СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 155
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 255
...Мойто е с бал над 400, ама си чакаме - имам готовност и трето класиране да чакам, ако не ни хареса второто (или което там поред дойде, че то не се знае...)
Не чакайте третото, да не стане "шах с пешката и... мат"!
Съученичка на сина ми изненадА всички, като "прескочи" 2АЕГ още на първо класиране и попадна в 35то... След второ класиране изтегли документите и зае единственото свободно място за едната паралелка с бал, равен на максималния, измествайки  другите 3 желаеши мястото девойки Hands V

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 10:12 от peneva_a

# 256
  • София
Забелязах, че изчезна КЛАСИРАНЕ от страницата на МОН за матурите!

Може да го публикуват до края на деня, с втори етап!

# 257
Ше чакам с вас за класирането  на  много близко дете.

# 258
beauty_magnolia, ако съдим по минималните балове, вероятно се гони СХН. Възможно е там едно място да бъде освободено и още две в математика с АЕ ( коментирахме вчера входящите номера).  Та шансове има.

# 259
beauty_magnolia, ако съдим по минималните балове, вероятно се гони СХН. Възможно е там едно място да бъде освободено и още две в математика с АЕ ( коментирахме вчера входящите номера).  Та шансове има.

Има, има. Каквото зависи от нас, направихме. Решенията и те са взети от децата и само едното чакане остана. ММ към стотина пъти ме попита за какво ми е да правя извадка колко деца са приети по второ желание, като само след 2 дни резултатите ще излязат... Трябва ми, ей така да се намирам на работа... Satisfied
Сега вече червения бутон ще "каже".

Дидева, oblachna, за вчера - с благодарност Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 260
Спрете се момичетаааа,човек не може да се разпише от алкохолните пари в темата. Бейлиза ми е слабост само, другото е за мъжете...
Тръпна и аз в очакване с вас, и на класиране, и на слънце.
Май трябва всички да сменим никовете за да успеем.

Хубав ден на всички

# 261
Наистина изчезна класирането, ама то ден-два  и преди първо класиране пак изчезваха разни неща, така че не е гаранция.

# 262
Наистина изчезна класирането, ама то ден-два  и преди първо класиране пак изчезваха разни неща, така че не е гаранция.

Лошо стана като изчезна Класиране след първото Класиране... Yum

# 263
  • София
Брей, много пиенье, много нещо. Аз съм болна, та завиждам неблагородно.
Имам 2 въпроса - 1.знаете ли 8 клас СМГ коя смяна ще започват 1 срок и 2. да препоръчате школа (или по-скоро преподавател в школа) по английски околовръст или около Плиска. Нивото е В2, но може би едната ще я смъкна на B1.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 10:46 от bibi

# 264
  • Варна
Биби, в която и школа да отидете, първо ще правите входящ тест, та в кое ниво ще позиционират девойките ще зависи от това, а не от тяхното желание. Тъй че най-вероятно и двете ще си продължат в едно ниво.

За нива след В2 поне във Варна няма изучаващ курс, има само сертификационен, но ако няма да се явявате сега на IELTS или САЕ, по-добре девойките да наблягат на самоподготовка. А и сега с немския в 8 клас едва ли ще имат толкова свободно време да се вихрят и по английски.

# 265
  • София
По желание мога да я смъкна едно ниво надолу. Има разлика в лексиката - едната я мързи да учи.
Те 8 г. са били само с учител и искам да ударят един курс. Самоподготовка - забрави. Само Агата Кристи четат на АЕ и каквото научат от игри, интернет и песни.
Аз зная къде да ги запиша, ама ми идва скъпичко, та търся алтернатива.

# 266
До миналата година в СМГ осмокласниците започваха първа смяна през първия срок, а втория срок минаваха втора. Вероятно и тази ще е така.

# 267
  • София
bibi, АВО имат клон някъде около Дондуков-паметника Левски, мисля, че е ок като локация до СМГ.

# 268
  • София
bibi, АВО имат клон някъде около Дондуков-паметника Левски, мисля, че е ок като локация до СМГ.
И аз натам съм се насочила, но ми се искаше инфо от личен опит.

# 269
Адванс имат школа на Плиска, но не мога да препоръчам учител.

Общи условия

Активация на акаунт