Живея си така и си гледам кефа до колкото мога.Не съм се спряла от екскурзии / нищо че докторите забраниха защото бързо се изморявам и има вероятност да колабирам/ и пътувания. Ето преди седмица на Перперикон на върха се качих.Що крепости и камънак съм покорила от както съм "диагностицирана" , и то на инат.Хем едвам дишам ама искам бе , значи ще стане.

Аз и мама сутринта изкарахме на кафене, на обяд - мексикански ресторант, а след обяда се препичахме със сайдер
В 20ч. успяхме да отидем и до брега, отлива беше много голям, водата песъчлива, ама се потопихме 
Аз така и не си купих захаромер и ми стана виното доста сладко - явно са били много сладки къпините - ама си го изпихме. Из нета има много рецепти - сега ще пробвам и по тази "1 кг къпини, 500 г захар, ½ ч.л. винена или лимонена киселина, 10 г хлебна мая". Тукашния аналог на лимонтозу е cream of tartar. Смятам да правя и ликьор - с водка
Направата на вино си е цяло изкуство и си изисква инструменти, ама аз я карам на принципа "проба-грешка" 
На екстриймните повече не мож ме качи
Хубавото на комплекса е, че има за всеки по нещо. Има въртележки подходящи и за луди и за нормални, за бебета и старци. А пък в нашето семейство сме си поделили поравно забавленията - аз пия, а мм е на въртележката 

и в буквален и в преносен смисъл. Препоръчани теми