СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 006
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 510
Това случи ли се...не знам...няма да посмеят...а посмеят ли да не ни преместят поне 2 места нагоре...не знам...ще се разправям....
ти се радвай две места надолу да не ви преместят. Grinning

# 511
  • София
Молихме се за емотки още като смениха версиите. Обещаха, работели по въпроса. Ама тва беше преди има-няма година сякаш...
Айде, мацки, служба не остана 😁

# 512
Да е слънчево,ментово и успокояващо днес класирането.....

# 513
  • На планетата Земя
Добро утро!

Денят днес ще е страшен, но славен, ще се молим системата пак да не загине. Но ще стигне едничката награда да каже МОНският сайт: прието е детето по желание, желание не поредно, а първо.
Казах!  Mr. Green

Ама вие защо не пишете през старата версия, там си ги има всичките циганийки.

Дидева, ей това така бих си го заковала в подписа, да са знай:
newsm20

# 514
  • София
Да е слънчево,ментово и успокояващо днес класирането.....
Успешен и щастлив ден! Да ни е късметлийско!

# 515
  • тук-там
Хайде късмет на чакащите! Само хубави новини да летят тук! Кога по-точно го чакаме?

# 516
  • София
Откраднах си снощи идея от моя малкия.
Като си тръгвахме от детската градина и той си взе от гардеробчето две малки хартийки - жълта и червена (изрязани във формата на нещо като правоъгълници). Аз не стоплих веднага какво е и го питам, а той обяснява: "Това са ми картоните. За мачовете" JoyJoyJoy

Така че:
Сега си изрязвам едно правоъгълниче, надписвам "Класиране" и си го лепвам на екрана на компютъра Grinning ... и спокойствие Sunglasses, докато някой от вас не напише, че класирането е излязло.
Ако много се проточи, може и лентичка за второ класиране да си направя ......

Извън шегата, успех и усмивки на всички днес! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 517
Не не ГО чакаме а ГИ чакаме. Първо- второ, после Второ- второ.....После Кастрева по телевизора.......

# 518
  • София
Хайде късмет на чакащите! Само хубави новини да летят тук! Кога по-точно го чакаме?
Ми вече е в 42 седмица отрочето на Кастрева, преносено, та преносено!

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 09:37 от Валенцето

# 519
Миналата година излезе в 12:30. Не знам защо винаги чакат почти последния момент. Видя се, че стават и грешки. Добре е да се пусне малко по-рано, за да може, ако евентуално пак нещо се обърка, да бъде отстранено до края на работния ден.

# 520
  • тук-там
Не си учат уроците, Дидева!

# 521
Хубави новини днес! Без "технически грешки " , ако може и по-бързо. 👌Хубав четвъртък 😊

# 522
И аз се чудя какво толкова има сега да смятат. Колкото повече смятат толкова повече грешки.

# 523
Лятото не може да се класира и то, че току виж и него го объркали с някой друг сезон и му съкратят "бала" /месеците/, ако зависеше от МОН...Satisfied
Успех и много щастливи деца и родители днес привечер  Flowers Four Leaf Clover

Къде е човечето с леещите се реки, нямам го Frowning1

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 09:45 от beauty_magnolia

# 524
Може ли някой с дете,прието в АК ,да ми каже каква препоръчителна литература имат да четат за лятото,моля!

Общи условия

Активация на акаунт