Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 809
  • 822
  •   1
Отговори
# 330
Поръчах го, хареса ми от мостра, но забелязвам че в последно време доста от парфюмите на Ейвън, които ползвам по принцип, са ми нетрайни.... Възможно ли е да са влошили качеството?

# 331
Rebel как е като трайност, имате ли впечатления?

При мен е много траен,усеща се през целия ден без подновяване.

# 332
При мен е много траен.

# 333
Ама вие сами ли си го усещате? Косата ми мирише, но иначе нищо не усещам

# 334
Често се случва аз да не усещам парфюма си, но околните, да и то осезаемо. Така, че, не разчитам само на собствения си нос.

# 335
  • Бургас
И аз някои парфюми не си ги усещам,но околните ги усещат много осезаемо.
На мен ми дойде поръчката,тези дни ще споделям мнения.Взех тази спирала в крайна сметка и никак не е суха за моя огрома радост:

# 336
Аз вече пробвах хайлайтър палитрата на Марк и за разлика от другите варианти - в тубичка или на стик, този стои много добре, само трябва да се специализирам в използването на 5те различни нюанси. Някой да сподели мнение за парфюми Incandessence Glow и за Far Away Infinity? Simple Smile

# 337
  • София
... в последно време доста от парфюмите на Ейвън, които ползвам по принцип, са ми нетрайни.... Възможно ли е да са влошили качеството?
Потвърждавам за розовия EVE... ТРАЙНОСТ 3-3 часа и половина макс. Решението е да си ги носим в чантата и да си пръскаме е често-често.

# 338
Инфинити е страхотен, точно зимен за мен, и траен...чудо, май само аз се жалвам от нетрайност.  Обожавам и Голд аз, и него си го усещам

# 339
  • Бургас
Rare Gold  и Rare Pearls,Far Away Gold са ми едни от най-любимите и трайни парфюми!
Уникални са!
LBD когато го пуснаха преди много години също беше много сполучлив,но после го развалиха. Спрях да го поръчвам. А преди не оставях без него.
Сега се пръскам с Premiere Luxe,но всеки път ми е различен.

# 340
Аз също съм много доволна от rare-те.. Бях се разочаровала от парфюмите на Avon, защото всичките, които бях пробвала ми бяха нетрайни, докато мама те ми поръча rare pearls.. Тогава ми стана любим.. И сега не оставам без него..

# 341
Rare Gold  и Rare Pearls,Far Away Gold са ми едни от най-любимите и трайни парфюми!
Уникални са!
LBD когато го пуснаха преди много години също беше много сполучлив,но после го развалиха. Спрях да го поръчвам. А преди не оставях без него.
Сега се пръскам с Premiere Luxe,но всеки път ми е различен.
Това все едно аз съм го писала....ама едно към едно съвпадение. Сега съм с Premiere Luxe, някак зимен и луксозен ми е, много го харесвам.
Far Away Gold ми е другия зимен любимец. И двата трайни за сега при мен. Роклята мислех сега да я взема, да си припомня старите времена, но ми се струва че е друга вече....
Много се надявам с Rebel да се спогодим и да е новият ми фаворит.
Я кажете мъжки траен, за мъж на 50 говорим.

# 342
Black Suede Night и Individual Orange на мъжа ми му изкарват до вечерта (мойто е на 30.) Първият повече е като за мъж на 50 според мен, вторият ми е малко по-младежки.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 22:14 от Г-жа Вейдър

# 343
За подарък за мъжки Траен за 50 годишен  - в момента стария кензо е на 25 лева, и струва всяка стотинка. Много е добър и цената му в каталог 17 е супер. Всъщност е от продуктите качени само на сайта но се поръчва с код по нормалния начин. Един от любимите на мъжа ми а той е капризен ползвател

# 344
Аз имам часовник Робин,много бързо му пада глитъра и се нацелва каишката,но батерията работи безотказно,имам го година вече,много точен.

Общи условия

Активация на акаунт