Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 319
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Потвърждавам и при мен шампоан на Орзен с колаген май беше ми докара сърбеж,а от ролоните и стиковете на Дав замирисвам на пот повече отколкото ако не ползвам нищо.

# 346
 Обожавам сапуните и душ геловете на Дав. Най-вече ароматите им много ме грабват Grinning
 Сега за първи път реших да им пробвам шампоана и балсама в тубичка, червен. Не съм доволна, въпреки че като си измих косата, първия ден изглеждаше много добре, но на втория ден беше мазна, а още миришеше супер силно на шампоан. Същата работа ми се получаваше и с Елсев с глина.

# 347
Момичета, докато сме на тема шампоани и сапуни, шампоаните на Балеа от тази серия:
Скрит текст:
са много хубави, а и струват само 2лв. Моята коса е нормална, към леко суха и шампоаните се справят прилично.

ПП Иначе аз съм доволна от сапуните на Дав/обожавам този с мароканския арган и този с карите/, доволна съм и от крем-сапуните на Лидъл. Обичам по мазнички сапуни, а с глицеринов сапун не мога да се разбера и не мога, не е моят тип сапун.

С твърдите сапуни на Балеа, също не се разбирам. Особено тоя с мед и мляко. Мирише ми отврат, на онези буболечки, миризливки дето им казват.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 14:19 от Джаста Праста

# 348
Момичета, искам да се отчета за храната за коса на Фруктис със банан.
Много ми харесва консистенцията и аромата (ухае на косата ми и сега, а са минали часове)Heart Eyes .
Оставих я за 4-5 минути да подейства, измих и изсуших. Първо ми се стори, че утежни косата, но след като я изсуших е единствено подхранена, мека и както споменах - ухае невероятно!
П.П. Със мазни корени и сухи краища съм (като всеки втори де) Bowtie

# 349
Ох, аз пък си търся нещо което да я направи плътна и жилива, защото моята коса е с тънък косъм, много, но тънък и една такава мекичка/поради тази причина балсами и маски за коса не ползвам/, а аз искам плътност и жилавост. Дали има такъв продукт.

От маските и балсамите ми става една такава лигава, още по мека и губи от обема си.

# 350
Джаста Праста, на мен ми се получава такъв ефект с шампоана на "Здраве" със хинин. Опитвала ли си?

# 351
Много ми харесват маските на 7th Heavent , поръчвам си цяло кашонче вътре с около 12 маски и получавам подаръче към тях .Доволна съм от почистващият гел за грим на Mixa,,ползвам мицеларна вода на гарниер ...

# 352
А някой да е ползвал шампоана на Здраве актив с черен пипер?

# 353
Джаста Праста, на мен ми се получава такъв ефект с шампоана на "Здраве" със хинин. Опитвала ли си?
Не, но бих опитала. Благодаря.

# 354
Докато сме на тема Dove, душ геловете и дезодорантите са ми любимци. Единствено дезодорантите на Dove ме спасяват от аромати и петна. Което не мога да кажа за ролоните им. (Купих си инцидентно от гръцко един ролон - disaster...). На душгеловете точно плътността и усещането на кожата след тях много ми харесва. Един шампоан обаче ми докара зловещ пърхут.
Здраве на мен нещо не ми понася хич.
Вчера пробвах пиниза с повторното намокряне на лентичката за нос за премахване на черните точки. Значи с тези със зелен чай на Beauty Formulas не работи - при повторното намокряне зеленият чай започна да излиза отгоре. Лентичката стана мазна, тази мазнотия остана докато изсъхна и за капак нищо не махна после. Бастисах лентичката, но ми е останала една на Victoria Beauty, може с нея да се пробвам.

# 355
  • Бургас
Много ми харесват маските на 7th Heavent , поръчвам си цяло кашонче вътре с около 12 маски и получавам подаръче към тях .Доволна съм от почистващият гел за грим на Mixa,,ползвам мицеларна вода на гарниер ...
Напълно подкрепям това мнение,маските им са жестоки,лицето ми светва след тях.Имам в момента две техни,пробвах маската им за лице с кал от мароканско арганово масло и антиоксидантите,които се съдържат в плода Akai Berries.Почистваща е и е страхотно усещането след нея,в Елитис имаше последен брой точно от тази и я взех,бих я купувала отново и отново!Купих си маска на Freeman, пробвала съм няколко и са също много добри и харесвани,моята е анти стрес маска  с минерали от Мъртво море,лавандула и бергамот,още не съм я пробвала,нямам търпение.Други маски от които съм доволна са тези на Апивита,но те вече са малко по-скъпи.Two Hearts

# 356
Искам да похваля шампоана на милва с хума.  Мирише много приятно, струва 1.80 . Ефекта на моята коса е много добър- 3 дена без мазна коса.

# 357
От нещата на Дав, обожавам аромат "краставица и зелен чай". Имам рол-он, стик и тоалетен сапун. Обмислям и покупка на душ-гела. Срещу изпотяване, за мен, са меко казано страхотни. В края на деня още се усеща аромата им. Имам идруги рол-они, но винаги посягам към Дав Heart Grinning Дали имат аромат грейпфрут?!?

# 358
Тази храна за коса на Фруктис, ако е като прехвалената маска с маслина, ще пропусна. 12 лева за 300 или 350 мл идва на цената на професионалните. На тази цена горе-долу ми е маската на Шварцкоф.

# 359
А някой да е ползвал шампоана на Здраве актив с черен пипер?

Не съм, но чух много добри отзиви миналата седмица Peace .

Общи условия

Активация на акаунт