Лидл 117 - Юлска тема

• 96 363
  • 883
  •   1
Отговори
# 660
Забелязвам, че от доста време при нас няма сиренето за печене, което стоеше до тофу-то.... Някой знае ли защо не го зареждат, или може би е само в нашия град?

Пф и аз го издирвам, ама никакаква следа.
Беше временен продукт. За това кръглото, маринованото говорите, нали?

Аз - за едно, което беше на тяхната марка Bluedino, и точно така се казваше - сирене за печене/скара .. Беше подобно на халумито и вкусно.

И аз говоря за същото сирене- от техния асортимент, аналог на халуми. Беше страхотно, но за съжаление от доста време не се зарежда.

# 661
Трябват ми патешки гърди, но последния път като търсих в Лидл нямаше.
Дали са спрели да ги зареждат или просто в онзи момент е нямало в нашия магазин?

И искам да купя от сладкарската извара, за да я смеся с кондензирано мляко, сладко от боровинки, и разбита сметана, за да ползвам сместа като крем за торта.
Дали ще стане нещо  newsm78 Не съм взимала досега от тази извара, но прочетох, че не е сладка.

# 662
  • Асеновград
Трябват ми патешки гърди, но последния път като търсих в Лидл нямаше.
Дали са спрели да ги зареждат или просто в онзи момент е нямало в нашия магазин?

И искам да купя от сладкарската извара, за да я смеся с кондензирано мляко, сладко от боровинки, и разбита сметана, за да ползвам сместа като крем за торта.
Дали ще стане нещо  newsm78 Не съм взимала досега от тази извара, но прочетох, че не е сладка.

Не не е сладка, ако кондензираното мляко и сладкото не са ви достатъчни може да добавите захар. Но с нея стават чудесни кремове за торта.

# 663
Благодаря Panayotu  Simple Smile

Значи взимам една кофа, а пък каквото-такова.
Като не е сладка, дали ще стане да я смеся със сирене тип фета и да направя някакви разядки от нея - например с люти чушлета или пък с яйце, рулца от раци и авокадо newsm78

А тия патешки гърди дали са спрели да ги зареждат?  Много ми трябват, а пък няма откъде да си купя незамразени.

# 664
  • Асеновград
Благодаря Panayotu  Simple Smile

Значи взимам една кофа, а пък каквото-такова.
Като не е сладка, дали ще стане да я смеся със сирене тип фета и да направя някакви разядки от нея - например с люти чушлета или пък с яйце, рулца от раци и авокадо newsm78

А тия патешки гърди дали са спрели да ги зареждат?  Много ми трябват, а пък няма откъде да си купя незамразени.

Ще стане и за неща които не са сладки.В събота нямах в хладилника сметана и с нея правих пица със сметана. На мен лично повече ми хареса но сметаната е по малки опаковки и мога да заредя за да имам когато ми потрябва, а като отворя една сладкарска извара за пица останалото  трябва да приготвя на нещо друго.Даже мисля да пробвам с нея и майонеза да ли ще стане хубав сос .

# 665
My All за съжаление от известно време - няколко месеца и аз не откривам патешки гърди или бутчета в Лидъл.

# 666
  • София-Младост
Дано ги пуснат наесен отново, че и аз съм им фен на патешките гърди...другата седмица е скучна като гледам брошурата...пак иберийско.

# 667
Дамските чорапи за маратонки някой погледна ли? За дънките разбрах, че няма смисъл да ходя.

# 668
 ooooh!
Пропадна ми идеята за меню, щом няма гърди.
Благодаря ви много за информацията  bouquet

# 669
  • Пловдив
Аз за сирене ще мина...

# 670
Вчера си взех рокля, ама много дълга. Аз съм 175см и пак ми е дълга. Предполагам, че няма да се свие и сега се чудя дали да я връщам или да се занимавам с ъс скъсяване.

# 671
  • София
Имам 90 с цвят черен на сутиена.Изшран и прибран ,ако го искате продавам го.
YSMIV4ICA, Благодаря ти, но май ще ми е малък, няма да рискувам.
Вече да не търсим, купуваме и пращаме ако открием някъде, така ли?

# 672
Нямам си все още. Днес бях поръчала на приятелка в Хасково - нямало там.
Ако откриете някъде ще съм Ви благодарна ако вземете. Innocent

# 673
Вчера пак нацелих мухлясали гъби кафява печурка, Полска. Не знам как ги съхраняват гъбите, ама не е за първи път това.

# 674
  • Пловдив
Някой ползвал тия шампоани?

Общи условия

Активация на акаунт