"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Нани Hug

Това е последната му любима.
Актрисата Бестемсу Йоздемир.

А тази е предишната, с която си партнираха по време на Любов на инат".
Ачелия Топалоолу

С тази дето казваш Чагла Демир не съм чувала да е имал общо.

Дъга, между другото, някъде мернах в Ютюб, че Бестемсу (научих й името 😂) и актьора, който играе Джей Джей са двойка вече, може и да е само слух 😕

# 391
  • София
......
С коя мацка той се раздели  малко преди началото на Птичката?
Бестемсу Йоздемир

# 392
Здравейте момичета Simple Smile
Удоволствие е да Ви чета Simple Smile
Благодаря Ви за прекрасното кътче,
на всички за всичко споделено Heart

Знам, че я повтарям.... Но много го харесвам тук Г-н  Мускули
И един въпрос?
Джан имал ли е връзка с Чагла Демир?
С коя мацка той се раздели  малко преди началото на Птичката?
Не й знам името, но играеше сестрата на Елиф в Кара пара ашк и адвокатката в Мерием, ако сте гледали тези сериали, ще се сетите 😀
Благодаря Ви,
Объркала съм Чагла с Бестемсу,
Чудих се от къде я познавам, едната от КПА, а другата от КС
Момичета
Тук белега забелязахте ли?

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 20:32 от nanni_123

# 393
Белезите му ги правят специално за ролята.

А относно бившата му, която е с JJ мисля, че е тази която участва с него в "Да обичаш на инат". Обаче може и да греша.

# 394
Идея нямах, че оперативен белег от апандисит/или ингвинална херния е необходимост за роля....
Може би си мислят че изглеждат секси?

# 395

А относно бившата му, която е с JJ мисля, че е тази която участва с него в "Да обичаш на инат". Обаче може и да греша.
Тони, може и да сте права, а аз просто съм запомнила, че някакво бивше гадже на Джан Яман сега е с JJ.

# 396
Сигурно Simple Smile. В ИГ му гледах клипче как му правят белезите.

# 397
Преди седмица някъде слагах тук в темата един фенски клип, посветен на гаджетата на актьорите от "Птичката". От него разбрах, че Джей Джей/Анъл Челик и бившата на Джан Яман - Ачелия Топалоолу са гаджета. Имаше и техни снимки, на едната посрещаха даже новата година заедно.

Ето го, изрових го от постовете си.

https://www.youtube.com/watch?v=vg9nMnbi47w&feature=youtu.be

# 398
Здравейте,момичета..И аз още не съм изгледала серията,освен онлайна,чакам си бг превода,затова и не коментирам,но си ви чета..То няма изчитане..Радвам се за което...
Боби,точно гледах и по тв за наводнението при вас..Не е хубаво ама...природа,безсилни сме...Като си изсякохме горите..
Скрит текст:
Любенова,  Чагла е  бивша на Баръш Ардуч...А за Джан момичетата ти отговориха..Лично аз, много ги харесвах като двойка и във филма и в живота с Ачелия...За Бастемсу сме писали в темата още за "Пълнолуние",май всички мислехме,че не му подхожда,но пък и той се раздели с нея,абе,прочел ни е...ха-ха.
 И аз да поздравя новите момичета, а на другите да им благодаря за чудесните клипове,снимки,гифчета,мнения..
Хубава вечер...

# 399
Идея нямах, че оперативен белег от апандисит/или ингвинална херния е необходимост за роля....
Нани, бе да беше боен белег или свързан с някакво приключение, да кажеш секси, ама такъв от херния или апендицит ...😂😂😂 Нейсе, може по - нататък Санемче по белега да се наложи да го разпознава, ако той вземе, че реши да се обръсне 😉😂

# 400
  • София
Нани, бе да беше боен белег или свързан с някакво приключение, да кажеш секси, ама такъв от херния или апендицит ...😂😂😂 Нейсе, може по - нататък Санемче по белега да се наложи да го разпознава, ако той вземе, че реши да се обръсне 😉😂

Да го обръснат съвсем не, ама верно няма да е зле малко да му я намалят брадата. Така почна да прилича на джихадист. Аз Джан си го харесвам всякак, ама с по-къса брада ми е по-секси, поне на мен.

# 401
Ха ха ха, е аз за такъв белег се сетих, чудех защо се показват, и на Баръш бяха го показали в ЛНЗ, въобще не съм си помислила че са изкуствени Simple Smile))
Те бойните белези са по гърдите, гърба, тези които ги показват малко по така ми идват... Simple Smile
От опит... Мъжете занимаващи се с фитнес много често имат херния....

# 402
Цитат
Аз Джан си го харесвам всякак, ама с по-къса брада ми е по-секси, поне на мен.
Лили, +1..
    Даже се надявах само първите серии ,че ще бъде с тази визия,после ще му предадат друг вид...но съм сгрешила..Но пък много от момичетата тук го харесват повече така,с тази визия,така че,вкусове различни...Важното е,че играта му е супер..

# 403
Рускините го наричат Кинг Конг 😂 Хубавото си е хубаво, с брада, без брада ...

# 404
Без коса и леко набола брада си го представям, пак няма да е зле човека Heart Eyes Joy
Намаляне на брадата с 2, 3 см. друго не мисля, че му е необходимо, добре си е в крайна сметка е голям чаровник, с тези очи, поглед..

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 21:49 от grozdence74

Общи условия

Активация на акаунт