Звездни компромати - 371 част

• 74 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Забравих да се изкажа и аз за Карабойчевото тяло. Не съм я гледала в сериала и не знам що за актриса е но наистина изглежда страхотно. Леле, тя била на 47 години, уау! Но си е до ген цялата работа, някои жени са родени с късмет по отношение на телата си. Сега прочетох, че и за кмет на Младост се е кандидатирала навремето. Оттървала е кожицата Rolling Eyes!

# 46
  • Варна
Гледах я Елена Карабойчева в черешката.
На мен не ми харесва тялото й, защото е прекалено слаба,дори бих казала с момчешка структура.
И да, гласът й е ужасен.

# 47
И по мое мнение Чокова е прекалено слаба. Краката й бяха като клечки в Черешката.

# 48
  • До морето

Сега се зазяпах в снимките на Алисия. Ми много повече ми хареса от Късокрачка! Пак има предимно селфита и продуктово позициониране, обаче някак си по-интелигентно направено.

# 49
Благодаря за темата!!@

София Кузева, доколкото знам живее в чужбина със семейството си. Преди няколко години се снима в "Къде е Маги" и интересното беше, че години след "Вчера" се събраха в този сериал тя, Христо Шопов и Георги Стайков. Между другото не беше лошо сериалчето, поне се нагледах на любимия ми Иван Бърнев

Ааа да ,в Откраднат живот играеше майката на новата лекарка

# 50
# 51
# 52
Люк Евънс-СТРАХОТЕН е с руса коса!!!
Знаех си,че нещо мъничко му липсва да е перфектен,сега знам какво е Heart

# 53
Тази Елена Карабойчева  наистина изглежда мн добре. Особено предвид възрастта.
Иначе не знам каква актриса е. В Откраднат живот е полу статист. Дори не съм сигурна имала ли е реплики. Rolling Eyes

# 54
  • Пловдив
Есмер на Благо светулката ( Grinning ), вкарва ирония за пластиките си

https://www.instagram.com/p/BlGwtGgF6ZK/?taken-by=esmerik8

# 55
Другата на снимката не е ли Христина? Първата жена на светулката?

# 56
  • Пловдив
Другата на снимката не е ли Христина? Първата жена на светулката?

Да, тя е.

Сега се загледах в коментара под снимката на Христина. Журналята да не би да твърдят, че това е Есмер преди операциите? Не разбирам много руски...

# 57
Да, това гласи надписа под снимката Joy

# 58
  • Пловдив
А тази вечер в Черешката Благо каза, че Есмер му е написала името в Колизеума и той се е оставил да обвинят него, защото тя била не от Европейския и щяла да има повече проблеми.

# 59
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благо е готин за компания,ако не бяха зъбите и тена,които го правят да кифлее,си е даже една голяма симпатяга.

Не ми харесва тялото на Елена(каза,че е гени).Като сглобена ми е,тяло на седмокласничка + глава на 50г лелка.
И личните ми предпочитания са за тела с извивки,а нейното е един тесен правоъгълник без никакъв сексапил.Има силикон.

Общи условия

Активация на акаунт