Звездни компромати - 373

• 74 738
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Ивайла Б. от всички миски си е грозна. Некa назоваваме нещата с истинските им имена.
+ 1000000

# 601
На Никол Станкулова вече много ѝ личи бременността. 😘😋

# 602
Тоца ме радва. Много влюбени и щастливи изглеждат с мъжа ѝ.
https://ig.me/1HK4vbqsZu30k8L
Е коя е по-зле - последната миска или Ивайла Б. или Тоца?
О! Да, вярно. И последната я забравих, но май тя корегира нос, туй онуй и пак ми е по приемлива вече от Бакалова. Тоца е красавица! Извън класацията е. За мен.

# 603
# 604
Аз харесвам тунинга по принцип, но в случаите, като на нашите миски и даже доста чужди звезди, прекаляването дава обратен ефект. Бакалова като стана миска беше супер, нежничка, красива си беше, нищо че е била любовница на Павлов и т.н. всяка май е държанка на някой бос. Антония ако беше пипнала леко тук там също щеше да е по добрр, ама тя се е оляла, с баданарката и тия кубици не мога да повярвам,че човек с нейните претенции за интелект и образование, които верно има, може да се харесва с тая предница като крава?! И пак не ми е толкова неприятна както новата миска. Тя е и противна, и нагла, това вече ми идва в повече за жена, камо ли с титла за мис, и двеста операции вече не я спасяват от имиджа й.

# 605
За мен най-красивата ни миска е Роси Иванова. Беше красива и тогава, красива е и сега. Не знам дали има корекции, но е уникална и изглежда естествена.

# 606
Аз много харесвам Гери Гунчева. Също и Роси. Тези двете и Калканджиева са най-красивите ни миски. Иначе другите не ги бива. Нито Дончева, нито Желязкова вече Сидерова, нито Бакалова и сие.

# 607
  • Rock & Roll feeling ...
Че Маги Сидерова била ли е "Мис България" Open Mouth

# 608
И аз се зачудих за Дончева и Сидеров...

# 609
Маги Желязкова май беше 2003 Мис. И аз не знам защо и как, но беше🙄😱

# 610
Дончева е била подгласничка, според мен и толкова не заслужава. Маги нали е Мис 2003? Или нещо ме лъже паметта.

А, с Jacklin сме писали едновременно. Значи все пак си спомням правилно.

# 611
Маги Желязкова и Юлияна Дончева са носителки на титлата "Мисис България". Peace

# 612
Маги Желязкова и Юлияна Дончева са носителки на титлата "Мисис България". Peace
Точно влизах да конкретизирам, че са "Мисис...".

# 613
И за Мисис не ги бива...

# 614
  • DE
Винаги съм намирала и Желязкова и Дончева за некрасиви и винаги се учудвам в чий очи тези жени са красиви  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт