Лидл 117 - Юлска тема

• 96 876
  • 883
  •   1
Отговори
# 435
  • в ябълковата градина
Проверявам за кокосови стърготини от 2 месеца насам и все няма.
Знаете ли нещо по въпроса?

# 436
Момичета, хубави ли са дамските потници?
Не са нещо особено. Памучно трико, леко прозира. Белият и розовият са трапецовидни, надолу се разширяват, сивия не го разгледах.

# 437
  • Пловдив
Не си падам  по тези чуждестранни вериги, но днес в отчаянието си в търсене на малини в близост до дома ми влязох в Лидл. Купих един ананас за 4,99, 125 гр. златни малини за 3,29 (почти 27 лв. за килограм) и 125 гр. къпини за 2,29 (около 18 лв. за килограм). Отивам на касата приготвям си 10, 60 лв. (сметката е 10,57 лв.) и касиера ми казва 11,57!!! Започвам да се чудя, как така съм толкова добра по математика, а не мога да събера три числа. Но вината не е в мен, тези мошеници са направили поевтините къпини на един код със значително по-скъпите малини и този на касата ми вика "Ами какво да направя!?" Направо полудях, какво да направиш ли - я извикай някой тук да му кажа какво ще направя ей сега аз, лъжци такива.
Въпросът е принципен,  ако бях пазарувала повече неща 10-15 или повече артикула, можеше да не обърна внимание на левчето разлика, но днес 20 клиента да си купят къпинки - 20 кинта повече за Лидл. А ако си купят 1000 човека от тези къпинки - 1000 лв. в повече. Става въпрос за магазина на бул. България в Пловдив, но едва ли проблема е само там и едва ли само при малините и къпините. Така че отваряйте си очите и с калкулаторчето по възможност из тези магазини.

# 438
  • Козлодуй
Забелязали ли сте каква е цената на айсберга?
2 лв. - 1.99

# 439
Учудващо пилешката Мортадела се хареса в нас. Но сладоледът от три вкуса ни разочарова- много захар и вода. Толкова много вода, че кристалите скърцаха. За сметка на това сладоледът Сандвич не беше никак лош. Прасковите също бяха много хубави.

# 440
  • София-Младост

In4hi

И изписва къпини с цена 3.29? Не ми се е случвало до сега. Иначе винаги си проверявам бележката след касата, ако имам съмнения се връщам да си проверя цената на рафта.
Странно е било неадекватната реакция на касиера...всички са със затъкнати слушалки и веднага може да извика някой за сторно или   да каже, че цената е сбъркана.

# 441
  • Козлодуй
И аз наскоро купувах къпини и си пазя всички бележки като се върна ще погледна на каква цена съм ги купила - благодаря, че ни обърнахте внимание Simple Smile

# 442
  • Перник
In4hi, според мен касиерът не е бил адекватен. Не е възможно да са с един код малините и къпините. И наистина, винаги има възможност да извика управител и да се реши проблемът.

# 443
Дори да са с един код, клиентът има право да купи на по-ниската цена-в случая това е цената по етикет на стелажа. Разминаването си е техен проблем. Не наш.

# 444
  • до едно тепе
Те в тоя Лидъл са все неадекватни. Аз веднъж забърсах едни аспержи. Имаше огромен етикет отгоре над тях САМО ДНЕС и намалени с левче. На касата ми ги таксуваха на цялата цена. Погледнах бележката, показах на касиерката, тя прати някой вътре да провери и си ми даде едно левче ей така от касата без да сторнира. Освен това там е единствения магазин от веригата, в който ми се е случвало като отворя хладилника с риба, миризмата да ме откаже да си купя. От необоротните магазини е и явно служителите не са особено ентусиазирани да си свършат работата. Аз бих подала оплакване в централата.

# 445
Във вашите магазини има ли от баклавата от балканската седмица? При нас още вчера следобед нямаше. Когато попитах един служител дали ще зареждат беше супер груб и каза че била изтеглена. Какво ли означава това? Ако е от тези продукти, които бяха обявени през последните 1-2 седмици с вредни съставки, то тогава защо изобщо я пускат в брошурата, щом няма да я зареждат.

# 446
  • София
Някой има ли впечатления от бялото вино "Родна стряха" в кутии 3 литра?
Тази седмица в нашето семейство имаме двама рожденици и се очертават дълъг празник Simple Smile Да рискувам ли после всички да ги боли глава или да взема нещо проверено Thinking

# 447
  • София-Младост
Не съм го пробвала, но бих заложила на проверено. Ако има Аванти в града...там предлагат хубави намашения на кутиите с вино.

# 448
  • Sofia
Пробвах червеното и не ми хареса. Няма да ви боли глава, но и аз предпочитам Аванти за вино.

# 449
Днес ходих да огледам дрехите, симпатични ми са повечето, само едни розови къси панталонки взех, много хубава материя Simple Smile

Здравейте. Това са панталонките от 16-ти нали? Може ли да кажете според вас как са като размер отговарят ли си? Последно като купувах дънки на Лидл по-добре ми бяха 36, а иначе съм 38. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт