СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 911
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 795
При нас има промяна, 1 НЕГ. Дъщеря ми е щастлива, дано да е за добро.

И при нас има промяна. И моят младеж и приет в 1 НЕГ. Много е щастлив.

# 796
  • На планетата Земя
Според мен таблицата на РУО София е грешна.

# 797
Защо?

# 798
Търся мнения за 7-мо СУ

# 799
  • София
Търся мнения за 7-мо СУ

И моята е приета там, но не намерих мнения никъде

# 800
Ние сме АЕ/НЕ/Б

# 801
  • София-в сърцата на моите деца
Защо?
И аз питам защо?

# 802
Вероятно защото има по-високи минимални балове за някои паралелки от тези на първо класиране.
Тъкмо нищим въпроса. Таблицата отразява баловете само на приетите на второ класиране.

# 803
Вероятно защото има по-високи минимални балове за някои паралелки от тези на първо класиране.
Тъкмо нищим въпроса. Таблицата отразява баловете само на приетите на второ класиране.
Да, явно, подалите за второ и класирани - техните МАКС и МИН бал.
Което прави справката безполезна. Ако е така.

# 804
  Санака да удари едно рамо с някой член за утежняващи вината обстоятелства  -при противообществени прояви/

Чл. 29, ал. 1 от НК - опасен рецидив. Joy

Е, те това е ! Наистина тук личи обективност в правната система, само да съм чула , че всички в нея са некомпетентни.
Ето и хубавата страна след всички драми, ако не беше цялата тази кочина в образователната ни система, нямаше да открием, че има и кадърни хора в БГ, затова да предложим и да си самоизберем Дидева за национален консултант в образованието, а Санака - главен юрисконсулт на институция, контролираща МОН, РУО и дрън дрън...или поне главен прокурор в делата заведени срещу гореизброените:smiley:

# 805
  • sofia
Търся мнения за 7-мо СУ

И моята е приета там, но не намерих мнения никъде

Голямата щерка го завърши 7мо преди една година, аз не съм доволна хич от учители, училище, ниво.
Никакви изисквания към децата, никаква дисциплина.
Класната им си имаше любимци и детето не се чувстваше добре там.

# 806
Възможно ли е гимназия едностранно да определи срок за записване, различен от определения в Графика...

Записването на приетите ученици в VІІІ клас за учебната 2018/2019 година на ВТОРО КЛАСИРАНЕ
ще се извършва
на 13 юли 2018 г.
от 9:00 до 12:00 часа в стая 205

Това е в сайта на гимназията, а официалния срок е от 13.07. до 17.07.
Ами, ако не бях погледнала сайта?

# 807
  • Пловдив
Моля за малко помощ. Племенницата ми е с бал 450 и чака за 164  с ИЕ и АЕ.
Според второ класиране си остава без промяна от първото класиране на второ желание в 2АГ, а сега виждаме, че според статистиката последното прието момиче, по първото й желание (164 ИЕ и АЕ) е с бал 450.
Моля за тел. Къде да звъним в МОН?

# 808
  • На планетата Земя

Да, това имах предвид, но не можах да отговоря веднага, че измислях поезия на немски  Mr. Green

За пръв път виждам такава статистика, май не е имало такова творчество в годините. Не знам на кого за какво би му била от полза.

# 809
Имаше. Миналата година в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт