За тези, които четат любовни романи №31

• 85 641
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря, може пък да се пробвам да чета на руски.  Rolling Eyes

# 136
  • Разпиляна във въображението
Преди време пробвах да чета на руски и направо абсолютно нищо не схванах Simple Smile

Напоследък не съм чела еротична литература, но ми е втръснало от описанието на секс сцените и направо вече ги прескачам.

# 137
  • варненка от София
Аз пък така и не бях изчела всички от серията Малори - Андерсън на Джоана Линдзи и сега реших да си ги изчета наред всички, много приятни и забавни, определено са от типа, които не ме оставят, докато не ги довърша. Така че сега съм на тази вълна, иначе ме чакат доста поръчани и пристигнали книжлета, но след като довърша започнатото.
По отношение на секс сцените, аз нямах против до един миг, в който и на мен леко ми накъртиха. В началото не ми пречеха, сега като задълбаят много и на мен ми писва и ги карам по диагонал или първия път като се хванат изчитам и следващите сцени вече са на диагоналната система.

# 138
  • у нас
Здравейте.  Препоръчайте ми интересна книга, в която освен любов има и друга тема хубаво развита. Може да е дълбоко пазена тайна или  някакво приключение, забравено съкровище или прикрито убийство 😊Благодаря ☺
Току що приключих "Жестока любов" на Колийн Хувър. Със смесени чувства съм. Хареса ми като замисъл, но стила на писане нещо не ми допадна. "9ти ноември" ми хареса една идея повече. Чакам " Най-доброто от теб"

# 139
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте.  Препоръчайте ми интересна книга, в която освен любов има и друга тема хубаво развита.
Мъжът от сънищата Simple Smile

# 140
Останах много приятно изненадана от книгата на Адел Паркс "Чуждото е по- сладко". Много лека, приятна и четивна книга.

# 141
  • София
Четеше ми се нещо на  Саманта Йънг  и се спрях на  "Всяко малко нещо". Изобщо не съм очарована. Поредицата "Дъблин стрийт" ми хареса повече, сега ми беше доста безинтересно.
Сега искам да прочета нещо на Лайка Клейпас, но какво?! По-интересните съм ги чела.
Резюметата в последно време не ме впечатляват. Вероятно така изпускам интересни книги, но не ме ли впечатли резюмето, трудно започвам книга.

# 142
Аз почнах нещо ангелско на Налини Сингх. Чела съм друга нейна поредица и беше приятна. Тази е доста зле. На втора книга съм, но едва ли ще продължа. Може би има значение, че я чета преведена, но е доста зле и глуповата

# 143
Прочетох "Приказка"на Даниел Стийл. Осъвременена история за Пепеляшка. Хареса ми. Въпреки,че съм чела и по-добри нейни книги. Можеше малко повече да развие любовната история.
Сега съм се насочила към "Най-сексапилният мъж".

# 144
  • София
Не мога да се сетя какво коментирахме в темата за "Само една нощ" на Симона Арнщед.

# 145
  • Плевен / София
Не мога да се сетя какво коментирахме в темата за "Само една нощ" на Симона Арнщед.
На мен ми хареса...

# 146
Че е много хубава. И на мен ми хареса - от малкото хубави съвременни истории.
Помня че останалите части някой ги чете на немски за да не стоим в напрежение.

# 147
  • София
Аз почнах нещо ангелско на Налини Сингх. Чела съм друга нейна поредица и беше приятна. Тази е доста зле. На втора книга съм, но едва ли ще продължа. Може би има значение, че я чета преведена, но е доста зле и глуповата
Много харесвам поредицата, обаче даже не се опитах да я чета на български.

# 148
Аха
От 3 ще пробвам на английски, защото в превод не е никак никак добре

# 149
  • Варна
Четох Чаената роза, Зимната роза и Дивата роза на Дженифър Донъли. Оказаха се доста интересни и няма толкова описания на секс. Дадох ги на майка ми и тя да чете. Тя пък направо се влюби в тях и въпреки, че са доста дебели много бързо ги изчете. Направо ме шашна с бързината си.

Общи условия

Активация на акаунт