"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 784
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Очаква се нова фотосесия на Джан! Crazy Crazy

# 496

За себе си зная .че разбирам от химия в буквалния смисъл /имам взети 9 вида химии в университета/ но това не ме прави химичка в преносния смисъл Wink на чувствата.
  Такава ме направиха турските романтични сериали  .които гледам с удоволствие и според мен м/у Джан и Санем още не се е получила взривоопасна реакция .

Да ,има невероятен професионален тандем , който ни радва с играта си .Това според мен.

А за невероятното удоволствие ,което изпитвам от сериала се дължи много на Джан/Джан.

Демет  естествено/.

Сладки са и то много!

# 497
  • Плевен / София
за тези, на които не им се спи...

https://www.youtube.com/watch?v=4JZKxq5wa_c

# 498
              Бооооже,добре,че съм в отпуск,та успях да ви прочета..Радвам се,че сме повече,че има много различни мнения и за филма и за изгледани и обичани ,и за "крейзи повтори" филми..Май сме най-много  фенките на ЛН,но той и Птичката   имат  общо помежду си,не само сценаристката,дала идеята за този филм,но и някои моменти...

Цитат
Доста време ми отне докато разбера какво е това "Фатих-Харбие" Оказаха се два квартала от двете страни на Босфора, т.е Двете лица на Истанбул - Европа и Азия.
Благодаря за тази информация ,Валя(за по-кратко)..до днес мислех,че това е име -собствено и презиме..
   Тази седмица и онлайн не можах да гледам и превода още не съм,чакам си бг,но от коментарите ви ...направо тръпна,за да го изгледам...

# 499

Да ,има невероятен професионален тандем , който ни радва с играта си .Това според мен.

А за невероятното удоволствие ,което изпитвам от сериала се дължи много на Джан/Джан.

newsm10

gostenka68, Hug чудесен клип! Crazy Crazy

# 500
Из бурните младежки  години на Джан! Grinning

Двама много луди като двойка! smile3555

Бяха много сладки в "Да обичаш на инат" и си личи че има чувства между тях. Какво се е случило после във връзката за да се разпадне не съм намирала коментари в нета. Джан си е сложен характар - от всичко което съм чела за него.
Аджеля обаче ме разочарова в набързо приключилия сериал " И на нас също" / Darisi  Basimiza. Не е мръднала и на йота от начина на игра и изразните средства в "Да обичаш на инат", което за мен означава, че не е толкова дорба актриса. Жалко. Докато Джан определено подобни персонажи ги играе различно.

# 501
  • Плевен / София
newsm10

gostenka68, Hug чудесен клип! Crazy Crazy

Скрит текст:
Може за по кратко Гости
ето още един....

https://www.youtube.com/watch?v=icfXNqc4HlE

# 502
              Бооооже,добре,че съм в отпуск,та успях да ви прочета..Радвам се,че сме повече,че има много различни мнения и за филма и за изгледани и обичани ,и за "крейзи повтори" филми..Май сме най-много  фенките на ЛН,но той и Птичката   имат  общо помежду си,не само сценаристката,дала идеята за този филм,но и някои моменти...

Цитат
Доста време ми отне докато разбера какво е това "Фатих-Харбие" Оказаха се два квартала от двете страни на Босфора, т.е Двете лица на Истанбул - Европа и Азия.
Благодаря за тази информация ,Валя(за по-кратко)..до днес мислех,че това е име -собствено и презиме..
   Тази седмица и онлайн не можах да гледам и превода още не съм,чакам си бг,но от коментарите ви ...направо тръпна,за да го изгледам...
Просто загледах първите кадри от по-старата версия на филма. И що да видя - стар трамвай с пътниците и табела "Харбийе - Фатих", от там Чичко Гугъл и разконспирирах тайната. Много си ме мъчеше мисълта - аджеба що е това. Много обичам като чуя из филмите някоя дума, име, понятие да потърся какво е. Така и по-добре разбирам смисъла на сцената, на някоя хумористична реплика. По тази причина например от филма "Да обичаш на инат" научих що е това ЛАЗ - ислямизирано грузинско малцинство в Турция.
А пък за "менемен" още се облизвам, ама не е дошъл ред да направя в къщи. Та така - хем приятно, хем полезно и образователно.
В същото време четейки споделеното тук откривам някои дребни детайли, които съм пропуснала или гледна точка, която не ми е минала през ума и това ме обогатява допълнително. За това благодаря на всички. Да не говорим пък за изключително коректния и толерантен тон, какъвто почти вече няма нито в обществото ни, нито в интернет форумите. Така че още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички, радвам се че сме в една компания и ще продължа да споделям с удоволствие.

# 503
Гости за клипа bouquet

Оооооо...... кралят ,можел да бъде и денди Laughing Laughing Laughing/Малко му е тясно в раменете Wink Party Party Party

Я..... и обувките му са доста голям Номер Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 504
Гости за клипа bouquet

Оооооо...... кралят ,можел да бъде и денди Laughing Laughing Laughing/Малко му е тясно в раменете Wink Party Party Party

Я..... и обувките му са доста голям Номер Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

sebilMM, Hug може , може  и денди да бъде! А ,  Санем може да го открие по модела и впечатляващия номер на лачените обуки!

# 505
Гости за клипа bouquet

sebilMM, Hug може , може  и денди да бъде! А ,  Санем може да го открие по модела и впечатляващия номер на лачените обуки!

Обувките му бяха от змийска кожа  Laughing

# 506
Гости за клипа bouquet

wavey Hug

Себи Hug...някога ,някъде...ха...май беше тук в някоя от темите четох  Rolling Eyes...опс коментирахме ,че по размера на носа и обувките се съди и за нещо друго...по големина ... newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Ха ,сега ПРИВЕТТТТТТТТТ ...момичета...Връщам се да ви прочета... bowuu

И...се налага да редактирам... bowuu

Гости  Hug...чудесни клипчета...
Ивман  Hug...на последния въпрос СЕ ОТГОВАРЯ В ТЕМАТА! Grinning
Алекс  Hug...това видео с топката не ми се гледа 2 път  Naughty...бях писала за него,но така и не го намерих да го пусна...изумена съм  ooooh!...още повече притеснена...  Sad...за здравето на Джан... #Crazy ooooh!...това за мен е прекалено... Whistling

Четох ,че сте писали и за Озге...на мен ми харесва...и като визия /с изключение на някои части на тялото ,но какво да се прави ...така ни е създал този горе/ и като игра...Серкан пък ми харесва как пее... bowuu Joy Joy Joy

Нова сесия на Демет...

https://vk.com/journeytothefullmoon?z=video-149907895_456240008% … l_wall_-149907895

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 23:46 от Svet_sz

# 507

Свет Hug Laughing  добре си прочела и разбрала, но още нямаме потвърждение   Wink hahaha hahaha hahaha

Това P  паркинг за сърцата ли е newsm78  Няма да има място за всички Laughing Laughing Laughing

Боже.... Rolling Eyes #Crazy Shocked и да готви може......

Лека нощ на всички Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 23:41 от sebilMM

# 508
sboncheva,  Hugмного точна вметка!  

Само , че аз съм гледала лявата , на която не и личи много змийската кожа, но на дясната е видно! Wink

Лека и от мен! Stop

# 509
Себи...това Рубчинский беше май някакъв дизайнер...руснак ли беше...скоро май и Юско беше на фотосесия с този надпис...ако не бъркам newsm78
А...за другото... hahaha hahaha hahaha,аз го предполагам,мила отдавна ,ама де викаш няма кой да ни каже...дали е истина или не... Laughing Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт