безотговорни хора... Angry

# 1 102
За тези 20 деца, които спомена тя, че са били класирани сутринта, а сега не - със сигурност са деца, на които БЕЛ им е с по-висок резултат от МАТ.
Точно така. И сега тези 20 деца ще бъдат класирани по следващото си желание и ще изместят други 20 деца, те също други 20 деца и така надолу по веригата. Как си го представят да стане иначе?
И так по веригата до останалите области, на които класирането вече беше обявено за втори-първи път. newsm78

# 1 103
  • Sofia
Тия хора там, дето работят и носят "отговорност" за действията си, не са ли чували за проверка? Една информация,  ако трябва 3 пъти ще се провери, за да е наистина вярна и тогава ще се пусне в пространството... Да си назначат проверяващи на айтитата да вървят след тях и да няма такива филми... Ако не участвах в този сериал "Синьо лято след Седми клас - мираж или купон на плажа", нямаше да повярвам, че има толкова безотговорни хора...
Е нали четири проверки имало, нещо такова дочух... Явно толкова са и проверявали.

# 1 104

Не вървят ли паралелно двете кандидатствания, според мен ДА, т.е  ако в Правец не е прието по нито едно желание то би трябвало автоматично да кандидатства във второ класиране. За да не загуби мястото в Свиленград отивате и се записвате там, и ако на второ класиране е приет в Правец, теглите си документите от училището в Свиленград и се записвате в Правец!

# 1 105
  • София
Онзи смешен господин каза че той  лично проверявал финално!

# 1 106
Никъде, Човече, слушах пресконференцията. Ако изобщо може да се вярва на статистиката им, нали...

По сутрешната класация ТУЕС е било на 28-ма позиция. След отстраняване на грешката било минало на 4-та. Тъй рече Кастрева.
Уф, рекох, че е излязло нещо ново Laughing
За СГСАГ никакви цифри не чух. Поне да знам горе долу до какъв бал са стигнали.
На мен не ми е кой знае колко зор, но утре тръгваме за море и да не ни развалят плановете, ако отложат записването с 1 ден.

Култова тема е нашата, КУЛ-ТО-ВА! С толкова много неща ще остане в историята, включително с понятията "първо Първо класиране" и "второ Първо класиране". Ех,...Joy
Хахахха. Набор 2004 стана известен с класирането и майките-пияници. Но поне е весело! Само дано не стигнем и ние до "Те мен уважаваш ли ме?" Laughing

# 1 107
  • София

Не вървят ли паралелно двете кандидатствания...

Досега беше така, но вече не е сигурно. Joy

# 1 108
На брифинга в 14:30 казаха, че новото класиране е готово. Дори съобщиха нови минимални балове, за местата където бяха сгрешени. Но шефът на ИТ-тата каза, че ще тестват преди да пуснат.  Единственото, което запомних е минимален бал 419 за ТУЕС.

# 1 109
Те само на тестове си играят...

Общи условия

Активация на акаунт