Звездни компромати - 372

• 77 290
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Разглеждам разни документи на клиенти и виждам, че Мира добрева до преди 10 години е била Мирослава и после официално си е сменила името на Мира. Комплексарка Wink
Тази ми е най-противната личност евър. Как лъже, че няма ботокс, а тя наблъскана отвсякъде, ужасно същество.

# 556
Разглеждам разни документи на клиенти и виждам, че Мира добрева до преди 10 години е била Мирослава и после официално си е сменила името на Мира. Комплексарка Wink

За мен не е етично подобно отношение към клиентите Ви!
Hands Minus1

# 557
  • София
Тази ми е най-противната личност евър. Как лъже, че няма ботокс, а тя наблъскана отвсякъде, ужасно същество.

Taзи сутрин я даваха по Нова, много зле изглеждаше.

# 558
Мира в опита си да изглежда млада е прекалила с интервенциите.
Сутринта и аз я гледах и едвам я познах.

# 559
Вместо да смени мъжа, Мира Добрева си обезобрази лицето.

# 560
# 561
Още от Гришо и Никол

Скрит текст:

# 562
  • Sofia
Това папарашки снимки ли са или фотосесия?

# 563
  • Viena
Ах хитруша,какво полива с душа?

# 564
Николчето е по-едра от Григор, особено в крачката...

# 565
Голям праз. На мен ми е секси. Така като гледам и на него. Хубави женски крака, дупе и бюст.

# 566
На мен никога не ми е било секси жената да е с по-обемно телосложение от мъжа. Григор си е хилка.

# 567
Еми пълно е с мършави и осмукани, ама Гришо си взе тая. Мършавите жени си се харесват само те. Не съм видял един свестен мъж да си пада по М. Джексъноподобни киборзи. Оня Плайн или Плейн не ми е мъж. Нещо дълбокоизпедерастено и извратено има у него та да хваща подобни уроди.

# 568
Хаа....значи Мечо и сърничка може, но жребче и Меца не може.
Баш са си добре двамата. Е, не е фиданка Никол, но все пак изглежда добре за възрастта си. А папарашката сесия може да си е по специална поръчка. Аз по-горе се чудех как Илиана Раева не се сети за нещо подобно, ама ей - на, има по-умни, дето се сещат.

# 569
Готина мацка е Николчето, секси, женствена. Не знам, перфектността никога не ме е привличала, може би тъй като съм далеч от идеала и нямам подобни изисквания към другите. Дупе без стрии, целулит и невиснало - палец нагоре от мен.😁
Обаче с Гришо като двойка въобще не ми стоят добре. Хубаво е момчето, но за мен има същото охлювско излъчване като на Орландо Блуум ☺( не коментирам постиженията му, не ме съдете). По си го представям с някоя наша кифла.

Общи условия

Активация на акаунт