Звездни компромати - 373

• 74 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Абре откъде ги вадите тия родни 'звезди' - 80%  са ми пълна мистерия кои са ,какво са - а уж хвърлям погледи тук и там по клюкарските онлайн издания...
Тази Нанси и Мариян за първи ът ги виждам и чувам

# 556
Мила не прилича на себе си на тези снимки.

# 557
Нанси е Мис България 2013г
Хубава е, но не е скандална като Тоцка и тази последната с големия нос, затова не стана известна.
Не съм гледала риалити с нея и не зная как се държи. Simple Smile Само по снимки съдя.

Мариян е доста успешен модел. Работи повече в чужбина. То и тук за кого да работи? За Жени Живкова....

# 558
# 559
Абре откъде ги вадите тия родни 'звезди' - 80%  са ми пълна мистерия кои са ,какво са - а уж хвърлям погледи тук и там по клюкарските онлайн издания...
Не си чувала за Мариян Кюрпанов? Той е най- известният български модел мъж до този момент. Нанси хайде е по- неизвестна, но Мариян е истинска звезда и то успяла в чужбина, не като парцаланите.

# 560
  • София
тези двенките в какво са се намъкнали? случило ли се е нещо?

# 561
Във фейса съм приятел с Васил Ананиев този, който живее в Щатите, бившето гадже на Соня Васи.
Та той сега е в Бг и редовно ми излизат снимки, на които са или двете близначки- Алекс и Влади или само едната.Странно ми е какво общо имат тия с него, той мисля има семейство отвъд океана.

# 562
Я да си перфектна като Лилито от Биг брадър след като роди. Дъска с големи цици Simple Smile
Ми то и лилито вчера гледах снимка в инстаграма, където се виждаше, че  коремче си има още. Сега ще потърся.

Едит:
Но съм през телефона и не мога да я скрия.

# 563
Честно, не го бях гледала клипа с Галя. А сега заради любопитство - го потърсих.
Отвратена съм.
От изродите, които могат да се държат така с една жена..🤢🤮😡

И за да е по темата:
Ивайла, сестра й и Азис отиват на гости на Маринела:
https://www.instagram.com/p/Blx7GC6n6uz/?utm_source=ig_share_she … gshid=s2qpzs5yx5n

# 564
# 565
Във фейса съм приятел с Васил Ананиев този, който живее в Щатите, бившето гадже на Соня Васи.
Та той сега е в Бг и редовно ми излизат снимки, на които са или двете близначки- Алекс и Влади или само едната.Странно ми е какво общо имат тия с него, той мисля има семейство отвъд океана.
Васил е страхотен красавец - идеалът ми за мъж !

# 566
С Лилито ходим в един салон и точно вчера я видях. Много добре изглеждаше за съвсем скоро родила.

# 567
  • София
Васил А. е бивш и на Магито Сидеров.

# 568
Много е готин Васил А. И баш с тия тъпоъгълници ми е странно да го виждам Peace

# 569
Много е готин Васил А. И баш с тия тъпоъгълници ми е странно да го виждам Peace
Сигурно се стяга за Вип Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт