Звездни компромати - 374

• 74 398
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Нанси Карабойчева, много красива и нежна булка е :

Скрит текст:

# 151
  • Viena
Ах Моника, ах Белучи... страхотна си!!!

# 152
Уникална е Белучито.

# 153
# 154
  • София
Хъшче, не мой се кОси.
връщам ти жеста с този, дето се взе с бившата на моичкия;)
Скрит текст:

# 155
  • София
Тази втората коя е?

# 156
  • София
Катрин Влачена.
Така, де. Вачева.

# 157
  • В полите на Пирин планина
Моника Белучи наистина е много хубава на тази фотосесия. Ей такива рокли да облича, а не онези завесоподобни черни одежди, с които се увива в последно време.

# 158
  • На ръба..
По принцип, ако чуя името Маги Сидеров за първи път ще направя асоциация за човек от мъжки пол, но като отворя снимката бих казала, че е травестит.
Можех да си  спестя целия този спам, ама нямам с какво друго да се запиша в темата.. та така.

# 159
  • Sofia
Крадлин Вачева Joy
Наскоро леля и я обвини в кражба в Съдебен спор Thinking

# 160
Че тя Катрин на тази снимка изглежда чудесно. Иначе си е направо плашеща. Първоначално ми заприлича на първата жена на Иван (от Иван и Андрей), забравих как се казваше.
Едит. Сетих се сега за тази жена. Ето ги с дъщеря и.

От телефона съм и нямам опция за скрит текст.
Между другото, моя позната е близка роднина на Иринито и от нея знам, че детето на Вихра било изключително възпитано и добро дете.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 15:13 от alvelina

# 161
  • Once there was a Hushpuppy...
Виж ти - мерси, скъпа за тоз убавец Момоата Heart Eyes Мнооого е готин Heart Eyes  smile3544 smile3544

# 162
  • София
Вихра ми е доста по-симпатична от тази Катрин. А Вихра с кой е, къде се изявява?

# 163
Ако трябва да съм обективна , Вачева сега е напарво принцеса, спрямо нещото със стърчащи, посадени вежди във ВБ😱🤪

Сара Джесика Паркър не е била хубавица и преди, сега прсото е остаряла и не си е замразила физиономията.

# 164
А, Паркър направи опити за замразяване, но явно не се е получило, поне не без грим.
ох, вачева не я виждам, но като я знам какво е плашило....прилича ми на Пеньо от биг брадър Laughing

Общи условия

Активация на акаунт