Звездни компромати - 374

• 74 295
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Чичо дядко поне се снима и се забавлява гордо с красивите си завоевания. А тези наши богаташи хем търсят видни празноглави красавици, хем като са заедно, е голяма тайна, тя се снима сама и т.н. Е нали е платил, за да е с нея, да се покаже? Визирам Роси, Мара с нейния свинар и др. Понякога си мисля, че двете страни са на един акъл.

# 466
Е как ще се покаже? Те дядовците си имат жени със семейства и доста внуци. Показват ги само в заведенията сред приятели и снимките са забранени, за което предполагам следи охрана.

# 467
Роси Иванова ми прилича на Диляна Попова. И двете ми харесват, но наистина толкова светли очи на фона на тъмна коса, малко ме стряскат. Особено очите на певицата Емануела, за които тук съм чела, че били уникални, ми изглеждат като избодени на снимки.

# 468
  • Once there was a Hushpuppy...
Нищо уникално няма в тази Емануела Rolling Eyes Това, че хората я знаят от времето на Емануела, напудрена и нагласена не я прави уникална. Даже, като момиче беше сто пъти по-симпатична от сега. Ама, зор да е звезда... Wink

# 469
Венета Райкова е написала в Инстаграм, че любимото списание на 8-годишния й син е списание "Мениджър" и само него искал да му купува. Satisfied

# 470
  • София
Ох, Венчето винаги ме забавлява. hahaha
Тази Роси Иванова не взимаше ли наркотици по едно време, упорито се носеха такива слухове.

# 471
  • Once there was a Hushpuppy...
Хайде, дами
петъчно ми попадна някой Тревър Донован/който и да е, но може да ви хареса Wink/

мнооого хубавичък

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 10:22 от Hushpuppy

# 472
Аз ще се включа с новината за самоубийството на Зомби бой
Скрит текст:

После няколко снимки на Българската снаха, роклята много ми харесва в горната част, но в долната не ми допада
Скрит текст:

И една Дженифър Лав Хюит от същото събитие
Скрит текст:

# 473
Е как ще се покаже? Те дядовците си имат жени със семейства и доста внуци. Показват ги само в заведенията сред приятели и снимките са забранени, за което предполагам следи охрана.
Точно така.
Скрит текст:
Преди 6-7 години, няколко момичета сме на дискотека в Сл.бряг. До нас се настанява свитата на братя Диневи с отбор жени от типа на коментираните в темата. Тогава нямаше масово смартфони. Ние си правим снимки с обикновен фотоапарат-сапунерка. Единия от охраната, 150 кг мъж, като ми се нахвърли отгоре с "Не снимайте г-н Динев!!!!!!". Joy И дори ми погледна снимките във фотоапарата. Е, нямаше снимки на г-н Динев, а само на нашата готина компания. Май Диневи останаха разочаровни, че няма проявен папарашки интерес към тях. Joy
Иначе в онзи период точно влачеха една Ивелина с прякор "Несебърското барби" и с амбиции за плеймейтка....
Кая Гербер
Скрит текст:

# 474
Госпожа Сидеров показва кълка .... И з@дник
https://www.instagram.com/p/Bl-klzDAuGM/?utm_source=ig_share_she … shid=h54og10upz57

# 475
На маймуна прилича госпожа Сидеров, дано не се обидят маймуните

# 476
  • София
Джулия Робъртс, много ми харесва:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 477
С. Диков и С, Кацарова с "деца" на море

Скрит текст:

# 478
  • София
А някой знае ли кое е гаджето на Пипи? Знам, че има сериозно такова, но не съм ги мяркала никъде заедно.

# 479
Този бил:
Писателя с псевдоним Августин Господинов / Илиян Любомиров/.
http://www.lifeonline.bg/bg/pipi_dikova_se_fuka_s_gadzhe_ot_inteligenciqta
Скрит текст:
[/url]

Общи условия

Активация на акаунт