Звездни компромати - 375

• 63 603
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Детенцето на Диляна Попова:
Скрит текст:

Преслава:
Скрит текст:

Глория:
Скрит текст:

Явор Бахаров и гадже:
Скрит текст:

Ева Лонгория:
Скрит текст:

Яна на Петко:
Скрит текст:

Вики Терзийска с детенце:
Скрит текст:

Хари и Мегън:
Скрит текст:

Сестрата на Саня Борисова:
Скрит текст:

Владо Карамазов:
Скрит текст:

Тези с кученцата и бугатито:
Скрит текст:
Май рядко се случва “мъжът” в една двойка да бъде по-обезобразен от дамата... този е право като карикатура 😬

# 436
А Весела Топузакова нали беше махнала силикона? Май пак има, но добре стои. Тя разведе ли се?

къде я видя, нещо съм пропуснала? и аз мисля, че пак си е сложила и нещо си е пипала по фейса /освен устата/.
по темата - аз не виждам разлика между кимката и нашите киборги, например. уви, звездите са малко. да, деп може да е всичко /аз не го харесвам/, но е звезда. онези колкото и пари да имат пак си остават евтина стока.

# 437
Безумно страници, но ги прочетох.
Каква е разликата между вас (ще се познаете сами,защото не обърщам внимание на никове с безмислени постове) и между Peli(май така я написхате), за която казвате, че се прави на шеф в темата???? Вие сте същите,правите се на шефове и нарежда се тук за какво да се пише и за какво не. от къде на къде? И какъв е този двоен аршин? Нещо сте много важни ли,специални ли?
Темата е за компромати - звездни или не чак толкова, а колкото и да не ви харесва нашите "звезди" са тези  и съответно се коментират, плюят, подиграват или харесват(което е тъжно), но не значи че не може да се коментират, от който желае.

п.с. Иначе като започни поредния ББ и има тема за него, то половината(да не кажа всички), които мрънкат сега тук, ще се изместят в съответната тема за ББ и ще обсъждат "звездите ни" на спокойно там и няма да им пречи, ни лук яли ни лук мирисали.... еми двоен е аршина!

# 438
  • София
Поддръжничките на темата в сегашния й вид направиха от мухата слон. Ясно е, че в Компроматите в един бъдещ момент ще останат само най-дивите чалгаджийки във форума, няма какво да се лъжем. На който не му понася, се изнася. Човек да не посмее да каже какво му е харесвало в темата преди години...

# 439
  • София
Един преобразен Гордън Рамзи, та даже и в състезания по триатлон щял да участва. Не че е станал Аполон, но все пак се е погрижил за себе си, човека.
https://www.instagram.com/p/BmCIrhCl5m3/?utm_source=ig_share_she … shid=1tn45iv6r1ba

Ето го и със сина си след плуване в океана.

https://www.instagram.com/p/BlGDeS5FwT0/?utm_source=ig_share_she … hid=1ftxw6vnhf1aq

Ето и статия на български по този въпрос.

https://lifestyle.bg/stars/gordan-ramzi-za-otslabvaneto-hranenet … lezen-chovek.html

# 440
  • София
Хърватската президентка Колинда Китарович с подобен тоалет на Мелания.

Скрит текст:

Аз пък не разбирам великите страсти, които се вихрят в темата, кой каквото иска да пуска и кой каквото му е интересно да отваря. И епичните битки от времето на Бумър и Джой ми бяха непонятни - чак пък толкова вживяване в живота на другите, много важно кой с кого си ляга и какъв е точно. Темата е да позяпаме снимки и да минава времето.

# 441
Според мен дразненето идва от пренасищане от форума. Винаги ще има дразнения.
За мен е забавление, тук си изкарах болничния период и се разтоварвам.
Холивуд са по-зле от нас морално, но пък им плащат милиони за работата им. Каквато страната такива и звездите.
Поне още нямаме деца които се раждат един пол, а после още в невръстна възраст стават други, подкрепяни от родителите си.

# 442
  • В полите на Пирин планина
На мен ми е забавно в темата. Каквото ми е кеф отварям, каквото реша, че не искам да гледам - не отварям. Чак да ми прилошее от някоя грозна снимка на "бг чалга-малга звИздЪ" - едва ли...

Ето ви една Ирина Шейк облечена и по бански:

# 443
  • До сърцето...
Гаджето на Джен Лоурънс ми хареса. 😍Знаем ли нещо за него? Relaxed

В предната тема пуснах тяхна снимка и написах кой е - от тук

И на бг - https://ladyzone.bg/gallery/laifstail/lica/koe-e-novoto-sineoko- … nifar-lorans.html

# 444
На тази снимка детето на Диляна много прилича на баща си.

# 445
Темата се прави от списващите я. Стига недоволства, караницици и заплахи, че някоя щял да си тръгне и кой щял да остане. Повярвайте никой, никога не е липсвал в темите в този форум. Всяко чудо за три дни. Напускат и се забравят още на следващия ден. После напускат и следващите, и темите се променят, и отново, и пак. Каквато я направят една тема, такава ще е.
Аз харесвам повече за световните звезди и не отварям киборги и чалгарки почти, въпреки че познавам доста.
Пишете, поставяйте снимки каквито ви кефят вас, пък който иска ще ви чете, който не, ще пропуска.

# 446
  • in Wonderland
На тази снимка детето на Диляна много прилича на баща си.
И на мен това ми направи впечатление.

Лена Хейди и Педро Паскал 😍

https://www.instagram.com/p/BmOspmLAzi3/?utm_source=ig_share_she … hid=1s7n5ep4t4cbd

# 447
  • София
Момичета - кокичета, ай стига разправии, че скучно стана!

Мелания ми липсва, Генералшата също..

# 448
  • София
Ахх аз не знаех за детенцето на Кънчев, ужасно 😢

# 449
A аз знаех, че едното бебе- близнак се е развило в утробата, а другото- не. Тежко си е.

Общи условия

Активация на акаунт