СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 146
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 375
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Зная...Дидева е страхотна, но цялата работа която върши, трябваше да е заложена в софтуера ...

# 376
  • София
Аз се отказвам Grinning Ден преди второ класиране и да обясняваш - нема сми.

Как сте, девойки? Има ли нерва Joy Щом аз цъкам да проверявам, дето го записах младежа преди една седмица, представям си какво ви е на вас Hug Силата ще е с нас Hug

# 377
  • София
Тук сме групата за подкрепа. Имаме другарчета, с които чакаме и стискаме палци.

oblachna, вчера като запрегръщах г-жа Пенева, а тя само повтаряше: " Много добри деца, много!". Това в ОНОВА кафе.

# 378
Имаше въпроси от няколко мами за курсове по английски. Моята девойка започна с АВО БЕЛ - клон "Дондуков" и бяхме много доволни, на там за една уч. година се покрива половин ниво според европ. ез. рамка. Затова през тази година (а и сега - в рамките на интензивен курс) учи в ИЧС. През учебната година бяха 4 деца с 1 преподавател (мъж). Сега е в курс за възрастни (9 човека) и ме майтапи:"Знаеш ли, че и една твоя наборка учи с нас....Та, бабата (разбирай наборката ми) каза...."

С една реч - ИЧС са факултет с опит, а цената е повече от разумна.  Има съботно-неделни курсове по 5 уч. часа, които не разпокъсват времето през седмицата, а и вашите деца няма да чувстват празнота през почивните дни: money:

# 379
  • София
Белинда,
Нощес сънувах балове и класиране.
Даже невероятни неща сънувах Joy
Като се събудих и видях, какво е светло и хубаво навън, направо ми се сви стомаха. Веднага разцъках приема.

Да си призная, не знам вече на какво да се радвам. Опитвам се да се залъжа, че ЕГ е добър вариант, да научи език, с малко повече мат, е полезно...
И за общият случай е така, но като го гледам как пълни очи на въпроса "Мамо, как мислиш, ще ми стигне ли бала?",
ме обзема паника, направо.

Yana, защо не ме извикахте, да й стисна и аз ръцете на тая жена! Heart
Мъчно ми е за миналото, а бъдещето ми е неизвестноооо...

# 380
Добро утро, звъннах в РУО София -град и попитах за изчезването на секция класиране отговориха, че работят. А малка компенсация заради обърканото първо класиране с един ден по-рано второ ги питам, но те казаха -тц не! Жалко, ще чакаме 😕

# 381
Добро утро,
Току-що ми даде невалиден код за достъп или номер и не ме пусна.

# 382
Сега ме пусна. Явно бъзикат, много хубав ден е днес за всички нас, надявам се да пуснат класирането в края на работния ден:)

# 383
Дано ги пуснат днес. Моето си счупи ключица и се надявам да се зарадва на желано класиране. Успех на всички ☺

# 384
oblachna, майчиното сърце иска най-доброто и вярвай, че най-доброто за децата ще се случи. И аз в такива размисли съм, дали НЕГ не е добре, дали не е по-добре от ПМГ...Но пък тя си иска ПМГ... И току отнякъде между тия терзания ми мине мисълта, че ще стане най-доброто за детето... Успех и късмет за децата Flowers Four Leaf Clover 

sanaka, честита юристка! Flowers Hibiscus Явно следва пътя на мама /доколкото разбирам от седмокласната ни тема/. Хубаво е, че ще има опората ти и подадената ръка винаги като има нужда професионално Hands Plus1

# 385
Тук сме групата за подкрепа. Имаме другарчета, с които чакаме и стискаме палци.

oblachna, вчера като запрегръщах г-жа Пенева, а тя само повтаряше: " Много добри деца, много!". Това в ОНОВА кафе.
А, такааааа... ника ли ще трябва да си сменям! Айде сега да не кажете, че съм някоя друга госпожа Пенева! Thinking
Аз съм си една тридетна майка, докарала се в този вид миналата година юни (фаза 2), лекинко поогладих перушинката и после... пак този май-юни се докарах до този вид (със зрелостника)... сега докато кифлата попорасне пак се опитвам да се върна във фаза 1 Wink

# 386
  • София
Пенева, признавам си, че те подозирах! И а-то от ника се връзва. JoyJoyJoy
Но пък това те правеше още по-симпатяга в очите ми. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 10:21 от oblachna

# 387
  • София
Ден преди първото класиране на сайта на РУО единствената публикувана новост беше писмо във връзка с "Посещаемо и безопасно училище". Последно публикуваното вчера е по същата тема - "Посещаемо и безопасно училище".
Дали това не е някакъв тайнствен код, който да ни подсказва да сме нащрек днес? JoyJoyJoy

# 388
Пенева, признавам си, че те подозирах! И а-то от ника се връзва. JoyJoyJoy
Но пък това, те правеше още по-симпатяга в очите ми. Heart Eyes
Въпреки, че не съм това твое любимо "Пенева", силно се надявам да не ви досаждам в темата Hands V тук съм само да ви стискам палци и ... за малко приглаждане на перушината Wink
Скрит текст:
С майки в една друга тема се видяхме на живо... на едната реакцията беше умопомрачителна Laughing
"Божееее, представях си те една ... абе даскалица, ама от ония сухарките... по математика и/или по немски! Една такава организирана, точна и пунктоална! (аз в онази тема май съм такава Wink ама не ме четат и в другите Smiling Imp)". Другата я потупа по рамото и каза "Спокойно! И аз като я видях първо във ФБ първо проверих дали става дума за същото лице - деца, контакти... Рисковете на виртуалното общуване!"

# 389
  • София
И от мен огромна морална подкрепа и стискане на палци всички да се преместите в исканите паралелки.

Общи условия

Активация на акаунт