Звездни компромати - 373

• 75 600
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Оф,какво оправяне на вкуса,като че ли тези кралски особи не стават животни в спалнята,кой знае какви ужасии и там се случват,всичко е фасада,ама айде Grinning

# 406
  • Rock & Roll feeling ...
Joy силно се надявам,че разбиранията на Хари за здрав секс не са да оправя в дупето жена си, после да го извади и да го разтваря още с ръце и да се наслаждава на огромната дупка, по Михайловски тертип Mask
Аз също съм животно в леглото,но разбиранията ми са съвсем,съвсем различни, не само защото съм от другата страна на члена ... надявам се.
Е, поне опитах да оправя вкуса,но с тоя коментар...просто не се сдържах.

# 407
Тоя Малката Перука и той изглежда мега гнусен и извратен тип. Все е с някакви парцалани. Видеото е гнусно, жената е пияна или друсана. Не ми изглежда много на фокус.Да се възползваш от такъв човек е направо отвратително.

# 408
  • Rock & Roll feeling ...
Ако и на Николета й се е случвало подобно нещо, поне веднъж... го́рката.

А някой кара колело Notes
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 06:41 от Летящ Кактус

# 409
Собственика на Медея не беше ли младо агънце?
30+
Не са ли руснаци собствениците на Медея?

# 410
Руснаци са. А Кайенът често го кара техен служител с вид на гларус.

# 411
  • където ми харесва
На Галя Литова циците й като празни найлонови торбички се мандахерцат. Ужасно.
И защо пък те да се гаврят с нея? Пияна или надрусана-тя си го е избрала да се случи така, не виждам да й е зле.

# 412
Давайте менюто за днес, моля!

# 413
Аз пък не разпознавам нито един от участниците в прословутото дърто видео с "галя литова", нито гласове (Ники М.), а още по-малко пък лицето на момичето мога да го оприлича на нещо различно от "мармалад", не си личат никакви характерни черти.

# 414
  • ГО
Плейн/Плайн ми е като ударен с две тухли в ушите - сплескана физиономия и събрани очи. Дълга, пък тясна глава. Грозен ми е определено.

# 415
Коя е Галя Литова? Никаква клюкарка не съм, къде ги гледате тези клипчета?  Mr. Green

# 416
Е,Галя Литова,беше във ВБ,бивша на Дичо.Точно тя си е в клипа.
Сериозно ли се чудиш дали подобно нещо се е случвало на Николета???
Та то не е спирало да й се случва,сигурно нея и фризьорът й ги опъват в права линия.Тя това си и работи жената.
Не виждам нищо лошо де,хора всякакви Simple Smile

# 417
Нея я галят с перце Найлонита. Whistling Whistling Whistling

Харесахте на Валери питона а? Ще се сетите вие, къде е рибата и ще трепнете, ама няма.

Пле/А/йн държи ли Драгана за дупето а, целива ли я?

Профилите на известните българи били затривани от Инста заради много купени последователи. Усещат се и автоматично трият. Леле, ма то сега ще стане мазало бре, то се купува там на килограм.

# 418
Клипчето с Галя Литова не е ли много от отдавна за да е взел Ники Михайлов участие?
Малко сте прекалили с вулгарностите нощес....

# 419
Голямо кълчотене се кълчи малката Никол в последното стори на Николета. Гледаш няколко клипчета със супер сладки меки животинки като в Дисни ленд, и следващото е как Никол по халат се кулчи на рап..

Общи условия

Активация на акаунт