Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 669
  • 822
  •   1
Отговори
# 570

На първо четене този крем много ми хареса-прекрасно се отразява на доста сухата ми през зимата кожа.

# 571
Потвърждaвaм, кремa е чудесен.

# 572
  • Пловдив
Потвърждaвaм, кремa е чудесен.

И и от мен един глас. Супер крем за суха кожа.
А за серията с краставица и чаено дърво какво ще кажете? За суха кожа добре ли са? Най-вече ме интересува крема за лице.

# 573
Здравейте,аз си купувам само от  този вид,защото ръката ми е тънка и дори със закопчалка пак ми пада гривната понякога.Поръчката ми ще дойде в края на месеца,поръчала съм си няколко неща:

Тези са нови за каталога,не знам дали ги има в България в настоящия каталог.

# 574
Marzeliva, според мен серията с краставица и чаено дърво не става за суха кожа. Ползвам измивния продукт и преди време съм ползвала крема. По скоро са за склонна към омазняване.

# 575
  • Бургас
Дайте ми отзиви за озаряващия тониращ крем на нутра ефект. До колкото виждам няма цвят. Хидратира ли ви добре?
Ако визираш този в тубичката с 20 ти фактор - да, прекрасен продукт. Няма цвят, но придава на кожата здрав вид и едва доловимо изравняване на тена. Поръчвала съм си го няколко пъти и не отстъпва на подобен крем на Estee Lauder.
Същото. Благодаря. Ще го поръчам, въпреки, че имам бб крем на гарниер, което е подобен продукт според мен.
Този крем няма общо с ББ крем. ББ кремът си има цвят, почти като фондьотен е докато този на Avon си е нормален крем с много лек тониращ ефект.

# 576
  • Пловдив
Marzeliva, според мен серията с краставица и чаено дърво не става за суха кожа. Ползвам измивния продукт и преди време съм ползвала крема. По скоро са за склонна към омазняване.

Благодаря, отпадна ми още една излишна покупка.

# 577
Серията с краставица и чаено дърво е за омазняваща се кожа,купих си коремчето да пробвам ,понеже имах нужда от крем,харесва ми,кожата е много нежна след нанасяне,ще поръчам и другите продукти от серията Simple Smile

# 578
Каталог 3/2019

Приятно разглеждане. За съжаления гугъла пообърка страниците. Ориентирайте се по номерата.

https://photos.app.goo.gl/VVDwLLYNPGWWGcTFA

# 579
  • Някъде там
На времето имаше едни парфюми.
Много , много любим ми беше този https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Expressions-by-Reese-Wi … egrets-11723.html .Някой от сегашните с подобен аромат дали има?

# 580
  • Пловдив
Има ли някой поръчал си това портативно зарядно - червило, че и на мен и майка ми нещо не си се получава със зареждането. Свети си като го включим да се зарежда самото зарядно, а после като обърнем кабела и го включим по телефоните - не зарежда телефона?

Вероятно ние бъркаме някъде, щом и двете са така, но къде?

Аз го имам, ползвах го точно една седмица и отказа да се зарежда. Връщайте ги докато е време. Явно са дефектни всички. Поръчах го преди година, не сега. Явно не си взимат поука от Ейвън да ги изтеглят от каталога.

# 581
Какво ви е мнението за този фон дьо тен,с комбинирана кожа съм

# 582
Не мога да кажа, ползвам само ББ-та, но ейвънските нещо не ми паснаха.
Аз очаквам отзиви за новото гел- олио за лице и червения Инканденс

# 583
  • Някъде по Дунава
Какво ви е мнението за този фон дьо тен,с комбинирана кожа съм
Ползвала съм го преди около 5г и бях доволна. И аз съм със същата кожа. Ако не са сменили формулата, би трябвало да ти пасне. Сега ползвам от серията Лукс.

# 584
На мен лукс,ми лъсва Т-зоната

Общи условия

Активация на акаунт