"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Скрит текст:
Сега, обаче, задачата му на Джан става непосилна Wink трябва да докаже на Синем, че Джан бей и Албатросът са един и същи човек. Освен това, той крие, че знае за това. Има накъде да се разтяга историята Grinning - струва ми се, че и Санем ТРЯБВА да му е сърдита определено време за това или за нещо друго!!!! И... хоп сме изкарали до м.май 2019г. и.......... влизаме в трети сезон............................. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...
Да, тогава събра смелост и й призна, ама сега не вярвам скоро да го стори. Ще го крие и ще се забавлява как Санемче още дири мистериозния Албатрос JoyJoyJoy

Тя в последните 2 серии хич и не го търси май вече. Заета е да издирва Джан бей и не й остава време и ресурси да издирва и албатроса ... LaughingLaughingLaughing
[/quote]
Абсолютно, за какво и е Албатрос с лачени обувки, като си има Джан.... Mr. Green
За признанието си мисля, че един прекрасен ден след 2-3 епизода ще се сети Санем за признанието на Джан, както се сети, че го нарече "лош крал".
Скрит текст:
Привет момичета! Hug Hug 

Коте, Heart Eyes много се радвам , че и ти си тук! Party

Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...

Да заспиш в прегръдките на такъв мъж , в който явно си влюбена... ooooh! ooooh! ooooh!

В турските дизита това е много използван похват, като изпият  момичета една чаша вино заспиват, не зависимо къде и с кого са и като последействие нищо не помнят!!! Rolling Eyes 

Джан е много наясно със ситуацията, особено  след като разбра и за фалшивия годеник! Laughing

Ще  чака Синем да се изясни със себе си, но мисля че ще и даде съвсем явни подсказки за чувствата си. а това ще я стресира много и тя ще побегне! Shocked

Heart Eyes Heart Eyes

Според мен тя бяга, защото се срамува от предателството, а не защото не е наясно със себе си или се страхува от любовта. Точно се повтяра историята от Любов под наем.
И това го има, и Емре го има, който постояно напомня за случилото се, и махалата я има, и Музо, семейството и и най вече изречените лъжи. Доста полъга горката за да стигне до тук.

# 436
  • Варна
Лили, Алексче - Сега ми светна - помага, дето пишем тука по темите и си обсъждаме и споделяме ! Kissing Heart

Споделенета мъка е мъка на половина; Споделената радост е двойна радост. Heart

# 437
  • София
Честно казано не ми се вярва Айлин да е била влюбена в Джан...дори и да е минало време не видях да го гледа лИбовно....😍....но не се знае...в ижте на Дерен  как и личи....а и нали Джан не
 се е задържал много във фирмата...

И на мен някак не ми прилича да има или да е имало нещо любовно между Айлин и Джан. По-скоро някакъв елемент на завист или нещо подобно. Макар че нейната омраза е насочена към баща им и фирмата като цяло, а не конкретно към Джан.
А за този последния случай, малко не схванах идеята - заканваше се на Емре, че щял да види той какво означава да я мами, а сътвори мръсно на Джан и му разби авторитета и кариерата. Поне да беше оставила някакви насоки към Емре, че да го натопи него, а то така ...
Чакайте - не му е дошъл още реда на Емре ... Още не сме видяли нейната реакция на ситуацията с пръстена - все пак тя си купи другата част от комплекта.

Колието не го купи, само си го взе под наем за вечерта. А бижутера каза, че няма да я таксува, защото издал тайната за пръстена. Така че никак не се е набутала финансово по този въпрос.

# 438
Лили, Алексче - Сега ми светна - помага, дето пишем тука по темите и си обсъждаме и споделяме ! Kissing Heart

Права си Боби, Heart Eyes има такъв терапевтичен ефект! Peace

# 439

Да, за мъката не помага. В такива случаи след последна серия, веднага пускам пак първа. И отново се потапям в историята. След n-тото превъртане мъката намалява и преминавам на някоя друга история. Simple Smile

Lilly DiHug и ако не е тайна какъв период от време те държат тези емоции, защото аз имам такъв случай с години не ми минава! Crossing Arms

Засега най-дългия период е 5 месеца с Любов под наем. Но за това време го изгледах 6 пъти. Първия и втория път изцяло, после няколко пъти без Корай и Нериман и прескачах цели серии, които ми бяха досадни. А накрая само моментите с ГГ гледах ... Сега от 2 месеца не съм го пускала изобщо. Но по-нататък пак ще го изгледам, обещала съм си.
Хахах - 2 месеца в ремисия ... После абстинентна криза за Птичката ... Е тя като свърши голямо страдание ще падне, защото от толкова сериали по-убедителен актьор от полуголия Джан Яман не съм гледала - Зеусос / както го нарече Санемче/ в хотела като му крадеше дрехите Smile

# 440
  • София

Да, за мъката не помага. В такива случаи след последна серия, веднага пускам пак първа. И отново се потапям в историята. След n-тото превъртане мъката намалява и преминавам на някоя друга история. Simple Smile

Hands Plus1 Wine Glass

Joy  ахахха даааа - добре ,че е мрежата и може да си ги пускам до безкрай. ЗА някой вече ме е срам да кажа колко пъти съм ги пускала Blush

Кажи кои. Събирам си база данни с други такива зарибяващи. При мен досега този ефект се получи само с Любов под наем и с Ягодките, но само с първите 10-тина серии на ягодките и си въртя само тях. Другите сериали, които съм гледала също ми бяха забавни, но не така пристрастяващи. Иначе и Пълнолуние гледах 2 пъти досега, но първия път го минах буквално на бегом, по 20-30 минути от серия, колкото да разбера какво ще се случи. А втория път си го изгледах вече изцяло както си трябва. И сигурно пак ще го гледам, но не веднага.

