Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Да,Мартинез имат Modern Princess /112 номер/ Вчера момчето от нашия магазин тук на Заг ми предложи за проба Tom Ford Velvet Оrchid за есен-зима е добре,не е мой тип но,почитателите на този парфюм да го тестват.

# 226
  • гр.Добрич
Здравейте? Има ли имитация на Girl of now и добра ли е? При нас има само Рефан и капачките са толкова изветряли, че ме яд да влизам.

# 227
  • Бургас
Мисля,че Girl of now няма още имитации дори се чудя как така се забавиха,сигурно ще го направят.Разгледах парфюмите на Гиза,имат много нови неща или поне са нови за мен-Amouage Memoir woman,L'Eau Couture Elie Saab for women,Olympea Aqua Paco Rabanne,Paradiso Azzurro Roberto Cavalli,Narciso Poudree,Mugler angel muse,Royal Muska M. Micallef for women,Armani code cashmere,Armani air di gioia,Gucci Bloom,Jean Paul Gaultier Scandal,Sospiro Opera,Kurkdjian Aqua Celestia и др.Мартинез са пуснали Номад,доста богат избор има пак.Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 22:32 от Bright Crystal

# 228
  • гр.Добрич
Благодаря, Кристалче! Ще си взема оригинал. А Скандала в коя версия е най-сполучлив?

# 229
  • Габрово
Направих голяма  грешка сега в най-голямата жега да се парфюмирам с Alien.....Той ми е любим между другото ,но е за по-студено време...

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 11:42 от sesksta

# 230
Нещата са относителни. Навън е 30 градуса, но в офиса е 20 с климатика. 20 градуса с лек "повей" Simple Smile
Аз съм получавала комплименти и то от жени в офиса именно за Alien. Дори не стана въпрос, че е имитацията на Заг. Помислиха го за оригинала и получих комплименти /"Това е онзи парфюм в лилавото шише, нали? Много е хубав! И аз ще си го купя"/  Wink

# 231
  • Deutschland
Raphaela имат Girl of now и аз го имам. Писах назад в темата за него. Много силен и тежък и много траен. Зарязах го за зимата

# 232
  • Бургас
Аз не знаех,че Raphaela го имат наистина сега се сещам,че някой писа за него,spinki не бързай според мен да влагаш в оригинал ако не ти е толкова спешен,пробвай този сигурно и другите фирми ще го направят скоро, те четат темата.Stuck Out TongueТой и оригинала е такъв,Фрай.Много фирми вече имат Скандал,Заг,Рефан,Парфен,Мартинез.За мен Рефанския не е лош и сякаш за мен поне се доближава най-много до истинския,Парфенския също харесвам,трябва да пробваш и сама да решиш кой ти е най-близък.Дори има нов Скандал-https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-B … -Night-50715.htmlМомичета,аз обрах точките с Лалето,сигурно от 10 човека и повече съм получила комплименти,ахкат,въздишат и се чудят,че е имитация и на какво толкова чисто съм ухаела. Той си ухае на чисто,сапунено,страхотен е.Абсолютно не познават,когато съм с имитации.Yum Дали има пробвали сред вас новия парфюм на Диор,момичета? Интересно ми е мнението ви за него,харесва ли ви?https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Joy-by-Dior-51285.html Или ако го тествате споделете мнения.Menerva,слънце ти пробва ли го?

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 10:08 от Bright Crystal

# 233
Погледнах пирамидата на Girl of now - влюбих се! Къде в София се продава Рафаела?

# 234
  • Пловдив
Пробвах оригинала на новия Скандал. Ужасно силен ми е. Поне за лятото не мога изобщо да си го причиня.
За сметка на това много ми хареса La nuit tresor на Lancome. И в това горещо време пак ми седеше добре, не натрапчиво и тежко. Харесвате ли неговите имитации? В момента имам подаръчен ваучер от Дъглас и си мисля дали да не хвърля малко повече пари за оригинала му.

# 235
  • Бургас
Г-жа Вейдър,с теб доколкото наблюдавам имаме различен парфюмен вкус.Stuck Out TongueСпоред мен Girl of now може да ти допадне много,пробвай също и https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-in-White-48058.html Лятна Буря,и аз никак не харесвам Скандал нито пък споменатите парфюми на Сааб.La nuit tresor е мой вечен любимец,пробвай версията на Рефан и Заг,тази на Рефан е много близка.Момичетата харесват и тази на Заг.Според мен напълно си заслужава инвестицията в оригинала.

# 236
  • Deutschland
Погледнах пирамидата на Girl of now - влюбих се! Къде в София се продава Рафаела?

В някой Кауфланд предполагам. Само там съм ги виждала

# 237
  • Пловдив
Кристал, благодаря. А ти за кое Лале говориш, за това ли ?
https://www.fragrantica.com/perfume/Ys-Uzac/Lale-13232.html  И чия имитация ползваш?

# 238
  • Бургас
Не,говоря за Лалето на Byredo-https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html Ползвам версията на Заг/386номер/

# 239
Май така излиза, Брайт Simple Smile на мен ми дай диабет в бутилка - като видях бадеми и сладки нотки, се облизах. Аз по принцип харесвам на Ели Сааб творенията, ползвах оригиналите, но Girl of now не съм го тествала още. Показаният от теб също ми допада, въпреки че не обичам да ми мирише на китки, а на бели още по-малко. Grin

Общи условия

Активация на акаунт