"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 839
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
       Добре е направена серията.
С малките изцепки в махалата /то без това не може си е супер/, много добре.

Сега ще дойде и Полен и ще има да страда Санем .

Надявам се ,че Джан видя искрените и сълзи на отчаяние Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 00:08 от sebilMM

# 256
Нани - Джан чу , че нещо ще разказва Санем;

Говориха ,че и тя е виновна ; И САнем му каза ,че е най-лошия човек и тя ще каже всичко на Джан
Благодаря Боби Heart
Т. Е. Нищо определено, само толкова колкото Джан да има съмнения...

# 257
Санем иска да разкаже на Джан колко студен и лош човек е брат му и какво е направилНо Емре и каза че трябва да разкаже и за нейния дял от историята,как е влизала като крадец в дома на Джан,как е взела папките и т.н. заплашва я #Cussing outВ този случай се съмнявам на този етап Санем да добие куража да разкаже всичко на Джан,може би по-късно във времето ще си признае сама,или Айлин ще я издаде

# 258
  • Плевен / София
Санем и през не и минаваше, че брат брата ще предаде...но Емре голяма вяра в севгилито....въобще не си познава стоката....
Благодаря за компанията и коментарите момичета...

# 259
# 260
Благодаря за коментарите и чудесната компания и тази вечер,птички! newsm51 newsm51 newsm51

Свет Hug Wink

# 261
  • Варна
Нани - Джан чу , че нещо ще разказва Санем;

Говориха ,че и тя е виновна ; И САнем му каза ,че е най-лошия човек и тя ще каже всичко на Джан
Благодаря Боби Heart
Т. Е. Нищо определено, само толкова колкото Джан да има съмнения...

ЕЕЕ разбира се и да могат да спрат серията : )))))

# 262
Емре обаче продължава да защитава вещицата .. smile3506

Направо само  себе си защитава ,щото стигне ли се до Айлин тя ще го жертва! На нея ѝ стига тази гавра с братята ,друго ако няма и това ѝ   е  достатъчно ..........

# 263
  • Под звездите
Няма да стане признанието толкова лесно. А ми се ще да започнат на чисто. При онлайн превода рускините забелязаха обувките на Джан, тоест, че са черни, такива лъскави. Да не би Санемката да види тези обувки и да разбере, че това е нейния албатрос. Определено серията не беше като миналата, но не може и непрекъсната динамика. Емре направо е заслепен. Дърпа му конците Айлин като на парцалена кукла. Направо ме вбеси. Джан разбира, че Санем изпитва някакви чувства към него, но не може да разбере какво се случва с прословутия годеник. Лека вечер. Беше ми приятно в компанията ви. Дано да пуснат фрагман.

# 264
Емре обаче продължава да защитава вещицата .. smile3506

Направо само  себе си защитава ,щото стигне ли се до Айлин тя ще го жертва! На нея ѝ стига тази гавра с братята ,друго ако няма и това ѝ   е  достатъчно ..........

Абсолютно Peace,дали няма да имаме подсказка за следващия епизод newsm78

# 265
Сега най много да сътворят нова лъжа годеника е Емре, Осман не става. И пак я заплаши идиота с тези пари и че тя е шпионирала....офффф и за да е пълна драмата серията свърши Rolling Eyes

Нееееееееееее...този път не спомена парите...припомни и какво е направила тя...как е взела снимките...
Hug мерси за пояснението  bouquet днес го карам на турски или по точно само на картинки....линка с руско озвучаване не ми тръгна Cry но не му прави чест всеки път да я притиска в ъгъла, след като той е виновен за всичко. Чудя се дали поне млко има огризения на съвеста, измъчва ли го това което прави или е като възлюбената си робот и болката на другите им доставя удоволствие. То това само сценаристите могат да ни го кажат, но пък и ние имаме свежи идеи.....Както и да е ще разбера повече след няколко дни Simple Smile Благодаря за коментарите, снимките и компанията. Златни сте.

# 266
Лека нощ и от мен , момичета!

Благодаря за приятната компания! Hug

# 267
  • Под звездите
Май няма фрагман.  newsm78 newsm78 newsm78

# 268
Благодаря, момичета!
С превод ще разбера останалото Simple Smile
Лека нощ Simple Smile

# 269
Имам предчувствие, че за капак на всичко и Полен ще се появи по някое време другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт