Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ох,и аз май го пиша грешно..... 😂 та за ХК никой не ми отговори на мен - кои лекари слагат по 0.5 в устата,защото 1 мл ми се вижда много и искам да почна с по-малко Simple Smile
Chicci е права , от моя опит също го потвърждавав.И аз първо сложих 0.5 мл., изчезна на втората седмица след поставянето и окончателното спадане та отока .
И после няколко месеца съм слагала па 1мл.

# 151
  • София
Иначе май Принцес имаха по 0,5мл, но не съм сигурна. Но те доколкото съм чувала са доста калпав производител.

Chicci, къде си го чела това?

# 152
Иначе май Принцес имаха по 0,5мл, но не съм сигурна. Но те доколкото съм чувала са доста калпав производител.

Chicci, къде си го чела това?

0,5мл съм го мяркала в реклами, но не знам дали предлагат тази разфасовка или го делят. А за качеството ми е казвала лекарката, при която ходя. Според нея е нетраен. На други места пък се използва широко. Колкото хора, толкова и мнения.

# 153
  • София
Благодаря, Chicci, дерматоложката при която ходя работи с Принцес и ме стресна коментара ти. В нета никъде не срещнах негатив за филъра.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 07:59 от emy_emy

# 154
  • в 1001-та нощ
Ох,и аз май го пиша грешно..... 😂 та за ХК никой не ми отговори на мен - кои лекари слагат по 0.5 в устата,защото 1 мл ми се вижда много и искам да почна с по-малко Simple Smile

Жуведерм имат разфасовки от 0,5 мл, което всъщност е 0,6 мл. - виждат се деленията. Много лекари работят и с Жуведерм.

# 155
  • София
Амиии как прецених.... искам да сложа само в горната малко за контур. Нямам с кой да деля. Приятелките ми,които слагат са в голямата категория 😂 иначе не ми се иска да оставям на два пъти,защото ако не съм доволна бих пробвала друг лекар Simple Smile

# 156
  • в 1001-та нощ
За контур се ползва "по-твърд" продукт. Имай го предвид, но ще кажеш на лекаря, той ще те информира.

# 157
Здравейте, на 40+ съм, в пред менопауза и с много несъвършенства Simple Smile, които чак сега имам възможност да коригирам. Имам си от всичко и то по много, бръчки, целулит, торбички под и над очите. Какъв съвет ще ми дадете, с какво да започна?

# 158
Здравейте, на 40+ съм, в пред менопауза и с много несъвършенства Simple Smile, които чак сега имам възможност да коригирам. Имам си от всичко и то по много, бръчки, целулит, торбички под и над очите. Какъв съвет ще ми дадете, с какво да започна?

С филъри и ботокс на лицето по преценка на дерматолога, ще забележите бърз резултат. Оттам може да се прехвърлите към тялото, където се изисква повече време.

# 159
Здравейте , първо ако още имате м.цикъл пуснете ж.полови хормони .Да се видят техните стойности и дали няма нужда от корекция и липиден профил , CRP , тироидни хормони ( ако нищо от това не сте пускали в близките 6 месеца )
И след това добър дерматолог и хр.режим и двигателен .

# 160
Алена, тя моята приятелка вече май не кърми и супер много се е депресирала от външния си вид. И аз това я съветвам, нека дръпне още малко детето и тогава да си помисли какво иска да си коригира, но явно нещата са неудържими.Донякъде я разбирам, защото все пак това е период, в който все още хормоните не са се нормализирали и е склонна да е по-изнервена и заради външния си вид.

# 161
Съжалявам, че нахлувам така но никъде немога да намеря да процедурата мезолифт с нещо като пистолет моля помагайте за София става въпрос

# 162
  • в 1001-та нощ
Класическият мезолифт е инжекционна процедура. По мои впечатления - опитните лекари работят на лицето с игла, а не с пистолет, защото кожата на различнтие места е с рзлични качества (плътност и т.н.) и за всяко място перценят колко дълбоко и какво количество. С пистолет се постига по-равномерно вкарване на веществото - има дозиране на порции с всеки "изстрел", по-бързо (мигновено) се вкарва/изстрелва, не като с иглата. Всяко средство има своите предимства и лекарят съобразява спроед случая какво да ползва.

cvete_p, не си спомням какъв беше случая, но е хубаво, че си до нея - да я подкрепяш Simple Smile Щом е решила, нека се допита на няколко места, и така поне ще има предложени решения, над които да мисли - възможни изходи от ситуацията, която я притеснява.

# 163
Алена благодаря по принцип на местата който питах днес изобщо нямат апарата така, че остава само другия вариант....
Още един въпрос какви са горе долу цените на филъри за лице(приблизително)

# 164
Различни в различните клиники и лекари, според вида продукт и зависи какво точно ще слагаш и колко.

Общи условия

Активация на акаунт