Щото първия път ме попита дали ще мога да запомням материала. Явно ме е хванала на мушка 
Е да, но я погледни от хубавата страна - нагласена, натъкмена, полегнала, вирнала крака ( кой ти вижда, че са подути
? До утре ще спаднат.) И с изпотена чаша бяло вино...Класика!
Казваш, че се движиш на зиг заг. Причините са две. Или си предозирала алкохола, или пък в стремежа си да вървиш с балетна стъпка и чупка в кръста, кривиш краката и резултатът е линия, която не е успоредна на партийната 
. Донесла съм едно чувалче. 
Уча математика, българският и литературата си ги знам, но ми е кеф пак да ги прочитам, но и предприемачество захванах. Най-ми се опират задачите. Но напредвам - днес например задачите с остатък си припочних, но не ми е любимо и не ми се нрави. Да ме простят математичките. Ми дават на децата от хуманитарни профили и то с изкуства, по 40 задачи с по 10 подусловия, а отделно по 5-6 от учебника. Първите от сборник. Та се чудя математемаческа гимназия ли ще завършват?
Помрънквам си, но не само аз. Направо скандал е имало на родителската среща вчера от майки и татковци. Та ще видим къде ще излезе краят.

Шегувам се, ако имаш път си пристагай. 

С помощта на едно столче с облегалка се справих успешно.То не бяха извивки,разкрачване,приклекване...Добре,че нямаше папараци наоколо
Справих се чудесно и тъкмо си мислех да си пусна бакшиш,като се порязах жестоко.Направо си отрязах филия от петата.Сложих си АРНИКА и една лепенка и сега не ме боли./Тази арника е велика/
. Тази чиновничка и без това ме гледа много подозрително, та сега остава да й кажа, да ме оформи по бързата процедура, щото нали, без памперс съм. Голям смях ще падне. Миналата година когато ми дадоха Уверение, че съм редовна студентка, та да пътувам по градския транспорт с намаление, се превиваха от смях, като им казах, че първо ще проверя коя карта ще ми е по-изгодна - пенсионерската или студентската и тогава ще решавам с коя да пътувам. Така и още не съм проверила.

( В живота това никога не е моята позиция, но сега се налага, че утре съм първа смяна и първият пациент ще отвори уста в 8.00) ЯЖКА достатъчно ни разсмя тази вечер. 
))) 
Приятна вечер, момичета!:heart:
Препоръчани теми