Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Мнение за рино при Сафет Кулов? Първоначано ми харесаха нослетата, които прави, но последните които е качил в страницата си... не ми харесват. Впечатления, цена на ринопластиката при него?

За да не е само питане се включвам с половин ампула Revolax, като 4 месеца преди това сложих цяла и смея да кажа, че за този период филърът не беше мръднал. Ползвала съм и други и винаги се “стопяваха” за 2 месеца. На моите устни изглежда добре, не ги прави като салами 😄😄✌🏼

# 331
  • София
Здравейте, може ли съвет за ефективен метод/процедура за премахване на мазнини около пъпа - малка възглавничка,  около 3см от обиколката на талията.
Досега четох за липолитични ензими, криолиполиза, радиочестотни процедури с Vanquish.... 🙂

# 332
  • София
2 месеца след поставяне на 1 мл.Теосиал кис,почти нищо не остана от него....
А мислех,че е траен филър,но поне при мен не е🙁
Обмислям поставяне на  още 1/2 ампула филър,но доколкото знам трябва да минат 5 месеца за да се постави друга марка филър.
Револакс имат ли 0,5 мл.?

# 333
Даяна, Това за минаването на месеци не е вярно, аз съм сменила 4 марки до сега ☺
Нямат 0,5 мл, където ходя слагат.
Аз съм изключително доволна, първоначално мислех, че е “твърд”, но след 7-10 дни някак си омеква и седи естествено, но може и да е от техниката на лицето, което го поставя. ✌🏼

# 334
  • Sofia
Мезотерапия само веднъж на Филорга, никакъв ефект.

За първи път чувам, че филърите имат и такъв тип приложение. С каква цел се слага филър в областта на гениталиите? Принципно знам, че там може да се направи корекция оперативно.

Когато вече няма мегдан да слагаш филъри по лицето си...т.е всичко де може да се набоде и направи си го сторил,  а си пристрастен към  козметични и естетични интервенции, за такива, за да им вземат парите, има и филъри  в гениталиите  Sick
И златни нишки в д..-то. 

Да се включа и аз,за златни нишки знам ,правеха ги преди 20години,но не в бг.Но до колкото знам вече не са хит,имат странични ефекти.Аз на времето мислех да си слагам,но се отказах като разбрах за ада който е преживяла Катрин Деньов.А за филърите на гениталиите съм чувала,и много бих искала да препоръчате лекар който ги прави Simple Smile

# 335
  • Sofia
Да попитам,някой правил ли е лифтинг на лице ? И евентуално добър лекар да препоръчате

# 336
Имате ли мнение за филърите Princess? Интересувам се за поставяне в скули.

# 337
За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed

# 338
  • София
Имате ли мнение за филърите Princess? Интересувам се за поставяне в скули.
Имате ли мнение за филърите Princess?
Интересувам се за поставяне в скули.
Аз съм с Princess в скули(около 2 мл.)
На около 1 година са и все още личи резултата.
Доволна съм 🙂

# 339
За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed
Толкова ли не можеш да почакаш 9месеца за тези процедури? И фото епилация не може, за филър в устни няма даже да коментирам!
Много неща са позволени , но ти искаш точно забранените😄

# 340
Препоръчайте ми за Пловдив при кого да отида за филър в устните.... Hug

# 341
Здравейте, мнение за Accent prime?
Има ли ефект?

# 342
Здравейте, мнение за Accent prime?
Има ли ефект?

При мен нямаше ефект - правих лице и шия. Венус Вива - също.

# 343
Оххх Jas, така се надявах.
Не е евтина процедура и съм в голяма чуденка. Според докторката това било за мен...ама без ефект за какво ми е Sad

# 344
Оххх Jas, така се надявах.
Не е евтина процедура и съм в голяма чуденка. Според докторката това било за мен...ама без ефект за какво ми е Sad

За паричкииии

Общи условия

Активация на акаунт