# 441
  • София

И това помага много. Поне откриваш, че има и други като теб и не си сам в лудостта си. LaughingLaughingLaughing

# 442

Hands Plus1 Wine Glass

Joy  ахахха даааа - добре ,че е мрежата и може да си ги пускам до безкрай. ЗА някой вече ме е срам да кажа колко пъти съм ги пускала Blush

Кажи кои. Събирам си база данни с други такива зарибяващи. При мен досега този ефект се получи само с Любов под наем и с Ягодките, но само с първите 10-тина серии на ягодките и си въртя само тях. Другите сериали, които съм гледала също ми бяха забавни, но не така пристрастяващи. Иначе и Пълнолуние гледах 2 пъти досега, но първия път го минах буквално на бегом, по 20-30 минути от серия, колкото да разбера какво ще се случи. А втория път си го изгледах вече изцяло както си трябва. И сигурно пак ще го гледам, но не веднага.
Включвам се по темата без да съм попитана, но да споделя и моите зарибяващи заглавия - примерно "Състояние на връзката - сложно". Също лек летен сериал с хумор и емоции. Също многократно въртях сериите на "Да обичаш на инат" пак с Дажн Яман в гл.роля. Ако става въпрос за по-сериозен сюжет - "Двете лица на Истанбул" ми е фаворит по гледания.

# 443
  • Варна

Почнах с Двете лица на Истанбул; Любов под наем и Кара Севда; Пълнолуние и аз само 2 пъти за сега : )))) Забранената ябълка си повтарям отделни моменти;

Права си Боби, Heart Eyes има такъв терапевтичен ефект! Peace

Те комшиите не случайно казват :

Iyi ki varsın! Добре, че те има! HeartHeartHeart

# 444
  • Стара Загора
Нещо  от You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=3O8JcTrQE1A

https://www.youtube.com/watch?v=xrawDss0628
Това  майка  му ли  е ?

И още нещо от дипломирането

Колко много прилича на  баща си

Така  както  върви  май новата тема ще  се  пусне  много преди  вторник Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:01 от DANGAB

# 445
  • София

Lilly DiHug и ако не е тайна какъв период от време те държат тези емоции, защото аз имам такъв случай с години не ми минава! Crossing Arms

Засега най-дългия период е 5 месеца с Любов под наем. Но за това време го изгледах 6 пъти. Първия и втория път изцяло, после няколко пъти без Корай и Нериман и прескачах цели серии, които ми бяха досадни. А накрая само моментите с ГГ гледах ... Сега от 2 месеца не съм го пускала изобщо. Но по-нататък пак ще го изгледам, обещала съм си.
Хахах - 2 месеца в ремисия ... После абстинентна криза за Птичката ... Е тя като свърши голямо страдание ще падне, защото от толкова сериали по-убедителен актьор от полуголия Джан Яман не съм гледала - Зеусос / както го нарече Санемче/ в хотела като му крадеше дрехите Smile

Ще си я подхванем птичката пак отначало. Аз и така почти всяка седмица превъртам първите серии като има време. Иначе си е досадно това чакане на вторника всяка седмица.

# 446
Аз пък "Любов и наказание" съм гледала няколко пъти и после с мишката с ГГ.

# 447

И това помага много. Поне откриваш, че има и други като теб и не си сам в лудостта си. LaughingLaughingLaughing

Понякога не осъзнаваш, че ти е необходимо просто да имаш споделена лудост с някой, който обича да й отделя внимание, точно толкова колкото и ти !

# 448
Ха ха ха  #Crazy ooooh!...значи имало и други луди като мен...а аз си мислех ,че е от възрастта...Лили... Hug
Сигурно 100 -тина пъти съм гледала Ягодите...и то на руски...и пак и пак си ги пускам напоследък...като редувам с Долунай...То и Долунай май наближава тази цифра... ooooh! Затова може би  newsm78,не мога и да възприема Демет до Сечкин...харесвам си я само с Юсуф... bowuu Heart Eyes

Преди години така бях зомбирана и със Сон бахар... Whistling

Нещо  от You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=3O8JcTrQE1A

https://www.youtube.com/watch?v=xrawDss0628
Това  майка  му ли  е ?

И още нещо от дипломирането

Така  както  върви  май новата тема ще  се  пусне  много преди  вторник Simple Smile

Даааа...това е майка му... bowuu
Малее...тук какво е кюрпеее...гол като охлюв.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 449
  • София
Включвам се по темата без да съм попитана, но да споделя и моите зарибяващи заглавия - примерно "Състояние на връзката - сложно". Също лек летен сериал с хумор и емоции. Също многократно въртях сериите на "Да обичаш на инат" пак с Дажн Яман в гл.роля. Ако става въпрос за по-сериозен сюжет - "Двете лица на Истанбул" ми е фаворит по гледания.

Няма проблем. Аз по-напред в темата питах всички по същия въпрос, така че намесвайте се.
"Състояние на връзката - сложно" и "Да обичаш на инат" съм ги гледала и двата. И сезона на черешите изгледах.
"Двете лица на Истанбул" не съм го гледала, ще си го запиша в списъка. Благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт