СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 125
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
...
Ами то почти няма паралелка без свободни места! Добре, обяснете ми как става това???
Има такива, които не са си харесали паралелките, в които са приети, затова въобще не са се записвали. Т.е. те висят в момента във въздуха, никъде не са. Американският колеж също е дръпнал бройки.
Имаме и познато дете с 380 точки, което не е прието никъде, просто е писало само най-елитните...
Това дете не е от тези, освободили бройки места, то е от тези чакащите...
Американския колеж каквото дръпна, беше предимно на първо класиране. Само от допълнително поканените резерви и тези които не кандидатстват за намаляване на таксата имаха срокове до второто класиране... т.е. не са повече от 5-6 деца. В училищата по изкуствата и в други частни училища може би...

Статистики за трето от минали години може ли да се намерят отнякъде?
Това не би помогнали с нищичко - може да е имало 10 деца желаещи единственото място в дадена паралелка... или само едно или николко тази година! За тези 4 места в СМГ може да се пробват 2 деца с бал 450 и две с 380... и да приемат и четирите... Миналата година имаше едно единствено място...

# 451
  • Sofia

Ами то почти няма паралелка без свободни места! Добре, обяснете ми как става това???
Има такива, които не са си харесали паралелките, в които са приети, затова въобще не са се записвали. Т.е. те висят в момента във въздуха, никъде не са. Американският колеж също е дръпнал бройки.
Имаме и познато дете с 380 точки, което не е прието никъде, просто е писало само най-елитните...

Ясно ми е това, както и че има от други области, частни училища и т.н. Но все пак, това би трябвало да са по-скоро изключения, частни случаи. А това което виждат очите ми е масово. Да - в 22-ро 9 свободни места например, 32 свободни места във всяка паралелки, ТУЕС, АЕГ...35, 31, Втора, СМГ,...просто не мога да повярвам,  че всичко това са частни случаи..ами не са, прекалено много е.

# 452
  • София
Статистики за трето от минали години може ли да се намерят отнякъде?

Няма статистики за трето класиране.

# 453
За тези 4 места в СМГ може да се пробват 2 деца с бал 450 и две с 380... и да приемат и четирите... Миналата година имаше едно единствено място...
Три имаше в СМГ с АЕ за трето и едно за четвърто.

# 454
  • София
Видяхте ли? В СМГ има 4 свободни, а паралелката Каменоделство в БУЗЕМА е пълна! Хайде сега, кое е по-доброто училище?

# 455
Всяка година е така... гледам си файла от ,миналата година, общо 700 места. изненадвам се в момента само на 22ро с тези 9 места... миналата година е имало свободни в не толкова "желани" паралелки, но в тази най-масово писаната... Навсякъде са били пак по 1-2 с изключения разни (23то, 93то, ПГИИ... една странност тогава 157 ГИЧЕ 11 места, сега "закономерност" явно... 17)

# 456
Видяхте ли? В СМГ има 4 свободни, а паралелката Каменоделство в БУЗЕМА е пълна! Хайде сега, кое е по-доброто училище?
За съжаление по-скоро е закрита след първо класиране. Simple Smile

# 457
Ясно ми е това, както и че има от други области, частни училища и т.н. Но все пак, това би трябвало да са по-скоро изключения, частни случаи. А това което виждат очите ми е масово. Да - в 22-ро 9 свободни места например, 32 свободни места във всяка паралелки, ТУЕС, АЕГ...35, 31, Втора, СМГ,...просто не мога да повярвам,  че всичко това са частни случаи..ами не са, прекалено много е.
Може би не са успели да прогнозират баловете и не са смятали, че е възможно да им стигне за там.
Или пък приети в друго елитно, но са си навили на пръста, че искат СМГ, примерно, затова не се записват в другите. Знам ли...

peneva_a, по принцип да, но все пак дете с бал 250 няма да пише паралелка с бал 400, а децата не са неограничен брой. Затова не успяват да се запълнят и елитните, защото хем виждаме, че в таблицата за успеваемост има още бройки с висок бал, хем има свободни места. Ох, не знам успях ли да обясня какво искам да кажа Grinning

Пропуснах и децата, които са объркали подреждането на паралелките, прието са в едното елитно, въпреки че балът им стига за друго, но са им разменили местата и по-любимото е надолу в списъка, затова не заемат мястото и в другото, в което са приети, нищо че е елитно.

# 458
...Пропуснах и децата, които са объркали подреждането на паралелките, прието са в едното елитно, въпреки че балът им стига за друго, но са им разменили местата и по-любимото е надолу в списъка, затова не заемат мястото и в другото, в което са приети, нищо че е елитно.
И ей тези "високобалови" сбъркали реда на желанията си, в момента объркват сметките и правят абсолютно безполезни всякакви статистики с минимални балове  Wink
Затова сега се пишат всички възможни места, които са поне малко желани, не се знае кой с по-висок бал ще я поиска... или не! И изневиделица да се "закачиш" за абсолютно "невъзможно" място Hands V

# 459
  • София
Вихрогонче, голямо честито! Силните хора получавали повече изпитания. Много изстрадано, но пък с успешен завършек - пожелавам на цялото семейство да се гордеете с младия фотограф и винаги да сте така зад гърба му! Респект! А на младежа - да се чувства на своето си място в новото училище и сред новите съученици! Сега може да се отдавате на заслужена и ползотворна почивка! Sparkling Heart

Надникнах със свито сърце в списъка, но за мой късмет няма места за момчета в 73СУ за НЕ/ФЕ. Така че няма да имам угризения, че пропускам шансове. Не че щях да рискивам да го отписвам, но поне нищо няма да ме чопли вътрешно Relaxed

# 460
Mandarinka, не бива да те чопли нищо, ...
 и мен не ме чопли, защото гол. разочарование  е табличката с места за Варна- няма елитни и желани от мен  в нея.

Според мен, немски и френски са сериозно изпитание, няма да им е лесно на тези, захванали се с два трудни езика, неизучавани до момента.
При вас, Мандаринка, немският и френският неизучавани ли са до момента?

# 461
Все пак ще се подава и електронно за тези, които не са били записани.

# 462
  • София
Аз много се изкушавам да подам,обаче моят не иска да рискува,харесвал си училището

# 463
изчезнаха  първо и второ класиране

# 464
изчезнаха  първо и второ класиране
Синхронизират Smiling Imp
Бутона поне стои ли, че обикновено него скриват Smirk
Не се шашкайте и не проверявайте системата постоянно, само нерви носи това! Ако ще подавате онлайн - действайте утре и следващите дни, ако не, спестете си нервите от последващи влизания в системата! (приятелски съвет само)

Общи условия

Активация на акаунт