СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Малко по-различно звучи тази глупост, от обичайните им глупости. Много е конкретна - не е само "могат да подават в гнездо", а "не могат да подават електронно, а само в гнездо." Току виж  се окаже вярно. Имаме си система, ама за да няма бъгове и пак да ни хулят, я по-добре да си го направим като в каменната ера. Joy

# 421
Ако е вярно, трябва да ограничат цяла България. А в момента на сайтовете на няколко РУО си пише, че може да се подава електронно. Едно от двете няма как да е вярно.

# 422
  • София
Е, сефте! Joy

# 423
  • На черешата
А като гледам как бавят справката със свободните места, може би и това трябва да се провери на място. Joy

# 424
Да не изляза права, че ще я разлепят пред РУО. Joy

# 425
То цялата новина е...
В Софийската математическа има 4 свободни места, а в 91-ва немска - 1. За тези свободни места в третото класиране могат да участват ученици, които не харесват училището, в което са приети. Те обаче трябва да се отпишат и да участват в класирането със Свидетелството за завършено основно образование. Освен това не могат да подадат документи по електронен път, а само в училище - гнездо......

Аз го чета сякаш става въпрос за тези, които са се записали и са се отписали после - те може да подават само в гнездо. Предполагам, че няма време да се въвеждат обратно в системата като незаписани, за да подават електронно. Thinking

# 426
  • София
Нищо чудно! Аз от цялото списване на темите и развитието на събитията, все още имам чувството, че или сме много добри с кристалните топки или някой много стриктно следи да изпълни всички наши опасения.
Ми кво, шЪ снимаме! Joy

# 427
Пепел ти на устата! Close
Ама верно бе, колко време им трябва да го публикуват?!?! Очевидно някаква обобщена справка имат, щом по телевизия и радио се коментира!

# 428
Ще се ограничат само до училищата-гнезда  Laughing

# 429
  • София
То цялата новина е...
В Софийската математическа има 4 свободни места, а в 91-ва немска - 1. За тези свободни места в третото класиране могат да участват ученици, които не харесват училището, в което са приети. Те обаче трябва да се отпишат и да участват в класирането със Свидетелството за завършено основно образование. Освен това не могат да подадат документи по електронен път, а само в училище - гнездо......

Аз го чета сякаш става въпрос за тези, които са се записали и са се отписали после - те може да подават само в гнездо. Предполагам, че няма време да се въвеждат обратно в системата като незаписани, за да подават електронно. Thinking

Напълно възможно е. И при това положение, може да има два варианта:
1. Всички да могат да подават само в училище-гнездо;
2. Вече записаните, които изтеглят документите си - само в училище-гнездо, а некласираните и/или незаписаните никъде на първо и второ - и по електронен път.

# 430
  • София
След като ги навърши се ходи. Достатъчно е единия родител да отиде.
О, това е супер! Благодаря! Hug
Само да допълня, че ако искате и паспорт, тогава и двамата са необходими.
Скоро вадих документи за мен и питах за ЛК и за паспорти за децата, като изрично ми казаха това за паспорта.
Аз сега ще трябва да вадя паспорт за младежа (и сестра му), а ЛК след Нова година.

# 431
Ще се ограничат само до училищата-гнезда  Laughing
Ей, дамиииии! Стига сте им давали идеи как да затруднят достъпа до информация! Само това чакат! Smiling Imp

# 432
  • София
Явно е същата работа като с отпусКното - зависи от училището и служителя Joy

# 433
Божкеее, сега се сетих!! Ами г- жа Кастрева като е в отпуска, кой ще ни напише обръщението  за третото класиране от сайта на РУО? Нали винаги тя любезно ни информира и с уважение се подписва?Е сега наистина се стъписах! КОЙ?

# 434
Излезе !
http://www.ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem … sta19072018-3.pdf

ПП: Какви са тези безумни интервали в имената на училищата Scream с кой гениален програмен продукт е генерирано туй чудно чудо!
2 АЕГ "То ма с Дже фе р с ън" Имат само едно място за младеж, тази година за момичета нямаааааа... миналата за младежи нямаше ни едно, за девойки 8, сега девойки 0.

Общи условия

Активация на акаунт