Звездни компромати - 371 част

• 74 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Извинявам се и гълтам един кроасан с 45% масло! Как можах да наруша дзена на Ирина.... Joy

# 436
  • град-държава
Стрина, докато не започне сама да ги меси и сгъва, 'ич да не се обажда. Намерила на 45% напъване да се повдига.

# 437
  • София
закусих вафла брауни на Мура, 69 ст., баш кат' замразените кроасани с 45% маргарин;)

# 438
Мн се забавлявам с интерпретациите ви за кроасаните с 45% масло (пак са си полуфабрикат, според мен) Grinning

Дайте снимка на Гери-Никол от предаването, в което казва, че е отслабнала с някое кило Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 439
закусих вафла брауни на Мура, 69 ст., баш кат' замразените кроасани с 45% маргарин;)
Ич не ми сА фукай - закусих баничка с 45% котидж извара.

# 440
Ич не ми сА фукай - закусих баничка с 45% котидж извара.

Обядвах масло с 45% масло - не мож’ ме биете.
Апропо, някой посещавал ли е дзен ресторанта?

# 441
Апропо, някой посещавал ли е дзен ресторанта?
И да го е посещавал някой, смее ли да си признае точно в тази тема.  tooth

# 442
Простачки! Никва класа! Аз замезих от зарана с чер хайвер върху черна филийка с абсЕлютно истинско френско масло. Това полято обилно с шампанско! Сега ще ударя един киш, после плато френски сирена, още шампанско и те така!  Живейте го малко тоя живот беее! Наздраве 😂😂🤪😂🍾🤪🤪 Хлъц!

# 443
  • Viena
Не е за простосмъртни кат нас....само със синя кръв мин 30 процента.

# 444
Не е за простосмъртни кат нас....само със синя кръв мин 30 процента.
Ама как 30? Минимум 45%   Mr. Green

# 445
От фейсбук страницата на Иритуали - ''А пък днес за първи път гост на Irituali си е тръгнал (от външна маса) без да си плати сметката. Спокойна съм, че и тройно-шоколадовото ни брауни, и кишът ни, и напитките са й харесали, защото не е оставена ни глътка, ни трошичка. Бъди здрава, жено и да ти е сладко!'' 

# 446
  • Sofia
Това го четох някъде преди няколко дни, но имаше допълнение, че сервитьорката се е забавила заради проблем вътре. Може на някой да му е писнало да чака сметка, макар че е редно поне да остави на масата.

# 447
Стрина се фали, че клиенти й правят "бомби"? Grinning Някой не е дочакал туткавата сервитьорка.

# 448
Простачки! Никва класа! Аз замезих от зарана с чер хайвер върху черна филийка с абсЕлютно истинско френско масло. Това полято обилно с шампанско! Сега ще ударя един киш, после плато френски сирена, още шампанско и те така!  Живейте го малко тоя живот беее! Наздраве 😂😂🤪😂🍾🤪🤪 Хлъц!
Марче ти ли си?! Как е на френската Ривиера? Нова снимка с бански в дупето ще има ли? Joy

Wink Kissing Heart

# 449
Вече съм си в София, нъл мина на ХРрриси сватбата:) 🤪🤪🐷
https://www.instagram.com/p/BlLz7DWgOgX/?utm_source=ig_share_she … shid=xx0f8ui6th5j

Общи условия

Активация на акаунт