Звездни компромати - 373

• 75 619
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
На Баба Бети или на бабата на Роузи? Обърках се..ама от много нАука днес...Flushed

Няма значение, аз се боря за равни права и равна красота за всички Баби по света!

# 316
Глей как се бъзикате ся.Ша си купя консерва, може да ми премине. Много съм пощенлив, ужас.

# 317
Кейт може д а е стегната и слаба, но безполова направо ми се вижда.

# 318
Омикроне, голям симпатяга си Relaxed Хапни си от консерва. Не е същото, ама да си начешеш крастата става

# 319
Глей как се бъзикате ся.Ша си купя консерва, може да ми премине. Много съм пощенлив, ужас.
тук само на кочан ядем.

За пръв път не ме страх от змии, преборила съм фобията  значи. Благодаря ви!

Къде е на Пеевски влечугото, изпуснах ли го?

# 320
Сутринта като отивах към близкия магазин видях две бабки (нямаха нищо общо с на Роузи бабата) как си лафеха на пейка и закусваха с царевичка от чашка.... Модерна работа.
Питоня на Криско не ме спечели със заглавието си и го прескочих с досада. Да разбирам, че съм постъпила правилно?

)

# 321
Хубав му е Питоня Simple Smile

# 322
  • DE
Аз понеже съм добра душа, да помогна Омикрон Grinning царевица има почти във всички вериги, Алди, Лидъл, Реве, Пени...
По две и по три при зеленчиците, пише захарна. Често купувам, много е сладка. От консерва не е толкова сладка вероятно е друг сорт, леко е блудкава.
И по темата, всички спрягани днес за Бонд са ми дървени, героя има финес несъвместим с горепосочените господа, но има вероятност и да греша щото не ги харесвам и двамата Grinning newsm78

# 323
  • ГО
Оффф, тия да не са двойниците им, как след три раждания, като последното преди 2м. има такова тЕло? 👿👿👿👿

# 324
  • София
Тя тази снимка сигурно е от преди да роди първото си дете. Даже сега видях, че единия коментар е, че е от 2011, от медения им месец.

# 325
Бих искала да видя Chris Vance като Бонд  Heart Eyes

# 326
  • Gotham City
Един коментар под снимката с Кейт я наричаше "поредната анорексичка", та се замислих, как всички приемат за обидно, ако по-пълна жена бъде наречена с някакво понятие, но като е слаба жената можем веднага да и слагаме диагнози. Тоетст, ако нарека например Опра "кит", ще ме изядат, но ако жена е стегната и оформена, можем да и слагаме етикети като "Анорексичка".
За протокола, не съм от анорексичките ни най-малко, но двойния стандарт ме побърква

# 327
# 328
  • До морето
Ово е стандарт!  Евала Дженифър, машалла Лопез!!!

# 329
[/i]Много мършава е тая Кейт.
Пп как да разбера какви царевици да си купя? Има ли различни сортове и какъв да търся? Ся наблизо е Крефелд та да си купя.

В Лидл има при зеленчуците царевица. Сварена, само пускаш в микровълновата и осоляваш.

Има ли новини за състоянието на Деми Ловато?
Днес тъкмо мислех за нея,че винаги ми е изглеждала здрава и даже е пълничка. Никак не мяза на хероинов наркоман. Версията им издиша.

Общи условия

Активация на акаунт