Звездни компромати - 371 част

• 74 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Гаджето на малкия Наум Шопов наистина е напълнила пазвата
Преди
https://www.instagram.com/p/BXOFFlQHIzo/?utm_source=ig_share_she … shid=hxnnwj6p4a8m
След
https://www.instagram.com/p/BlQki-fnIPm/?utm_source=ig_share_she … shid=vqek0th6wxoh
Сега ще залива с голи снимки

# 526
Инстаграм моделстването иска цици...ъъъ... жертви.

# 527
Поне да беше сложила някои с по-нормален размер. Така все едно гледаме Николети, Златки и други подобни.

# 528
  • Rock & Roll feeling ...
Отиват й новите гърди. Да си ги ползват със здраве.

А каква е връзката на семейство Шопови с евреите ?

Макрончов
Скрит текст:

# 529
Победата на Франция обърна представите ми за... Франция. Никога до сега не бях виждала такава маса французи на едно място и си помислих, че монитора ми се нуждае от... калибриране... Чак малко се уплаших... Не съм си давала сметка за реалната ситуация...

Макронката беше много свежа и подскачаше като 15г девойка. Grin

# 530
Днес една журналистка каза, че макрон отиваш в Париж , за да гледа в специалната ложа финала... Явно е искала да каже Москва..

# 531
  • На топло
Макрон и новата му приятелка 😂 Бабет ще му направи скандал тази вечер
Скрит текст:

# 532
  • София
бе скандал, пуснала е детето да си поиграе днес, има повод сепак:))

# 533
Тази дама многи ме кефи!! Беше много лъчезарна и положителна до последно
Много тъпо се получи на края, когато заваля. Имаше чадър само за Путин, а за нея донесоха по-късно.

# 534
И на мен много ми хареса хърватския президент.
Много лъчезарна, не спря да се усмихва. Прегърна всички до един - футболисти, съдии..
Цялата беше вир вода и със сълзи в очите, но не спря да се усмихва.
Макрон беше с бабет, тя танцуваше в ложата.

# 535
  • На брега на реката
Колко съм се смяла с тоя чадър, който буквално се изливаше върху Макрон. После дадоха чадъри и на останалите мъже, а накрая и на хърватката. Като на Путин бе най-голям Joy
Иначе даваха страхотен заряд Макрон и г-жа хърватката, беше ми приятно да ги гледам такива истински. Особено накрая като целунаха купата. Много емоция имаше в очите им.

# 536
  • На топло
Макрон беше с Бабет по време на мача. После го пое хърватката 😅
А той нямаше нищо против 😊

# 537
Сцената с чадъра беше голям резил, но Путин едва ли е виновен, че служителите му са такива чукундури. Но е уникална тъпотия, че оставиха хърватката да се намокри до кости, а чичо Путин с чадър.

# 538
Сцената с чадъра беше голям резил, но Путин едва ли е виновен, че служителите му са такива чукундури. Но е уникална тъпотия, че оставиха хърватката да се намокри до кости, а чичо Путин с чадър.
Аз току що изгледах клипче от награждаването! 20 мъже и на един чисто човешки не му хрумна да застане с чадър до нея! А има и един 2 метров, 150 кила мъж, който като ощипана кифла се бутна под чадъра на друг. Жалка картинка.
В това клипче на -3.34, точно след като Президента на Хърватия целуна купата:
https://www.sportal.bg/bnt/wc_news.php?news=735659

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 23:30 от Не се сърди, човече

# 539
  • София
Макрончов
Скрит текст:

Супер як кадър! Grinning
Ложата изглежда много приятна и комфортна.

Общи условия

Активация на акаунт