На море в България 2018! - 3

• 68 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • при моите любими
Aз следя тук, само слънце и слънце до 27.08. https://weather.com/bg-BG/weather/tenday/l/dec862a56136911f01540 … be67b4070049e92eb

# 271
Значи да се напъвам да ходим от 20-ти така ли....
Аз видях тук
https://www.accuweather.com/bg/bg/sozopol/254/august-weather/254
много обнадеждаваща прогноза ...може ли да му се има вяра?

# 272
Да се включа за вълнението. Онзи ден спасителят на плажа ми каза, че ако завали дъжд, макар и краткотраен, ще падне и вълната, ще изчезне и мътрвото вълнение. Пък на такъв човек как да не повярвам, който с години е на плажа всяко лято.

# 273
Да се включа за вълнението. Онзи ден спасителят на плажа ми каза, че ако завали дъжд, макар и краткотраен, ще падне и вълната, ще изчезне и мътрвото вълнение. Пък на такъв човек как да не повярвам, който с години е на плажа всяко лято.
Спасителя на плажа на Синеморец каза също нещо подобно !! Simple Smile

# 274
  • В.Търново
За дъжда да, но ако духа силен вятър и морето става бурно.

Искаше ми се да направим още едно море за2-3 дни, но май няма да стане.Малкия още не може да се оправи, вчера ме заболя и мен гърлото, а големия от днес и той не е добре.Остава и моя мъж да го свали.Ще ни се размине....... Sad

# 275
  • при моите любими
Аз имам рожден ден на 17.08. През почти целия си съзнателен живот съм празнувала на морето. За последните 20 години, в периода 17-27 август е имало само 3-4 години, в които времето е било лошо  и с бурно море по това време. Говоря за южното море предимно. На север винаги е било по-бурно, с малки изключения.

# 276
Последните две прогнози много ме радват, за разлика от предишните, от предишната страница. Дано е слънчице!!!

# 277
  • Sofia
Здравейте, момичета. Имам дилема и бих помолила за експертно мнение. Колебая се между сходни по цена оферти за края на август. Едната е за Бела Виста Синеморец, другата е Грийн Лайф Созопол. Последните няколко години ходя в Гърция, но за тази реших на нашето море. И на двете места не съм била никога, а в Синеморец и Созопол не съм стъпвала повече от 10 години. Та се чудя къде преживяването повече си заслужава. Бела Виста е ол инклузив, но без чадър на плажа, а Грийн Лайф е закуска и вечеря, с чадър на плажа. Ако някоя от вас има впечатления и може да сравни двете места ще се радвам да ми дадете мнения. Ще бъда с дете на 8 г. Благодаря ви 🙂

# 278
Грийн лайф не са ли с чадъри само на басейна, скоро търсех оферта и май така видях. А и ми се стори скъпо - около 160лв студио за 1 нощ само със закуска newsm78

# 279
Здравейте, момичета. Имам дилема и бих помолила за експертно мнение. Колебая се между сходни по цена оферти за края на август. Едната е за Бела Виста Синеморец, другата е Грийн Лайф Созопол. Последните няколко години ходя в Гърция, но за тази реших на нашето море. И на двете места не съм била никога, а в Синеморец и Созопол не съм стъпвала повече от 10 години. Та се чудя къде преживяването повече си заслужава. Бела Виста е ол инклузив, но без чадър на плажа, а Грийн Лайф е закуска и вечеря, с чадър на плажа. Ако някоя от вас има впечатления и може да сравни двете места ще се радвам да ми дадете мнения. Ще бъда с дете на 8 г. Благодаря ви 🙂
Аз съм била и на двете места.Заради  детето препоръчвам " Белла виста".Ще си спестите времето в търсене на обяд,цените на "Гриин лайф"- ресторант са доста високи.Комплекса е много красив,но е на 2 км.от Созопол и е по- уединен.В Синеморец е по- оживено,а и анимацията е добра !!

# 280
Да попитам в Св Влас няма кино нали?А някъде на близо?В Сл.бряг или Несебър?Ако има къде мога да видя програмата?

# 281
  • Sofia
Грийн лайф не са ли с чадъри само на басейна, скоро търсех оферта и май така видях. А и ми се стори скъпо - около 160лв студио за 1 нощ само със закуска newsm78

В офертата са включени чадъри и на басейна и на плажа, това за ласт минит сега. 800 за студио, 5 нощувки, закуска и вечеря

# 282
За дъжда да, но ако духа силен вятър и морето става бурно.

Искаше ми се да направим още едно море за2-3 дни, но май няма да стане.Малкия още не може да се оправи, вчера ме заболя и мен гърлото, а големия от днес и той не е добре.Остава и моя мъж да го свали.Ще ни се размине....... Sad
И моето дете е болно, масово в хотела имаше болни деца. Един час преди да си тръгнем, детето се оплака от запушен нос, предположих , че от скачането по вълните. Но вече по магистралата симптомите на грипа си бяха налице. Явно в района на Приморско има грип.

От години виждам, как в Приморско го удариха на печалбарство. Всяка година става все по-голяма лудница. Ниско качество на предлагани услуги и високи цени, включително на хранителни стоки.

И на Перла не се знае дали ще можем да стъпим другата година. Хубаво са тръгнали да облагородяват мястото, но аз се опасявам, че точно там ще бъде някакъв ВИП с безбожни цени, недостъпни за простосмъртни българи. Сакън да не видим силикона и татуировките на новобогаташите. Нямах проблем да си платя чадър по 10 лева, но ако стане 50, директно си предплащам за 7 дена три шезлонга и един чадър и ще спим на плажа. За какво ми е хотел?

Лично аз приключих с АИ настаняване май. Предпочитам FB или HB - с ММ не сме пиячи. Неоправдано ми е някак си за да ям помии, пък било то и на корем. А там, където храната е качествена, за мен и моето семейство цените са високи, още повече, че детето другата година ще е на 12 години. 

# 283
  • В.Търново
Да, явно има грип.В ресторанта чувах от различни места кашлящи възрастни и деца.Един път един мъж на опашката след мен точно така жестоко кашляше и се давеше от грипната си кашлица, тръпки ме полазиха.Той беше една глава над мен висок и всичките му бацили по моята глава долетяха.
Мисля си за другата година на Кушадасъ, Албена или Ариана в Китен.Имам време да мисля до октомври.Най-вероятно, ако няма да ходим в Турция големия ми син няма да идва с нас.

# 284
Да, явно има грип.В ресторанта чувах от различни места кашлящи възрастни и деца.Един път един мъж на опашката след мен точно така жестоко кашляше и се давеше от грипната си кашлица, тръпки ме полазиха.Той беше една глава над мен висок и всичките му бацили по моята глава долетяха.
Мисля си за другата година на Кушадасъ, Албена или Ариана в Китен.Имам време да мисля до октомври.Най-вероятно, ако няма да ходим в Турция големия ми син няма да идва с нас.
Чета те в турската тема. И аз мисля за нещо подобно, но по-скоро не.  Ама да платя маса пара за плаж пясъчно-чакълен за единия хотел, който питаш, лично аз не съм много ОК.

Общи условия

Активация на акаунт