Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е дете на 4 месеца и 10 дни да се храни само по 4 пъти на ден?
Може ли болката при кърмене да е свързана с появата на първото зъбче?
Какви са препоръките за кърмене и грижа за зърната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е дете на 4 месеца и 10 дни да се храни само по 4 пъти на ден?
-
Може ли болката при кърмене да е свързана с появата на първото зъбче?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижа за зърната?
-
Как да се справя с болката при кърмене и разранените зърна?
-
Как да се справя с недостатъчното количество кърма и болката при кърмене?

Но ще опитам кремчето с което мажех беба когато имаше гъби в устата, би трябвало да е безобидно. Тя получи гъбите когато аз пих много продължително време антибиотик. Тогава аз нямах проблеми със зърната. Сега тя няма гъби, но пък може аз да съм се сдобила. Ох, край нямат тия кърмачески проблеми...

Сега кърменето за мен е най-прекрасното нещо!
); да излекуваш гъбите; да се опиташ да махнеш силикона и... да прецениш!
Става 24:00-24:30 и аз се изправям пред дилемата дали да я събудя сега като едва е заспала преди час или два. Ако не я събудя остава с 4 хранения и се буди сутринта, може би малко по-рано. Ако я събудя пак и се събират максимум 5 хранения. Кажете сега къде да вместя повече хранения, без да я будя след 24:00 часа. Едно будене около полунощ, все още мога да си представя. Но да будя повече от 1 път дете което спи без проблеми 6-8 часа също ми се струва неправилно. И така кръга се затваря.