На море в Турция - тема 53

• 83 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
Здравейте, тази година за първи път организирам самостоятелна почивка в Турция за 10 човека. Резервирах хотел в Анталия, купих самолетни билети за полет на Pegasus от Истанбул до Анталия, билети за влак до Истанбул (благодаря на Роже за споделения опит). Хотелът ни предложи безплатен трансфер от летище Анталия. Сега се опитвам да организирам трансфер от гара Сиркеджи до летище Сабиха Гюкчен. Ако някой може да ми предложи  фирма за трансфер ще съм много благодарна. Цената за почивката - хотел (8 нощувки) и транспорт ( влак и самолет) е почти наполовина от предлаганата от ТА за 7 нощувки с автобус.

А как направихте резервацията на хотела?

# 391
  • София
Резервирах през сайта на хотела - имаше промоция и ми предложиха допълнително 5% отстъпка и безплатен трансфер от и до летището. Преди да резервирам се свързах с тях на live chat. От хотела ми  изпратиха персонален код за намаление.

# 392
Супер.
А може ли да споделите кой е хотела и цената?

# 393
  • София
Asaka Lara RESORT & SPA е хотела. 4 стаи в Anex Building River Side. Цената  7 150лв. за 8 нощувки

# 394
Момичета приятелка е харесала Мандарин Ресор Бодрум, хотел в центъра на Бодрум го водят. Обещах й да ви питам за отзиви. Не са претенциозни и не очакват кой знае какво, но все пак ако е много зле да се ориентират. Някой бил ли е там?

# 395
  • София
Здравейте, тази година за първи път организирам самостоятелна почивка в Турция за 10 човека. Резервирах хотел в Анталия, купих самолетни билети за полет на Pegasus от Истанбул до Анталия, билети за влак до Истанбул (благодаря на Роже за споделения опит). Хотелът ни предложи безплатен трансфер от летище Анталия. Сега се опитвам да организирам трансфер от гара Сиркеджи до летище Сабиха Гюкчен. Ако някой може да ми предложи  фирма за трансфер ще съм много благодарна. Цената за почивката - хотел (8 нощувки) и транспорт ( влак и самолет) е почти наполовина от предлаганата от ТА за 7 нощувки с автобус.
Поли, в другата тема за Истанбул отговорих на въпроса ти за шатъла и Кадикьой Simple Smile

# 396
  • София
Благодаря Роже!

# 397
  • Където морето целува небето...
Включвам се малко от нищото, но видях, че сте публикували актуалния ми разказ за Памуккале в първия пост, та да покажа и актуални снимки от 06.2018. За който все пак се чуди дали да ходи - Да! Ако обаче сте били преди и сте го виждали в цялата му прелест, то ще се разочаровате.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Тук се виждат огражденията, за да не се преминава и стъпва. Не знам преди дали е имало такива, тъй като ни беше първото посещение.

# 398
Дали някой случайно може да разпознае хотелът от снимките? Слагам ги в скрит текст, качеството е доста лошо, но са скрийншот от видео.

Скрит текст:

# 399
Ванилия, мисля, че е Palm Wings в Кушадасъ.

# 400
Някой ходил ли е на екскурзия в Анталия "Пътешествие с яхта" - до водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада, пристанището и т.н.?
Заслужава ли си и на каква цена е ориентировачно?

# 401
Дали някой случайно може да разпознае хотелът от снимките? Слагам ги в скрит текст, качеството е доста лошо, но са скрийншот от видео.

Скрит текст:

Ванилия, мисля, че е Palm Wings в Кушадасъ.

Ха-ха загадката на деня Laughing
Стаите са широки, имат мокет, което вече е по-скоро рядкост и съвременен вид. Според мен е нов хотел, след 2014 г., среден към висок ценови клас. Не ми прилича на Palm Wings, но въобще не ми изглежда познат.
Ванилия, няма ли сниман някой басейн или изглед? Намери някакъв жокер, де Simple Smile Знаеш ли дали е в Анталия?

# 402
Открих го!
Марги, всъщност хотела ти е адаш 😀

Оказа се, че е в Одрин, иначе аз си мислех, че е в Анталия, предвид детски център, но той не е към хотела.

# 403
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Понеже ще ходим със собствен автомобил до Кушадасъ решихме на прибиране на отскочим до Памукале. Има два варианта -  през Balikesir или през Edremit? Кой е по удачния(по-хубавия път)?
Памуккале и хиераполис много ли е голямо на площ 3 -4 часа ще ни стигнат ли да рзгледаме?, не мисля да ползвам басейна на Клеопатра Wink

Благодаря

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 17:54 от divna_

# 404
Здпавейте!
След 5 годишна пауза, в началото на септември ще пътуваме за Кушадасъ в хотел  GOLF & SPA CLUB LA COSTA. Почивали сме в доста от хотелите в Кушадасъ и от прочетеното тук разбрах, че много от тях са променени в положителен смисъл, от което не съм изненадана. Съседите знаят как се прави, затова и непрекъснато обновяват. Та, притеснителното за мен и семейството ми е, че никъде не прочетох коментар за този хотел. Никой ли не е почивал там това лято? Надявах се на някакво мнение от някой който е бил там; да каже дето се казва от "първа ръка" как стоят нещата. В сайтовете изглежда много добре; прочетох коментари от руснаци, но за нас те не са критерий. Така че, моля ако някой е почивал в хотела, да даде мнение. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт