Сватба 2018 - ХI част

• 44 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Всяка жена е индивидуална... Всеки човек е. Много е жалко, че все повече млади двойки имат проблем със зачеването...

# 541
  • София, България
Скрит текст:
Аз съм чела (може да е грещно това, което съм чела), че просто овулацията се е паднала по време на цикъла... случвало се понякога...

Имам малък проблем с албума, който си поръчах за снимките от сватбата. Момичето, което го изработва, първо ми каза, че до 24-ти ще е готов. На 25 ѝ писах, понеже тя не ми беше писала нищо повече, каза ми, че има леко забяване, извини се и каза, че до 30-ти ще е готов. Да де, ама вече сме 31-ви,  а тя пак не ми е писала.... Thinking
И държа да отбележа, че не ми е проблем толков азабавянето, не ми е спешен албума. Знам, че арт работата е трудна и изисква време, просто съдя по себе си, че не обичам някой да ме чака и гледам винаги да уведомя ако закъснявам с нещо. А тя и двата пъти не ми се включи да се извини, да ми каже кога наистина ще е готова...  Може аз да съм в грешка... не съм ѝ единиствения клиент, но пък и не е никак евтин албума, че да трябва да я гоня всеки път Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 13:53 от Purple_Peanut

# 542
Много е неприятно това, все пак тя се бави, редно е да ти пише тя... Вие платили ли сте нещо?

# 543
  • София, България
Ами, не но аз лично ѝ предложих да ѝ изпратя капаро, тя ми отказа, каза, че няма нужда... Neutral Face Знам, че се е забавила само един ден, но това е втори път вече...

# 544
На мен за бутилките и вино декорирани с кум и кума,точно така ми се получи с момичето от една страница във фейсбук,ако не бях и настоявала нищо нямаше да получа. Или чак след сватбата,а ни трябваха за каненето на кумовете.Понякога поемат повече поръчки и не могат да се справят в срока който са мислели,но поне да не казват такъв или да кажат ще ви пишем когато е готово.

# 545
  • София, България
Именно.... а и реално го поръчах началото на Юли. Вече един месец мина, тогава ми каза, че може да го направи между 20 и 24 Юли. Някак си все си мислих, че като се забави с първия срок, с втория ще гледа да се справи, Тя ги дава сроковете, не ги изисквам аз със зор Worried

# 546
  • Варна
Само да ви кажа, че жената може по всяко време да забременее, просто вероятността е по-голяма по време на овулация. А мъжът ми чел, че сперматозоидите живеят 2-3 дни в тялото, та ... да си знаете, ако НЕ искате в момента и да си броите правилно Ill
Аз акъл не давам за такива лични неща. Една дружка ме съветваше да го правим по график - 3 пъти седмично - понеделник, сряда и петък. Ами тя откъде знае, може пък да го правим всеки ден и такива съвети звучат смешно Laughing
Не знам от коя фейсбук страничка поръчвате, но аз съм много доволна от "Цветна сватба". Два пъти поръчвам, вторият път даже не й писах повече - тя каза на 23-ти съм готова и на 24-ти получих съобщение от Еконт, че е пристигнало. Много е точна, прави хубави неща на добри цени.

# 547
А за тези чаши и бутилки КУМ и КУМА, някой има ли препоръка? Мисля за вземането на кумовете да вземем такива, защото тая бъклица не ме кефи нещо. Дали е удачно?

# 548
  • Варна
Ние такива чаши им подарихме с кошничка при каненето. Сега съм взела готина бъкличка, а свекърът прави чудесна домашна ракия, така че ще спазим този обичай - годеникът отива с бъклица и здравец да вземе кумовете...
Но ако така ти харесва, защо не?

# 549
Може ли тогава идея за бъклица. Аз в нета нищо не си харесах...

# 550
  • София, България
Аз да кажа, че не сме доволни от бълкицата, която купихме от "Сватбен център София"... Беше се сцепила още преди да я напълним. И го видяхме вечерта преди сватбата, когато тръгнахме да я пълним с ракия. Търсете ако можете някой да ви изработи хубава бъклица.

# 551
  • Варна
Моята я купих от магазинче срещу Ритуална зала - Варна. Там шият и продават носии. Довечера мога да я снимам. Вече наляхме и ракията.  Понеже съм подготвила подаръче за кумата - огледалце, мисля, че е редно и кумът да си има ракийка. Има такова магазинче и на Синия пазар до Козирката във Варна.

# 552
Момичета, аз да попитам за нещо, преди време някой беше писал за LED светещи ледчета, имате ли спомен случайно? Simple Smile Нещо не намирам информация как точно се процедира с тях, зареждат се предварително и всъщност са нещо като пластмаса с диодче ли? Намирам, че пише, че светват при допир с вода и се чудех дали някой има опит с такива в еко-почва от тези топчетата дали светят Simple Smile

# 553
Мисля че fatalina беше обеснявала как точно се процедира с тях.

# 554
Ехааа, тук направо вече става бебе тема, а не сватбена, а съм ви подготвила всички по Коледа да сте 2 в 1 Grinning Или поне всички, които искат де. Simple Smile Аз съм на такава вълна, та да видим кога какво що...

За сватбата пък моят мъж каза на кума, че той трябвало да му купи бъклица и да му я даде, когато отиде да го вземе. Аз изобщо не ги зная тези обичаи какви са, кумовете също не ги знаят и кумът купи бъклица на мъжа ми... Grinning

А за еко почвата наистина fatalina е човекът.

Общи условия

Активация на акаунт